Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
"Ha nem felejtetted volna el kezdő múltadat..."
Nem felejtettem el. Most sem vagyok több, mint kezdő, hiába van a gépemen több mint két éve Linux. Lehet, hogy jóval többet tudok, mint egy most ideesett valaki, de szerintem messze vagyok attól, hogy ne kezdőnek tituláljam magam. Jó pár évet el kellene töltenem napi szinten a rendszer bogarászásával ahhoz, hogy elmondhassam magamról, hogy most már valamennyire értek hozzá. De én nem bogarászom, hanem csak használom. Persze belemerülhetnék én is jobban, de se időm, se kedvem nincs hozzá jelenleg.
"Te különben melyik disztrót ajánlanád egy abszolút kezdőnek?"
Semelyiket. Nem szoktam ajánlani. Nem ismerem az összes disztrót (vagy akár csak a 10-20 legnagyobbat, legnépszerűbbet) annyira, hogy ki tudjam választani bárki számára is a számára megfelelőt. A számomra megfelelőt ki tudtam, de a saját igényeimet és elvárásaimat tökéletesen ismerem. Másokét nem.
Ha valaki tényleg komolyan gondolja a váltást, és hajlandó némi időt és energiát belerakni a dologba, és nem várja el, hogy minden ugyan úgy működjön és ugyan ott legyen mint Win alatt, akkor az meg tudja találni magának a megfelelő disztrót. (Ha nem hajlandó ezekre, akkor meg úgyis visszamegy Winre.) Ha megtalálta és kérdése van, akkor én is szívesen segítek, ha tudok vagy ha van időm, de ajánlani nem igazán ajánlok senkinek semmit, mert egy-két mondatból nekem nem jön le az, hogy mik az illető pontos igényei, elvárásai stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Arc Raiders
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest