- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Androidos fejegységek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejha, a mindenki által halottnak titulált ddr2 memória még igencsak virágzik! Nagyon jó érzés ezt látni.
Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.
Előre is köszi minden választ: Dávid.
Szerk.:léghűtésem van és garis ramot szeretnék, ergo nem nagyon cserélnék rajta hűtést, a gyári állapotban birnia kellene az 1200+t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.