- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rola636
csendes tag
enemy107 mondta hogy te tudni fogod a megoldást.
A szorzó csökkentéses storyt próbáltam instabil volt nagyon.
- Hova adjak a lapnak és mennyit?
- Olyankor mi a teendő mikor a RAMnak adnék 2.0 Voltot de a boot képernyőre kidobja hogy Overclocking failed sok neki a technika és F1-el BIOSba irányít hogy vegyem visszább máskülönben el sem indul a rendszer?
A RAM most jelenleg valahol 850-860 közt áll. A célom hogy a procit feltegyem egy ilyen 3,6-3,8 közé csak a ha minden igaz a RAM megakaszt. Olvastam a cikkedet a hszeket de ez nekem nagyon kínai sry. -
rola636
csendes tag
-
rola636
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a proci tuningal, pedig biztos hogy bírna sokkal többet is E6750-ről van szó és egyszerűen nem tudok túl lépni egy bizonyos FSB szintet, mert elméletileg a RAM nem bírja a kiképzést. Tápom 550W a proci már bizonyította "másoknak", hogy bőven bírja, hűtése is megvan, szal abban szeretnék segítséget kérni főképp Yolantól (hozzá küldtek) hogy hogyan tovább? Sajnos ehhez a RAM részéhez nagyon nem értek, és nem is látom át a dolgot hiába olvastam el kismillió cikket a neten. Linkelek pár képet a rendszerről terhelés alatt (ez az utolsó FSB amin a rendszer stabilan fut) és a BIOSról is hátha valami el lenne baszva, a profilomban megtalálható a jelenlegi configom.
[1kép PRIME Blendel terhelve]
[kép2 BIOS]
[kép3 BIOS]Előre is köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest