Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
ez így van nem fogalmaztamm pontosan, azt kellett volna írnom hogy nagyobb az esélye. Nekem volt 800+os a-datám, cl4es, 3-3-3-11et vitte 800on 2,3V-tal, igaz húzni már nem nagyon lehetett rajt, csak feszemeléssel és keveset, de azért a 800+ostól ez nem rossz teljesítmény. Aztán vettem Geil 800+ost, az meg 2,4-gyel vitte a 3-3-3-8at, és lehetett rajta húzni úgy 860ig, de utána már nem mertem emelni feszt mert g*cire meleg volt, ugynazon a feszen szignifikáns különbség volt az a-data és a geil közt, és 2,4Vtal ment 780on 3-3-3-8 cal, bírta 2 hónapig...holott a 2,4V recommended voltage a vízjel alapján, még szerencse hogy lft garis. Szal nem olyan rossz az az a-data EE, ár teljesítményeben az egyik legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Netflix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest