Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, thx. de ez cl5-ös 1066. de amiről beszéltem, azt cl4-kén árulják. akkor átverés?
akkor egészen másként teszem fel a kérdést: van-e olyan ram, amelyik 2.05 v-on viszi a
840 cl3-at vagy 960 cl4-et?
a max proci frekimből 8-as ill. 7-es visszaosztással ezeket a ramfrekiket tudom előállítani. a max ram feszem pedig még mindig 2.05v...
most a geil-jeim 836-on mennek 4-4-4-12-ben, ezen a 2.05 v-on.
megnéztem, 940-en cl5-ben még mennek ezek a ramok, de ugyanolyan olv/írás jön ki, mint a 836 cl4-ben.
van még egy lehetőség: megelégszem, és nyugton maradok...
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
nem tom hogy műkdöhet konkrétan, lehet hogy csak az elején tesztel 30MB-tal, aztán egyben is stresszeli az egészet. Gondolom nem nézted órákig a mamóriahasználatot. Bár azt sem tom konkrétan, hogy az orthos féle memstressz milyen, vagy a prime 95ös, de ha jól tom az OS-nek pl alapban le van stipistopizva egy tartomány, amihez nem nyúlhat hozzá. Ezért teszteltem memt-el is,de az nem talált egy árva hibát se. Csak a pi nyivákolt idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged