- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
ok, de akkor miért ez a recommended voltage a geileken? Azt akarják, hogy kinyírd a ramot? Mch viszi ezeket az értékeket, esetleg a 4 Dimm kavarhatja meg vagy mire gondolsz? Próbáltam úgy hogy külön csatornába dugom a ramokat, meg úgy is hogy keverve, de sehogy se megy. Csak szinkronban van gond, aszinkronban semmi. Ha kiveszem a modulokat, hogy csak egyfajta maradjon bennt, úgy sincs semmi gond egyikkel sem. Most így hirtelen megharagudtak egymásra vagy mi
Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke 
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke