- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
A helyedben az informatikai érettségit letagadnám (ha van angol, azt is).

Mindig is sejtettem, hogy az iskolai oktatás színvonala nálunk a béka feneke alatt van, de hogy ennyire...
Nekem nincs informatikai végzettségem, sőt semmilyen műszaki sincs, de azért az előbb, egy óra alatt a Dell Latitude e4300-as laptopomba beleszereltem egy bluetooth kártyát, letöltöttem a driverét a Dell oldaláról, feltettem, a BIOS-ban engedélyeztem a bluetooth-ot, feltettem a Parrot külső BT hangfal drivereket, a Logitech BT egérét is, valamint a telefont és fülest is beállítottam.
Nem rinyálok, hogy milyen bonyolult a bluetooth-kártya belerakása, ez van, mielőtt megvettem a laptopot, megnéztem róla mindent, így nem ért váratlanul.
Ennyi egy driver megkeresése: [link] -
McLaca
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő... Továbbra is ott van az n5110 a listában. Én r15-öt nem találtam. Egyébként meg a gép alján ott a service tag, amire a gépspecifikus drivereket listázza az oldal, a támogatási oldalon szép nagy piros betűkkel írja is a choose by service tag alá, hogy dell recommended...
Egyébként próbaként ránéztem az asus támogatási oldalára. Tök ugyanez. Lépésről lépésre kell kiválasztani a terméket, típusát, a drivereknél meg még annyi leírás sincs, mint a dell-nél, és ugyancsak egyesével lehet letölteni őket.
A Lenovo-t is megnéztem, az "úszó" ablak miatt a modell kiválasztása gyorsabb (viszont megfelelő helyre kattintani nem is olyan egyszerű), onnantól megint ugyanaz, mint a dellnél, minimális leírás, egyesével letöltés. Szóval mi is a te bajod tulajdonképp? Próbálj meg objektív lenni, akkor is, ha a barátnőd anyjáról van szó. Ha nem a barátnőd anyja lenne, lehet, hogy még le is hülyéznéd...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest