Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
rola636 #7101 üzenetére
Hát, a 3.6ghz-hez 450-es fsb kéne, ami lehet sok lesz a lapodnak. Azt kéne megnézni, hol van a lap vége, tehát hogy mekkora max fsb-t bír adott feszültségen.
Elvileg 500-as fsb felett tud a p35, de ez persze minden egyes lapnál más és más, lehet a tied pont 425-nél áll meg akármennyi feszt is adsz neki, és akkor kenheted a hajadra a procid ami tudna 500-as fsb-t.
Kéne pár extra infó (bár lehet egy asrock szakinál gyorsabban meglenne, de próba szerencse)szóval, az fsb strap to nb-nél mik a lehetőségek? 266, 333, 400?
a dram command rate legyen inkább 2T-n, vagy 2-n nem tudom hogy van a lapodnál nevezve.
a dram timing controlal majd később foglalkozunka chipsetnek (nb) a north bridge voltage alatt tudsz feszt adni, de vigyázz, a max 1.3v legyen, annál többet csak jó hűtés esetén.
érdemes lenne benézned darálóhoz a szájbarágós tuning topikban, akár mondhatod is hogy én küldtelek
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest