Új hozzászólás Aktív témák
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan #7248 üzenetére
ram függő, 2.1v-nál többet nem adnék pl kingmaxoknak
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan #7243 üzenetére
Korrekt
-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm! -
GgG91
tag
Nyár vége felé akarok új ramokat venni, méghozzá Corsair Dominator DDR2 KIT 2x1GB/1066MHz-osat és az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vanna erről a ramról, meddig húzható?
-
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)?? -
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest