- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
rola636
üzenetére
Hát, a 3.6ghz-hez 450-es fsb kéne, ami lehet sok lesz a lapodnak. Azt kéne megnézni, hol van a lap vége, tehát hogy mekkora max fsb-t bír adott feszültségen.
Elvileg 500-as fsb felett tud a p35, de ez persze minden egyes lapnál más és más, lehet a tied pont 425-nél áll meg akármennyi feszt is adsz neki, és akkor kenheted a hajadra a procid ami tudna 500-as fsb-t.
Kéne pár extra infó (bár lehet egy asrock szakinál gyorsabban meglenne, de próba szerencse)szóval, az fsb strap to nb-nél mik a lehetőségek? 266, 333, 400?
a dram command rate legyen inkább 2T-n, vagy 2-n nem tudom hogy van a lapodnál nevezve.
a dram timing controlal majd később foglalkozunka chipsetnek (nb) a north bridge voltage alatt tudsz feszt adni, de vigyázz, a max 1.3v legyen, annál többet csak jó hűtés esetén.
érdemes lenne benézned darálóhoz a szájbarágós tuning topikban, akár mondhatod is hogy én küldtelek
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- AutoCAD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található