Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
premete
üzenetére
Értem, idézném magam:
"És akkor azt még meg sem említettem, hogy külön programot kell letölteni/telepíteni, hogy ne egyenként kelljen letölteni a drivereket"Most akkor hol a téves információ? O.o
(#18920) McLaca
Próbáltam levezetni egy átlagpolgár (bnőm édesanyja) szemszögéből a dolgokat, mint pár napja/hete írtam, nekem sikerült, nem is nekem volt vele a gondom, én csak azt kifogásoltam milyen bonyolultan van megoldva, többi gyártóhoz képest amit használtam, és hogy egy mezei usernek, aki sose látta Dell oldalát milyen macerás (főleg mert nincs kereső, és nem szerepel n5110 csak r15). És bizony a mezei állampolgár, akinek nehézségei lehetnek/vannak DELL oldalával, az bizony a kiskerből veszi meg a laptopot, ahol nincs hozzá Driver CD. De ezek szerint amiért ő "nem tud úszni", meg se közelítse a vizet?
Egyébként nem tudom ECDL-el miért kapálózol, az pont egy olyan dolog, ami nem sejtet tudást. Az egy olyan papír mellyel kitörölheted a popidat. (én spec 100%-os infó érettségihez kaptam ajándékba még anno, de van olyan ismerősöm, aki úgy csinálta meg, hogy begyakorolta a feladatokat, de fogalma se volt mit csinál, szóval ennyit ér az ECDL)Attól, hogy azt mondjátok, a fű kék, még nem lesz az. És egy színvaknak nem fogom tudni megmagyarázni, hogy az nem kék, hanem zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Eladó egy Dell Inspiron 15 7559 laptop
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest