- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Martin2004 #4076 üzenetére
de akkor nem fagyna ki a post sem!!!
-
VIBO
őstag
válasz
Martin2004 #4070 üzenetére
de akkor nem indul a rencer már.
ááá
2.3 alatt 430as fsb vel nem megy -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Martin2004 #3911 üzenetére
7x430 jobb sztem, a magasabb fsb miatt magasabb a QPB-d, gyorsabb a ramod is ugye és egy 3GHz-es Q6600 ma még mindenre elég bőségesen szvsz.
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004 #1795 üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.
-
törölt tag
válasz
Martin2004 #1778 üzenetére
Azért egy Geil Balck Dragon-ért nem jár kövezés ugye ?
-
[Vazz]
tag
válasz
Martin2004 #1723 üzenetére
Naneeeeeeeeeeeeeeee.... régen néztem már be ide is, de csak sikerült egy-kettőt mosolyognom még ilyen későn is mikor már alig látok.
nagyon ott van az emberünk. Miközben olvastam azt gondoltam hogy kedves martinunk annyirra otthon van a témában hogy szándékosan fejtette ki véleményét ilyesformán hogy a fórumtársak jókat kacagjanak. Szerintem elég jól sikerült. Grat. Üröm az örömben hogy ő ezt komolyan gondolja. De jó volt azé 10/10 pont.
-
Muréna
őstag
válasz
szerintem magad sem tudod, hogy miről is beszélsz konkrétan
"Én pl. ASUS P5WD2-ben 1000-en hajtom a 4 db 1 GB-os Kingmax 1066-osaimat 4 GHz-en"
Hát ezen qrva nagyot röhögtem
valamilyen ASUS "x48-as lap + 2.66-os Penryn. 1000 Mhz pont elég 4 GHz-hez ,, mivel a proci 667-es."
ezen kb még 2x akkorát.. -
Martin2004
tag
válasz
Bocs, az a 2400 csak 1950, összekevertem a pontszámmal
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest