Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
nekem a ds4-ben Kingmax 1Gb 667mhz ramok nem voltak hajlandóak menni normálisan már memtestben is hibázot és windows sem ment fel pedig alapon ment az az 667mhz-en, 512Mb osok jól mentek, jöttek ezután a Kingmax Pc6400 ramok hát jók voltak de elég anti tuning barátok voltak 830mhz felett meghaltak és végre megjöttek a Geil Ultra Pc6400 ramjaim azzok minden alapbeállitáson szépen muzsikálnak 920Mhz-en
, én lebeszélnélek a Kingmaxról, egyébként jó ramok mert nagyon kevés romlik el belőlük de nem nagyon lehet húzni legalább is az én szerintem habár lehet hogy én voltam a BÉNA
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Remaster kiadást kap a Sacred 2
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest