Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
ez így van nem fogalmaztamm pontosan, azt kellett volna írnom hogy nagyobb az esélye. Nekem volt 800+os a-datám, cl4es, 3-3-3-11et vitte 800on 2,3V-tal, igaz húzni már nem nagyon lehetett rajt, csak feszemeléssel és keveset, de azért a 800+ostól ez nem rossz teljesítmény. Aztán vettem Geil 800+ost, az meg 2,4-gyel vitte a 3-3-3-8at, és lehetett rajta húzni úgy 860ig, de utána már nem mertem emelni feszt mert g*cire meleg volt, ugynazon a feszen szignifikáns különbség volt az a-data és a geil közt, és 2,4Vtal ment 780on 3-3-3-8 cal, bírta 2 hónapig...holott a 2,4V recommended voltage a vízjel alapján, még szerencse hogy lft garis. Szal nem olyan rossz az az a-data EE, ár teljesítményeben az egyik legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest