Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Akkor viszont marad, hogy egy működő (akár live) rendszeren, a médián lévő jessie telepítő firmware mappájába bemásolod a szükséges firmware-t.

Arra nem válaszoltál, milyen DE-t raknál fel. Mert ha nem MATE vagy Cinnamon, akkor a többihez alapból van rendes iso, amit nem kell még pluszban lerántson a netről (idő spórolás). Viszont az említett két DE-hez nincs külön iso kirakva, így azt már csak telepítőben lehet kiválasztani és lehúzza a netről.

Továbbá ajánlom az expert installt, egy pár plusz lépés van csak benne, és be lehet kapcsolni a non-free meg backports repókat is, így nem kell majd telepítés után manuálisan a sources.list-ben matatni.

Tényleg, sorry, Gnome- ot jelöltem ki a listából, de ezek szerint van 8- as iso, akár rc is? Wheezyt azt tudom, milyen isok vannak, de nekem Jessie kell.

expert install, no ezt láttam is, de azt hittem nem jó az nekem, mint hogy nem vagyok expert!

Kipróbálom ezt a működőről bemásolást, de ha már van 8- as Gnome3 iso vagy hamar lesz, akkor csak megvárom!

Új hozzászólás Aktív témák