- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Geil black dragon 4-4-4-8-1T 2.2 Volt 910 Mhz, ja és így is sokkal gyorsabb mint a kingmax 5-5-5-18-2T-ben. Most , hogy megkapta a hűtőbordákat és a procit is lecserélem akkor megnézem , hogy meddig bírja, mert itt már nekem proci limitem van
. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
. -
VinoRosso
veterán
válasz
Lalaboy
üzenetére
nem baj végülis, még mindig jobb mintha drogokra piára meg nőkre szórnád el( vagy mégse
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral. -
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

grat...

. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral.

Szépen mennek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)