Hirdetés
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Aktív témák
-
TaMat
csendes tag
Hi! Elég erős gépet rakok össze, de nem tudok választani 2 memóriapáros közül. Az egyik 2*1024MB-os GEIL Ultra 800-MHz-es modul CL-4-4-4-12-es időzítéssel, a másik egy Corsair XMS2 Twin2X, szintén 2*1024MB, 800 MHz nem tudom pontosan milyen időzítéssel (vagy CL-4-4-4-12, vagy CL-5-5-5-12).
Azt hallottam, hogy a Corsairek elég válogatósak és nem minden alaplappal hajlandóak együttműködni. Egy Gigabyte P965-DS3-asom van, abbe mennének bele.
Tuning szempontjából melyik ütősebb? Szerintem mind2 olyan minőséget képvisel, hogy bőven elegendőek egy átlagembernek, aki nem szénné tuningolja a rendszert, ha nem egy stabil, gyors, kicsit felhúzott rendszert szeretne. Azért a szakértőket megkérdem, hátha tudnak tanácsot adni a ''melyiket vegyem'' kérdésben. Az árkülömbség minimális.
Szóval mi a Ti véleményetek? Melyiket vegyem?
Mellékesen egy Core 2 DUO E6400-ast, vagy egy E6600-ast teszek mellé, az még majd kiderül.
Bye
Aktív témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest