- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
üdv!
milyen használt Dell notit érdemes venni, i3 kategben, ami elég strapás (nőnek lesz), nincsenek vele fölös szívások 14-15" körüliek érdekelnének, amihez lehet 9cellás akkut is venni..
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
premete
veterán
Helye válogatja, a Dell wireless 5550, 5560 elméletileg lefele 21 Mbps-t tud, gyakorlatilag nagyon jó lefedettségnél a 10-14-et elérheti lefele, felfele a 3-5 Mbps-t.
Pesten ennyi, de ha lemegyek a telekre, akkor le 4-7, fel 1-3 Mbps-t tud, attól függ, milyen a meteorológiai helyzet (cellaterhelést ne nézzük, ott a mobiltelefon is ritkaság).Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
albi31
aktív tag
válasz Roxy27 #31484 üzenetére
biztos hogy azt kéri?..nem a telepítő DVD-t?..ha meg az optikát hiányolja,akkor nagy valsz.szerint az optika s@ar,mert néha látszódik néha nem,vagy legrosszabb eset,hogy az alaplapon az IDE felület haldoklik...egy másik optikai meghajtóval szerintem rögtön kiderül hogy a mi a bibi!
-
addikt
válasz premete #31491 üzenetére
jah, hogy HSPA-t akarsz írni...
amúgy, T-nél (elméletben, garantáltan 0 mb/s-es van...)
de ez valóban már 4G/LTE
csak, hogy egyértelmű legyen: nem vagyok otthon a mobilinternetes csúcssebességekben, csak az volt zavaró, hogy HSUPA-t írtál az ő letöltési panaszaira, de abban igazad van, hogy HSPA modemmel nem fogja az LTE/4G sebességet élvezni
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet az is, nem tudom. A lényeg, hogy nem jó és minden driverből és BIOS-ból a legfrissebb van. Nem tartom kizártnak én sem, hogy megsült, mondta a szerelő, hogy kevés ez a hűtés egy VGA-ra meg procira, amiben igaza van, mert IDLE simán 50-55 fok között van, terhelve meg 70 környékére is simán felmegy.
Meg ahogy írtam korábban, a Wifi kártyát is mondta, hogy típushiba ebben a szériában, hogy meghal.
Szerintem holnap szépen felhívom a zöld számot és péntekre jó lenne ha ki tudnának jönni. A zsanér sem oké, de avval direkt arra vártam, hogy legyen még valami hiba, mert önmagában nem nagy hiba, hogy ezért kihívjam. Festékkopást is megpróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá. Beszámolok majd.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Vasinger! #31476 üzenetére
melegedés nem lehet probléma? nálam egy atheros (aztán cserék után egy másik típus is) sokszor meghalt egy fujitsu laptopban, mert a vga hője a wifi kártyára volt terelve, az meg megsült (egyik szabályosan felhólyagzott) [egész széria hibás volt, később kiadtak egy bios frissítést, ami jobban járatta a ventit, meg visszavett a vga órajeléből gondolom]
(#31488) premete
viszont nem is feltöltésről beszélt, hanem letöltésről
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #31481 üzenetére
Akkor az enyém igencsak hűvös. Igaz, hűtőpadon van, de nélküle is csak 65ig megy fel a cpu..
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
D630-ba milyen WWAN kártyát lehet max beépíteni, ami gyorsabb a most, eredetileg is benne lévő kártyánál? Nem tudom a pontos típus számát, de felismeri a HSDPA módot, viszont csak max 3Mb/s el tud letölteni. Telefon mellette 7Mb-et tud, az előfizetés meg 60Mb-es.
Lehet nem Dell kártyát is beépíteni? W Ifi-böl mikor N-est kerestem, akkor csak a Dell 4965-ös volt bele jó. A dettó egyen olyan, csak nem Dell, az win alatt sehogy nem működött. Linux alatt bármelyik jó volt.
KösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Roxy27
tag
Hali,
lehet elég láma a kérdés... de van egy D630 amire szeretnék Win7-et tenni. Telepítő szokásos módon betölt, de aztán kéri a CD/DVD driver-t?
Ez a típus: TSST TS-L462C
Az a baj, hogy csak firmware van...az meg ugye más.
Ilyennel még XP-s időben találkoztam...
Erre mi a megoldás?Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
kk831228
addikt
válasz hijacker.fx #31472 üzenetére
Én is mint ha úgy emlékeznék hogy csak a gyári winyó helyén működik az ssd... De majdnem mindegy mert pl egy normális kitakarításhoz is ugyan úgy szét kell kapni mint winyó cseréhez. kb 15 perc. Én már szedtem szét vagy négyszer.
(#31474) premete: Ahhoz képest kb 3 éves 5110 hibátlan. Azért nem kell annyira elszállni a latitude -tól se... 3 évet ez is kibír 5 év múlva meg a latitude is kb annyit ér (kuka)... Vagy még annyit se mert annyiért gyengébb cuccok vannak benne...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
huszi.gyb
senior tag
válasz kiskaktusz #31481 üzenetére
Jogos. Bár nálam annyira nem melegszik, ha csak netezek és társai... 70-100 fok viszont nem ritka.. De úgy vagyok vele, hogy odafigyelek, hogy ne a párnán legyen, és társai, szóval szellőzzön. Ezen kívül meg bírnia kell, erre tervezték...
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz kiskaktusz #31479 üzenetére
Latitude nekem is tetszik, de nem tudom, hogy megéri-e azt, amennyivel többe kerül. Esetemben ~50 000Ft-tal lett volna drágább egy hasonló tudású... Ok, ahhoz lehet dokkolót venni, meg ilyenek. De ha 5 év garral, 5évet kibír nálam minimum az Inspiron, akkor azért nem volt rossz vétel szerintem
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz hijacker.fx #31475 üzenetére
Szerintem nagyon használható masina, bár néhányszor volt javítva, bár ez jórészt nekem köszönhető, ugyanis 24/7 ben használom szinte Sokat nyitom-csukom... De amíg garancia van rajta, semmi gáz Kövezzetek meg, de én szeretem az N5110-est
www.dongosofor.hu
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kis segítség kéne. Mintha a szervizes mikor múltkor itt járt itt DELL-től azt mondta volna, hogy a laptopomba sűrűn meghalnak a Wifi kártyák. Tud valaki erről valamit? Itt írtam le bővebben mi a helyzet.
Az a baj, hogy ez olyan hiba, ha kijön akkor nem tudom reprodukálni, mert kb. óránként csinálja. Ilyenkor mi a teendő, ha mégis cseréltetni akarom benne a wifi kártyát?
-
premete
veterán
Ugye, jól sejtem, hogy MSD személyesen nem tartotta a tarkódhoz a revolvert, hogy az összes Dell közül a legszutykabb, teszkógazdaságos cuccot válaszd;
Gondolom, tudatos vásárlóként alaposan körbejártad a kérdést vásárlás előtt...Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
FRENK1988
veterán
A latitude-ben jobban el vannak rendezve a dolgok
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
hijacker.fx
csendes tag
Köszi az infókat.
A Dellnek meg a '!@#$%^&*@`|:?> -
kiskaktusz
addikt
válasz hijacker.fx #31464 üzenetére
5010-eseknél a hdd helyére kellett rakni az ssd-t és a hdd-t az odd helyére... 5110-eseknél nem tudom, hogy hogy van.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
huszi.gyb
senior tag
-
addikt
válasz hijacker.fx #31468 üzenetére
aha, akkor sajnos meg kell cserélni (ezek szerint a sata vezérlőben van valami korlátozás)
vagy még ezt nézd meg, eszerint nem az odd-t kell előre venni [ Left C replied on 7 Mar 2013 11:38 PM hozzászólásban]
[ Szerkesztve ]
-
hijacker.fx
csendes tag
Tudok boot sorrendet állítani... Beállítom hogy usbről bootoljon. Bebootol és indul a win7 telepítő. Eljutunk addig a pontig ahol megkérdezi hogy melyik partícióra szeretnéd a windowst. Ott van a gyári 500as tetűlassú winyóm, meg az SSD is. Ha rámegyek az SSDre, akkor a táblázat alatt megjelenik egy warning hogy ide nem lehet a windows-t telepíteni mert nem lehet majd róla bootolni. Igazából telepíteni lehet rá, felmásolódnak a fileok, de az első ujraindítás után, miután bementem a biosba és átállítom hogy CD/DVDről bootoljon (mert annak a helyén van az SSD) bootolna onnan, de hiányzik a bootloader vagy mi. Javítni nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hijacker.fx #31466 üzenetére
pont tegnap hallottam erről, ha bios-ból nem tudsz boot sorrendet állítani, hogy az ssd-ről kezdjen, akkor csak az marad, hogy az ssd-t megcseréled a hdd-vel. amihez lehet alaposan szét kell szedni (hátlaptól/belső elrendezéstől függ)
-
hijacker.fx
csendes tag
válasz BigBlackDog #31465 üzenetére
A Pendriveom szépen felismeri azzal nincs gond. Az a baj hogy installáláskor a particionálós részen jelzi a windows hogy az SSDről nem fog tudni bootolni. És tényleg.
-
BigBlackDog
veterán
válasz hijacker.fx #31464 üzenetére
Próbáld meg külső usb-s meghajtóról telepíteni a Win7-t. Már, ha jól értettem a problémádat.
-
hijacker.fx
csendes tag
Sziasztok,
nem vagyok nagy forumozó azt se tudom hova kapajak ... ha rossz helyen vagyok szóljatok
Van egy utolsó mocs*os re*kes .... Dell n5110, szeretném kicserélni a DVD-t egy SSDre. Samsung 840 120GB. Emiatt USBről tolnám fel a win7-et, MSDNAA-s eredeti. A gép felismeri az SSD-t de win7 installálás elején(a vinyó particionálós résznél) azt irja hogy nem tudja rá telepíteni a windowst mert nem lesz bootolható. Valójában a telepítő felmásolódik az SSDre viszont az első újraindulás után nem tud bootolni ténylegesen az SSDről. A biosban be van állítva hogy az SSDről induljon és ténylegesen onnan indulna ha tudna... Több ilyen hozzászólást is találtam de akinek ezt sikerült megoldania mindenkinek valami apróság miatt nem ment. Mindent kipróbáltam amit találtam. Biosban ATA illetve AHCI módban is próbálkoztam ... Egyéb ötlet?Köszi, Üdv
-
donjohnson
addikt
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Chaser
legenda
Ki tudom derjteni valamiből, hogy dell 5530 HD verzióba tudok FHD panelt tenni vagy sem? Persze anélkül, hogy egyik sincs itt, úgy könnyű lenne
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
choco01
addikt
Hali.
Ilyen akksi kéne.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6420-as laptopom. Keresek hozzá (lehetőleg) 9 cellás akkumulátort. Több oldalon szétnéztem, de igazán még nem találtam jót, megbízhatót. Tud ajánlani valaki egy jó helyet ez ügyben?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
huszi.gyb
senior tag
válasz #01682176 #31455 üzenetére
Akkor szerintem a 30 000-rel nem lőttem nagyon mellé. Esetemben lehet, hogy több lesz... De még várok vele egy kicsit
Mondjuk ha úgy nézed, 30 000-ért nem kapsz hasonló notebookot. És főleg nem olyat, amit garantálnak, hogy 2 évig még használni tudod.
szerk.: Azt nem írták, hogy deviza vagy valuta árfolyam.
USA dollár (deviza)
vétel:220,14
közép:221,47
eladás:222,80USA dollár (valuta)
vétel:219,21
közép:221,42
eladás:223,63szerk(sokadik): @FRENK1988 - Még az eladási is épp 224.-HUF/USD alatt van, szóval ha nem változott a véleményük, akkor emiatt nem kéne emelni.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
törölt tag
válasz huszi.gyb #31454 üzenetére
Most nézem, korábban (2012.09) kértem ajánlatot.
Ezt írták akkor:1Yr Basic Warranty - Next Business Day - 682-65918
Ajánlati ár: 17 700,- HUF/db + Áfa2Yr Basic Warranty - Next Business Day - 682-65919
Ajánlati ár: 26 700,- HUF/db + ÁfaAz árfolyamot 224,-HUF/USD-ig tudjuk tartani, amennyiben az árfolyam ezt meghaladja a szállítás napján, úgy az ár a Raiffeisen Bank eladási árfolyamának megfelelően módosul.
Szállítási határidő: 1 hét
Fizetési mód: előre utalás
Most már csak az a kérdés bennem, hogy ha mostanában akarok hosszabbítani, akkor az drágább lesz-e...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz #01682176 #31453 üzenetére
Ez esetben szerintem meggondolandó... A legolcsóbb hasonló minőségű gép ~100eFt (Talán most már kicsit többet tud, pontosan nem néztem most meg az árakat, amikor apámnak vettük 3-4 hónapja, azokat tudom). Szóval ha úgy vagy vele, hogy még 2 évig elég neked, akkor szerintem jobban jössz ki. De ezt mindenkinek el kell döntenie. Plusz a zsebedbe nem látok bele, hogy mennyire fér bele az, hogy vegyél olyan gépet, amire nincs szükséged
Ez az én véleményem... Ha neked elég, akkor én megtartanám, mint ahogy az Inspiront is meg akarom magamnak tartani...
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz #01682176 #31450 üzenetére
Szerintem attól függ mennyit kérnek érte. Meg hogy milyen HW van benne. Ha neked elég még 2 évig a teljesítménye, akkor mondjuk 30.000-ért (valahol olvastam ilyen számot, nem tudom valós-e) akkor olcsóbb, mintha vennél 2 évre valami szutykot ami ugyanannyit tud, de új
szerk.: A komolyabbnak pedig az értékvesztése lesz nagyobb, ami fölösleges, ha eleget tud Persze lehet kockáztatni, hogy mennyit bír, de szerintem jobb a béke
Egy alaplap csere meg már szerintem nem éri meg.
Ahogy néztem az i3 laptopok ára se nagyon ment le, br. 140 körül vannak. Ha így nézed annyit szerintem még érdemes költeni rá... De pontosan mi van a gépedben? Elég az neked, amit tud?[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
addikt
válasz #01682176 #31450 üzenetére
pont ilyet adtam ma be. (és nem volt agyonhasználva).
az, hogy érdemes-e az attól függ, hogy mennyibe fáj, de erre az infóra még várunkIt's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
sdombi
tag
Nem tudom nézte-e valaki mostanában a dell suport oldalt, de amikor megnéztem a service tag alapján a system configuration résznél a components-t, hát iszonyat megbonyolították a dolgot. Laikusként nem nagyon tudom értelmezni, hogy akkor most mi van és mi nincs a gépemben, mert a parts numberekhez tartozó description gyakorlatilag használhatatlan
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, én is ezért kezdtem el gondolkodni, hogy mi is legyen... Nekem még van ~1 évem, de örülnék ha a gép még 3-at kibírna. Ahogy néztem a HW bőven jó lesz. Most se vennék sokkal komolyabbat, és az árak se mentek le annyira. Anno tokkal-vonóval (táska, USB szett...) 190-ből megállt...
Azóta kapott egy 64Gb-os SSD-t és +4Gb ramot. Persze, lehetne jobb, de ezt sem használom ki 80-90%-ban. Néha GTA4-ezek az kicsit akad itt-ottSzóval ha még 3 év gond nélkül fog telni, akkor azt mondom nagyon megérte Ahogy számolom havi 4000Ft-ba lesz a gép ha 30-ból megúszom a 2 év garit...
www.dongosofor.hu
-
FRENK1988
veterán
Melyik latitude-be lehet tenni msata ssd-t? 5430-at nézegetek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
addikt
válasz huszi.gyb #31445 üzenetére
persze nem sürgős, csak most vittem gariztatni 9 hónappal gari vége előtt és persze alaplapcsere, ami garin kívül nagyon nem lenne olcsó, szal elgondolkodtam.
btw. infó azoknak, akik rákeresnek ebben a topikban:a CHS-hez tartozó C-szervizbe simán lehet vinni a gépeket garanciális javításra, nem kell előtte Dell-t hívni (bár utóbbi gyorsabb lehet)
-
huszi.gyb
senior tag
Még egy kérdés... Gondolom az akkura nem lehet garanciát venni. De a bővítés után a garancia ugyanúgy teljes körű lesz? (pl. töltőre is?)
Köszönöm.www.dongosofor.hu
-
-
Chaser
legenda
válasz premete #31430 üzenetére
Ahan, most már ezt is tudom
huszi.gyb: Ez már elég régóta így van. 1 v 2 évet vehetsz, maradhatsz szervizgarnál, vagy kiválthatod NBD-re is. Amennyire én tudom még gar lejárta után is lehet gart venni, csak akkor már jóval drágább és talán be is vizsgálják előtte a gépet?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
válasz sdombi #31437 üzenetére
1, köszönöm
2, ebből mi lesz?
meg hol csörög?Dellnél. nem NBD garancia, nem fognak kijönni és azért az se mindegy hova kell majd vinni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok, notebook.hu-ban vettem dell inspiron-t kicsit több, mint 2 éve 3 év garral. ma meghalt (7síp, fekete képernyő) hova kell vinnem? notebook.hu-s szerviz elvileg átveszi garanciális időn belül, de nem tudom, hogy ez a 2 év szervizgarancia idejére is vonatkozik-e.
( szerviz@notebook.hu -ra nem létező cím jön vissza a notebook.hu-s mail szervertől, pedig a honlapon ez van megadva.)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok újra.
Többször hallottam már, és a napokban olvastam is valahol, hogy a Delleken már ki lehet terjeszteni a garanciát. Egy N5110-ről lenne szó, most 2 éves, még 1 év van rá alapból. A kérdésem az lenne, hogy milyen módon, és mennyiért lehetne ezt megtenni? Illetve mikor kell? Nem késtem még el vele? Igaz az, hogy összesen 5 évet lehet rá venni? Tehát +2 évet adnak, ha fizetek?
Köszönöm.
www.dongosofor.hu
-
-
troly
tag
sziasztok!
Ma vettem egy dell 7520-ast.
Aztán a visszajelző ledek az elején nem világítanak. Azt ki lehet valahol kapcsolni meg vissza vagy vihetem a laptopot vissza az üzletbe?Segítséget előre is köszönöm.
"Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
subidu
tag
Az 5 éves Dell Xps M1530-asomat egyszer telepítettem újra a hozzá kapott Vistával, de nagy megdöbbenésemre nem kért aktiváló kódot. Ez nem recovery lemez volt, mert a Media Guidot kihagytam belőle.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
premete
veterán
válasz FehérHolló #31424 üzenetére
BIOS-ban van, ha beteszel egy vadiúj ssd-t, akkor sem kér kulcsot se a tiéd, se az enyém, ha a Dell OEM lemezt/pendrivera kiírt változatát használod, ilyen lesz feltelepítve:
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Volt vagy 20 Dell Latitude-om, és még vagy 50-re telepítettem Dell Oem windows 7 Professionalt/Ultimate-t, egy sem kért kulcsot, automatikusan aktiválódott, bekerültek a Dell hátterek, Dell user logo, Dell support telefonszámok.
Ne keverd a teszkógazdaságos inspironokkal, amiket windows nélkül vesztek, nézz majd meg egy Latitude telepítést, ha valaki megengedi.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
7ER
aktív tag
válasz premete #31419 üzenetére
Van egy kis tévedés. az -OEM- Windows is kéri a kulcsot. Csak abban az esetben nem kér kulcsot, ha az install már manipulált. Egyébként az -OEM- jelentése itt olvasható el Ezért van az, hogy a Microsoft előbb-utóbb "letiltja" a Windows-t.
-
Migi
csendes tag
Sziasztok!
Win8 óta nem mükszik a képernyő kikapcsolója az inspiron n5110-emen. Quickset elvleg nincs rá, mit kéne beálítanom, vagy leszednem, hogy működjön? -
FehérHolló
veterán
válasz premete #31419 üzenetére
Köszönöm!
Ha nem kell kulcs, akkor miért van oda biggyesztve arra a bizonyos helyre matricástul?
Ezeket a gépeket csak ilyen oprendszerrel árulták anno. De akár tag alapján is egyértelműen megállapítható, hogy mi jár hozzá. Minek akkor még a matrica is?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
premete
veterán
válasz FehérHolló #31418 üzenetére
Kulcsot nem kér az oem, töltsd le és tedd pendrive-ra, majd mehet fel.
-
FehérHolló
veterán
Az E6520-hoz Win 7 Professional x64 angol oprendszer telepítő letölthető valahonnét?
Nem, nem warez. Nem adtak hozzá, mert elvileg fenn van valahol a neten. Kulcsom van hozzá természetesen.
csobanandras: Az adapter, vagy a töltőáramkör. Öcsémnek cserélték ilyen miatt az adaptert.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
kk831228
addikt
válasz attiati #31415 üzenetére
én nagyon örülnék ha egy ősrégi kijelző lenne a laptopomba... :-) legalább normális szinek és betekintési szögek lennének... mert kb 5 éves laptobba jobb kijelző van mint az újakban. (nem felbontásban persze)
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
premete
veterán
válasz attiati #31415 üzenetére
Annyira azért nem rosszak, volt olyan elitebookom és x200T tablet, aminek sokkal rosszabb volt a kijelzője, az e4300-asé nekem megfelelt (ha nem is olyan, mint a mostani IPS, illetve az XT2 transflektívje volt).
-
-
attiati
veterán
válasz premete #31412 üzenetére
megnézettem
ID: AUO5024
gyártó: FM736, B133EW05
itt van a gyártói datasheet-jeEz már egy cserepanel a gépben. De azt hol tudom lecsekkolni, hogy a Dell E4300-akban eredetileg is ilyen panel volt?
-
premete
veterán
válasz attiati #31411 üzenetére
Megnézed Aidával, nálam például ezt írja: LG Philips LP125WH2-SLB2
Utána rákeresel google kiadja rá, hogy:
Product Name: New Slim LED Screen for LG Philips LP125WH2-SLB2 SLB1 12.5”HD WXGA
Product DetailsNew Slim LED Screen for LG Philips LP125WH2-SLB2 SLB1 12.5" HD WXGA
Type: LP125WH2-SLB2 SLB1
Brand: LG Philips
Size: 12.5 Inch
Resolution: WXGA HD
Pixels: 1366*768
Data connector: 40 pinS Connector(Located on bottom right when looking from back side of the screen)
Backlight type: LED BlackLight
Screen Finish: glossy / Matte
Screen Type: IPSEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
attiati
veterán
Hol tudok utánanézni a Dell gépekben levő kijelző / panel pontos típusszámának?
Van erről valami lista?Adott egy dp/n: 0wjh2r számú panel, amit E4300-ba szereltek. Nagyon érdekelne, hogy ki ez, mi ez?
Alig van róla infó a neten, amit találtam, ott a felbontás sem egyezik (1366*768) és Vostro szavak társaságában tűnik fel.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz premete #31395 üzenetére
Így értettem én is nem úgy hogy nem jók a driverek.. Értsd jól!!!!!
Persze illene tudni csak nincs ráírva... Mondjuk aida mutatja Ja és a diesel autóra rá van írva egy pár helyre...
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
-
csobanandras
tag
Hali!
Van egy Dell 7520-asom (HDD SSD-re lett cserélve) és egy folyamatos ciripelő hangot hallok mindig ha közel hajolok. Nem tudjátok mi lehet az?SZERK: ha a ventik nem mennek akkor is hallom
[ Szerkesztve ]
-
7ER
aktív tag
válasz zlotty #31393 üzenetére
DELL Inspiron N5110 Notebook Driver installálási sorrend:
1.CHIPSET:
* 1. Intel HM67 Express Chipset Family* 2. Intel Management Engine Interface
3. Intel Turbo Boost Technology
Csak Core I5 és Core I7 esetén.2. AUDIO:
* IDT High Definition Audio Driver IDT 92HD87B1
Javasolt változat: AUDIO_IDT_W7_A03_SETUP-8H18M_ZPE3. GRAPHIC /VIDEO/ VGA:
Hármfajta videokártyával kerül forgalomba.
* 1. Intel HD Graphics 30002. AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
2. nVidia GeForce GT 525M
4. ETHERNET / LAN / CABLE PORT:
* Realtech RTL8105-VB 10/100 Ethernet Controller5. QUICKSET:
* Dell Quickset Aplication (R314287.exe)6. NETWORK:
* 1. DELL Wireless WLAN 1503/1502 Half Mini-Card1. DELL Wireless 1702 802.11 B/G/N, BT0+HS
1. DELL DW1701 802.11 B/G/N
2. Intel ® WiMax Link 6150 (GSM Modul)
7. USB:
* Renasas USB3.0 Host Controller (14994) For DELL Inspiron N5110
3.0 (kék színü) USB csak a drájver installálása után működik.8. TOUCHPAD:
* DELL Inspiron N5110 (Alps) Touchpad Drivers9. WEBCAMERA:
* DELL_SX2210-MONITOR-WEBCAM_SV_RC1.110. CARD READER:
* Realtek RTS5138 Card Reader For DELL Inspiron N511011. WIRELESS:
* Intel Wireless Display Connection Manager Application
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest