Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac
    nagyúr

Nehezen értem, ahogyan fogalmazol, biztosan a kezdő topikban másképp írnak! :)

"itt sem hiszem, hogy telepíteni bármit"

Bocs, de ez nem a hitéleti topik! :D Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.

Egyébként, ha nem vagyok guru, de Debiant használok és anomáliákat vélek felfedezni, még ha ezeket én is okoztam az LMDE2 sorce behúzásával- melyik topikba tegyem fel a kérdéseimet? :F
    Csak, hogy örömet okozzak, egyre több kezdő telepíti a Debian 8- at! Csinálj nekik egy Jessie kezdőknek c. topikot és takarítsd át mindet oda.

általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre :D Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!

a csecsemő első lépéseit általában születése után teszi meg - kb. ugyanaz

Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
    jóccaka

bocs, telefonról, meg tabletről pötyögtem, és a legrövidebb módon akartam leírni

a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne

általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre :D Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!

szívesen, "örülök", hogy ilyen hatékonyan tudsz érvelni

Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!

jah, majd máskor jobban figyelek!

(#6892) Iscariah

a probléma ott van, hogy a Mint-es topik főleg az Ubuntu alapúval foglalkozik
    ha az LMDE-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, és ez nem a Mint specifikus dolgokat érinti, én itt tenném fel a kérdést, mivel itt több a Debiant használó ember
    kb. ezzel a gondolatmenettel offoltam ide az LMDE-s linkeket

Amúgy meg kezdők is használhatnak Debiant, mint pl sokak szülei, köztük az enyéim is

nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni

Új hozzászólás Aktív témák