- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
ez így elég korrekt! én nem tudtam perf lvl 9 alá menni még a 2x2gb mushkinnal (mondjuk nem azért, de emlékeim szerint 2x1gb-tal sem könnyű stabillá tenni mondjuk egy ilyen beállítást: 1200mhz, cl5, perf lvl8..)
nálad mondjuk a turbo opció biztos odaserget a sebességnek, én most szereztem 4x1gb micron (d9gmh)-t, vasárnap tesztelem be őket, remélem jobbak lesznek mint a volt mushkinok.. -
laragirl83
őstag
btw, azt én nem is tudom állítani BIOS-ból...
Na utánajártam ennek, XS-en már kivesézték...:
Idézem:
[I]with the new Memset 3.3 beta 2 a new voice appears: Performance Level. It seems odd that this "subtimig" works on P35 based board but, what can we say about i965 based board? It works?
My answer at this question is yes, it works, but only with 2:3 and 4:5 memory ratios. The 1:1 doesn't work.[/I]
Szal' mind1 mire rakom, semmivel nem lesz jobb, nálam is 1:1-ben megy.
-
Azt írtam, hogy majdnem annyiért kapsz 2GB 1066MHz-es Reaper HPC-t, mint 4GB 1000MHz-es ReaperX-et. Tehát közel azonos árért dupla annyi memó, az annyit tesz, mint közel félárat, nemde? De, hogy alá is támasszam.
2GB OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 120ojró
4GB OCZ DDR2 PC2-8000 ReaperX HPC 140 ojró. -
gergo19
aktív tag
Tudom ezért csodálkoztam a rossz tapasztalatokon.
Más:Ha esetleg nem menne az új ramom 900Mhz-et csak 800-at stabilan, akkor ez jó megoldáslehet:?
A pocim szorzója(E6750) most 8X450 ha én 9X400-ban használnám akkor nem lenne lassabb a rendszer játékoknál érdekesfőleg a dolog, egyáltalán lehet így használni? A gépem az adatlapomon -
Telefunen
őstag
mch feszhez nem nyúltam (tehát normal-on van), majd ha találok megfelelő megoldást a 4cm-es ventillátor rögzítésére a chipseten (esetleg szívesen vennék vmi. ötletet
)
persze olyat, ami nem tesz kárt az nb bordában (tehát csavar kizárva), elvégre a garit nem akarom elveszteni..
-
-
Gyuri27
félisten
-
AtHoS
nagyúr
''Nálam ilyen megy 800-on 4.3.3.8-ban alap 2Volton 4db egyszerre!''
Viszont ezek az átszitázott micronok nem mennek úgy, mint az MIQVD1A16 sorozatú. Azoknál láttam olyan tesztet is, ahol 1200MHz körülre gyötörték közel 2.4V-al.
A winrar bench mértékegysége KB/s jelenleg. Csakhogy mást meg ne zavarj
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
megzavarodik? Hogyan? Elvégre az idő az stimmel, amit számol jó, nem hibázik. Hogy lehet egy halott memória sokkal gyorsabb mint egy új? Majd este csinálok egy blend tesztet. Tegnap..illetve még ma is, csúnyán beba..rúgtam esik ez a fos eső és halál másnapos vok. ÓÓÓÓóóó bubánat...
-
tlac
nagyúr
Sárpac:
gumicsere
(nagyon könnyű az a kis venti)
de, amit kinéztél és ha az elszabadul...
Rusher:
az nem vmi stabil, kinézetre sem
Qru:
enélkül égette az kezem 2,3V-on orthos blend alatt, most is elég meleg, de jobb
(rendesen nem tudtam megtapizni, mert nem fér oda a kezem)
nekem max 1800-at megy, de most 7V-on így 1400rpm (de még így sem elég halk) -
Rusher
őstag
Nekem szakadt már el még mielőtt cseréltem volna de egyszerűen lecsúszott a videókártyára és ott állt rajta nem kaszált semmit
mod.: egyszerűbb megoldás nem jó?[link] sry kicsit nagy.......azóta egy Noctua 8-as van rajta, halk, csendes és a ramok hűvösek tőle
[Szerkesztve] -
janos666
nagyúr
Azt meg nem mondom, mert a VGA-t is ki kell bányásznom hogy levehessem a memóriafogalalatra pöccintett ventilátort hogy a RAM-okhoz férjek.
De ha 800+ jelzés alatt kétféle chip-es modulok is futnak akkor szerintem nekem a szarabbik lehet, mert tuningRAM-hoz képest elég olcsó volt (24k bolban 3 hete). -
Muréna
őstag
de tökmind1..
az összes D9GMH, D9GCT chip ami kikerül a Micron gyárából, egytől-egyig 533mas SPD vel érkeznek...
Az egyéb memória forgalmazók egyéni döntése az, hogy át írják-e az SPD-t.. (persze ha csak bírja a chip)
pl.: 1066 ra.. jó hogy nem fog 1.8Voltal normálisan működni..
[Szerkesztve] -
-
Sárpac
nagyúr
Hmmm... nekem auto módba is 2Voltot ad nekik!
Olvastam több fórumon is, hogy a micronosok mind 2.0V-al indulnak, míg azok amik 1.9V-ról pedig vagy ProMOS vagy Elpida chippel vannak szerelve és nem is ajánlatos feszelni őket nagyon!
Kali: Ezért vettem meg a 64bites vistat csak még nem szántam rá magam, hogy feltegyem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged