- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
rola636
üzenetére
Hát, a 3.6ghz-hez 450-es fsb kéne, ami lehet sok lesz a lapodnak. Azt kéne megnézni, hol van a lap vége, tehát hogy mekkora max fsb-t bír adott feszültségen.
Elvileg 500-as fsb felett tud a p35, de ez persze minden egyes lapnál más és más, lehet a tied pont 425-nél áll meg akármennyi feszt is adsz neki, és akkor kenheted a hajadra a procid ami tudna 500-as fsb-t.
Kéne pár extra infó (bár lehet egy asrock szakinál gyorsabban meglenne, de próba szerencse)szóval, az fsb strap to nb-nél mik a lehetőségek? 266, 333, 400?
a dram command rate legyen inkább 2T-n, vagy 2-n nem tudom hogy van a lapodnál nevezve.
a dram timing controlal majd később foglalkozunka chipsetnek (nb) a north bridge voltage alatt tudsz feszt adni, de vigyázz, a max 1.3v legyen, annál többet csak jó hűtés esetén.
érdemes lenne benézned darálóhoz a szájbarágós tuning topikban, akár mondhatod is hogy én küldtelek
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Autós topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található