- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
Sziasztok!
Igaz nekem nem T-s lapom van hanem sima EX38-DS4 de ide írok hátha tudtok nekem segíteni. A probléma a következő:
Adott az alaplapom egy Geil Black Dragon 2x2GB 1066 CL5-ös mem,GE8800GTS(G92)512 VGA,Q6600 (3GHz)cpu..stb.stb...lásd konfigom
2 hete szórakozik velem a gépem. kékhalál windows alatt többnyire akkor amikor pl töredezettségmentesítés csinálok,zenét hallgatok,stb...ha durván leterhelem a gépet akkor nem...de van, h az előbbi dolgok is mennek rendesen.szóval ilyen össze-vissza kékhalálozik.. Majd van amikor a boot képernyő után/közben lefagy. MIndenféle feszültségeket állítgattam, a memóriát teszteltem memtest86-al semmi baja. Előtte 4db 1gb-corsair 800-asok voltak benne azzal nem csinált semmit. Itt godoltam arra,h a black dragon lesz a ludas..uccu neki szereztem 2db kingmax-ot 667-t. beleraktam gyári időzítéseken ment tegnap egész este. Reggel bekapcsoltam megnéztem a mail-emet majd hátat fordítok a géptől és láss csodát egyszer csak kikapcsol. majd bekapcsolásra megint hibátlan a tápegységgel lehet gond????az is jófajta...meg eddig hibátlan volt. alaplap bios-át már cserélgettem F3 és F5-el is ugyanezt csinálja...
segítsetek légyszi..
mert hiába viszem vissza a ramokat lenyomják memtest86-on és semmi baja..engem néznek hülyének. az gép meg olyan szeszélyes, h van, h 1,5 napig hibátlan.mindenféle nyúzó tesztelés ellenére is..
Üdv és köszi, h végigolvastátok
laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest