- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsOHi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problemam h amikor anno vettem a gepet vettem bele ket giga kingmax :S ddr2-1066 memet amik idaig futottak is 1066on semmi problema nemvolt veluk namarmost kellett vennem megegyet mer elkezdte a cubase zabalni a memeket es vettem bele meg egy kingmaxot beraktam de nem indult csak 800 on win bootnal ujraindult 1066on visszavittem vettem helyette egy kingstont szinten 1066osat es avval is ezt csinalja...miert lehet ez? rettenetesen idegesit h az 1066os memjeimet nemtudom csak 800on futtatni
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetekKoszi
jah igen a gep: gigabyte p35 ds3 c2d e6750
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetek