Új hozzászólás Aktív témák
-
Dócza Dávid
csendes tag
Hali!
Az lenne a gondom, hogy rendelkezek 2x2Gb Kingmax ddr3 133Mhz memóriával, de ha mindkét modul bent van a gépben, akkor crc errorok sorát kapom, valamint újraindulgat a gép, ha bármelyik modul a kettő közül bent van egyedül, akkor semmi probléma, de ha mindkettő akár dualban, akár csak single channelben, van, hogy 10 percet nem bír újraindulás nélkül.Nem tuningoltam semmit, minden alapon van, bár a kingmax oldalán azt írják, 1,5 volt kell neki, a bioszban is ez van, de effektív 1,776-on megy, windosban az easy tune is ezt írja.Gépem többi alkatrészei:Gigabyte EP45T-DS3 alaplap
Intel Core 2 Quad Q9300 processzor
OCZ stealthXstream 600 Wattos tápegység
Gainward radeon HD4870 videókártya
Windows xp Professional x64
Aki tudna bármit hozzászólni, ami előrevihet, kérem ne tartsa magában...
Már herótom van az ügytől.Próbáltam felcserélni a modulokat, 1,5 voltra állítani manuálisan a bioszban a feszt( így nem is bootol), mivel auton van, és nem annyit ad neki, amennyit kéne...a késleltetéssel még nem próbáltam játszadozni, gondoltam alappal mennie kéne neki(?)
Előre is köszönök mindent !
Sziasztok
ui: jah és memtest dualban sem talált errort, singleben sem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged