Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!