Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alldaybig
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy egy vodafonos mobilinternet usb sticket elinditsak Debianon, 7.5ös debian install usb-m van, és először a grafikus felületével együtt telepítettem, de akkor csak villogó kurzor fogad a bal felsősarokban miután vmiméfel boot check sorozat lefutott.
A parancssoros verzioban is megcsinálnámn, de semmit nem értek hozzá. Kérlek, ha van időtök írrjátok le a commandlinos menetét.
Gondolom a grafikus felület alol olyan lenne mint az ubuntu, mert a másik gépre azt tettem fel (14.04) és minden para nélkül felismerte az eszközt, és ment is a net rajt.
Debianra is meg kell csinálnom ugyanúgy h menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- nVidia tulajok OFF topikja
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest