Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Beárazást szeretnék kérni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Beárazást szeretnék kérni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Asus P8B75-V LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!