Új hozzászólás Aktív témák
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
ram függő, 2.1v-nál többet nem adnék pl kingmaxoknak
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
Korrekt

-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
GgG91
tag
Nyár vége felé akarok új ramokat venni, méghozzá Corsair Dominator DDR2 KIT 2x1GB/1066MHz-osat és az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vanna erről a ramról, meddig húzható?
-
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)?? -
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)??
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyanis minél hűvösebb, annál tovább fog szolgálni.