- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- VR topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem felejtetted volna el kezdő múltadat, akkor belátnád, miért nem ajánlanak Debiant abszolút kezdőknek. A Debian oldalról fél óra alatt sem tudja kiválasztani, hogy melyik változatot is kéne letöltenie! A kezdő topicban meg néha hasznosnak bizonyulhat, ha egy abszolút kezdőnek valaki leírja, hogy ő pár hónapja használja X disztrót és roppant könnyen boldogul vele, érdemes kipróbálni. Elég nagy türhőség ezekről lenézően megnyilatkozni!
Sokkal értelmetlenebbnek tartom, ha valaki egy totál kezdő kérdésére odavet egy terminal parancsot, meg ilyeneket, hogy azt meg kell írni szkriptben, holott szerencsétlen kérdező még a terminalt se használta életében!hogy reklámozzák orrba-szájba
Ha kérésre próbál valaki segíteni másnak, az nálad reklám?
Egyébként neked pingvin volt a jeled az óvodában?
Te különben melyik disztrót ajánlanád egy abszolút kezdőnek? Erre tényleg kíváncsi vagyok!(#6125) Dhampir
másrészt meg én nem értettem hozzá.
Ez a legtöbb kezdő esetében elő szokott fordulni.
Kivételt képeznek, akiknek pingvin volt a jelül az oviban. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kivételt képeznek, akiknek pingvin volt a jelül az oviban. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)