- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Geil black dragon 4-4-4-8-1T 2.2 Volt 910 Mhz, ja és így is sokkal gyorsabb mint a kingmax 5-5-5-18-2T-ben. Most , hogy megkapta a hűtőbordákat és a procit is lecserélem akkor megnézem , hogy meddig bírja, mert itt már nekem proci limitem van
. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
. -
VinoRosso
veterán
válasz
Lalaboy
üzenetére
nem baj végülis, még mindig jobb mintha drogokra piára meg nőkre szórnád el( vagy mégse
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral. -
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

grat...

. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral.

Szépen mennek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)