- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, thx. de ez cl5-ös 1066. de amiről beszéltem, azt cl4-kén árulják. akkor átverés?
akkor egészen másként teszem fel a kérdést: van-e olyan ram, amelyik 2.05 v-on viszi a
840 cl3-at vagy 960 cl4-et?
a max proci frekimből 8-as ill. 7-es visszaosztással ezeket a ramfrekiket tudom előállítani. a max ram feszem pedig még mindig 2.05v...
most a geil-jeim 836-on mennek 4-4-4-12-ben, ezen a 2.05 v-on.
megnéztem, 940-en cl5-ben még mennek ezek a ramok, de ugyanolyan olv/írás jön ki, mint a 836 cl4-ben.
van még egy lehetőség: megelégszem, és nyugton maradok...
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
nem tom hogy műkdöhet konkrétan, lehet hogy csak az elején tesztel 30MB-tal, aztán egyben is stresszeli az egészet. Gondolom nem nézted órákig a mamóriahasználatot. Bár azt sem tom konkrétan, hogy az orthos féle memstressz milyen, vagy a prime 95ös, de ha jól tom az OS-nek pl alapban le van stipistopizva egy tartomány, amihez nem nyúlhat hozzá. Ezért teszteltem memt-el is,de az nem talált egy árva hibát se. Csak a pi nyivákolt idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Assetto Corsa Rally
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

thx bár nem úgy csináltam[/OFF]
Ő nem beszélt Dark-ról....