- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alldaybig
tag
jaah, és soha nem is láttam debiant ezelőtt

need help
-
alldaybig
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy egy vodafonos mobilinternet usb sticket elinditsak Debianon, 7.5ös debian install usb-m van, és először a grafikus felületével együtt telepítettem, de akkor csak villogó kurzor fogad a bal felsősarokban miután vmiméfel boot check sorozat lefutott.
A parancssoros verzioban is megcsinálnámn, de semmit nem értek hozzá. Kérlek, ha van időtök írrjátok le a commandlinos menetét.
Gondolom a grafikus felület alol olyan lenne mint az ubuntu, mert a másik gépre azt tettem fel (14.04) és minden para nélkül felismerte az eszközt, és ment is a net rajt.
Debianra is meg kell csinálnom ugyanúgy h menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs