Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
eladohardver #2381 üzenetére
Akkor mégis áruld el nekem, melyik cég átbaszós... Mert nekem az Asus P5K3 Deluxe-on nem mentek a gyári szoftverek, semelyik verzió, minden bajuk volt, és a QVL-je ugyanez a tészta. Vegyek akkor MSI-t, Asrockot, stb...? Az még ennyire se müxik...És az 1333-as binnel, 1600-asnak árult ramok nem biztos, hogy a lap miatt nem mennek alapból 1600-on.... Pl. A P5K3-ban 1600@CL7 ment a kingmax, az i7-ben max 1550... Amúgy a Gigának teljesen jók a lapjai jóideje.... Aki meg Giga tervezésű VGA-t vesz, az megérdemli, amit kap....
Ahhoz nem értenek.[OFF][/OFF]
-
Oliverda
félisten
válasz
eladohardver #2381 üzenetére
Az AM3 hivatalosan 1333-at támogat, nem hivatalosan megvan a szorzó az 1600-hoz is, órajel emeléssel meg nyilván akár még 2000+ is belefér. Asszem a feszt 2.25V-ig lehet tekerni nekik.
Én még soha az életbe nem néztem vásrlás előtt QVL listát. Amúgy itt a lap listája ami elvileg majd lesz.
-
Oliverda
félisten
válasz
eladohardver #2379 üzenetére
Egyik sem, AM3.
-
Oliverda
félisten
válasz
eladohardver #2377 üzenetére
Köszi! Az elég jó ha nem tévedek. Bár a DDR3 chipek terén még nem vagyok annyira tájékozott.
Még ami esetleg szóba jöhet nálam majd az ez a Kingston value kit. Ezen Elpida van ha a modulok olyanok még mint amik a PH! tesztben is voltak.
-
Mexy91
csendes tag
válasz
eladohardver #2362 üzenetére
Köszönöm!
Én 1470-ig húztam, de nem mertem tovább és azért vettem le az FSB : DRAM arányt. -
jugeen
addikt
válasz
eladohardver #2328 üzenetére
én nem azt választanám...
-
jugeen
addikt
válasz
eladohardver #2326 üzenetére
rampage extreme
-
Overlocker
veterán
válasz
eladohardver #2312 üzenetére
Én a borda nélküli 2GB-s stick-re gondoltam, de azért köszi
Milyen procit, lapot? -
jugeen
addikt
válasz
eladohardver #2308 üzenetére
nagyon rosszul olvastad. samsunggal szerelik őket.
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #2308 üzenetére
egész jónak hangzik. bár jnm-nek jobban örülnék egy fokkal
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #2304 üzenetére
mai nap tesztelte vki asus p5kc-ben abban ok...
-
Laraxior
titán
válasz
eladohardver #2286 üzenetére
mi ezen a hihetetlen? hogy jó a Kingmax? ezt én is osztom hogy jó a Kingmax..más hihetetlent meg nem írt...felesleges volt a hsz-ed
-
zsolt1129
addikt
válasz
eladohardver #2281 üzenetére
A Kingmaxok-nál nagyon ki kell fogni a jó szériát
.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
eladohardver #2277 üzenetére
Akkor a két tesztlapunk az EP45T-DS3R és az X38T-DQ6 nem tudják ezt. A 2*1-es Kingmax a tesztram. Szinte minden lapban ment eddig. Viszont csúcs ASUS lapokban az OCZ memókkal csak gond van.
Viszont a Kingmax RAM-okat igen erősen hamisítják, sok gagyival találkozni, amiről azt hiszed, hogy Kingmax, közben meg ultragagyi.
HGyu
-
zso73
veterán
válasz
eladohardver #2207 üzenetére
Megtaláltam az EP45T Extreme beállításokat. Nekem nem jók. Ha feszt emelek összefossa magát a masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest