Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
jugeen kemény vagy nagyon...
mi a fasznak neked ilyen gép? kihasználni nem tudod, mire lenne értelme már 4 magosoké lesz a főszerep. Szerintem nagyon elbikáztad ezt a vételt...a vidkarid túl drága a gtx-hez képets és nem annyival jobb, ha kellmeghúzod a gtx-et ultrát már nem nagyon lehet. Procid meg mint kiderült 1-2 százalékkal jobb, persze olcsóbb, de akkor már vehetted volna pár ezressel drágábban a 4 magosat. Minek vettél ilyen gépet? Ez nagyon durvaán pénzkidobás volt....veszel egy játtékkártyát és 6 giga ram? Nekem is 4 gigám van de nekem van egy 32 bites és egy 64 bites opom. Melóhoz 64 játékhoz 32 bit. Játék úgy is csak kettőt tud kihasználni, minek neked 6 giga? ez egy fél millás gép lehetett monitorral együtt, de minek? Olyan mintha jasszolásból vetted volna. Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Subaru topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest