Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Na a garimat úgy néz ki eltoltam a bill. elcseszésével, úgyhogy saját kézbe kell vennem az ügyet.
3 dolgot kéne vennem:
-bill
-hdd
-bizbasz (később)Bill:
Billentyűzetet találtam ebayen, persze angol, ezek dzsunka cuccok vagy ugyan azok amiket gyárilag is beletesznek? Ha gyárilag nem háttérvilágított volt de létezik a gépemhez háttérvilágított bill akkor tehetek bele háttérvilágítottat?HDD:
Gyárilag WD Caviar Blue volt benne, ehhez nem ragaszkodok annyira ezek után, hogy egy év alatt bekrepált. Mit érdemes bele venni?Bizbasz: Az előző postban említettem azt a két kis műanyag cuccot amit eltörtem, ezek standard elektronikai csatlakozók? (ez lenne a normális amúgy (ez esetben nagyjából 2 forintért be tudnám szerezni pl. a hqvideo-ban vagy lomexben) de ezek egyrészt olyan trék voltak, hogy ilyenek nem maradhatnak fönt egy normális piacon másrészt nem tudom milyen gaztettekre képesek a noti gyártók)
Mivel nem tudom mi a nevük pontosan ezért lefotóztam a helyüket, a szalagkábelt rögzítették a foglalatba, fekete darabkák voltak, normál esetben a fehér műanyag foglalat és a szalagkábel találkozásánál vannak:
(ez így nem marad meg az eltört fekete rögzítő cuccok nélkül)Nélkülük nem maradnak a szalagkábeleim a helyükön (a nyákra nyomott szöveg szerint az egyik a tapipadé a másik a bekapcsológombé)
Tudok ilyet szerezni vagy öntsek valami ragacsot a cuccra amíg még a helyén van azt jólvan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest