- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- LG LCD és LED TV-k
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
bocs, telefonról, meg tabletről pötyögtem, és a legrövidebb módon akartam leírni
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!szívesen, "örülök", hogy ilyen hatékonyan tudsz érvelni
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jah, majd máskor jobban figyelek!
(#6892) Iscariah
a probléma ott van, hogy a Mint-es topik főleg az Ubuntu alapúval foglalkozik
ha az LMDE-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, és ez nem a Mint specifikus dolgokat érinti, én itt tenném fel a kérdést, mivel itt több a Debiant használó ember
kb. ezzel a gondolatmenettel offoltam ide az LMDE-s linkeketAmúgy meg kezdők is használhatnak Debiant, mint pl sokak szülei, köztük az enyéim is
nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!