Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Asztrofotózás
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Az qurva jó...
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.
De egyébként nem hiszem hogy azért döglött meg.Én 2,3V használtam a sima ballistixeket, 1066mhz-n CL4-be és mégis megdöglött 2 hónap alatt.A fesznek nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, elvileg a 2,4V bírnia kell minden jobb minőségű ramnak akár 24/7-be is.Az eladott Geil Ultráimnak 2,4V az ajánlott fesz, így ment 1200mhz-n CL5-be...nem olyan sok az a 2,4V.De az biztos ha ez a Tracer-em is megdöglik valamiért visszatérek a Ultrákra,vagy Dominator-ra vagy bármire.Remélem csak kifogtam a hibásat.Meg te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.