Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacusska
csendes tag
Jóestét kivánk! Kedves Kollégák ! négylemezes Netgear NAS-om elhunyt, firmware hibát jelez, de sajnos nem tudok rá uj firmware t rátölteni, mert gyakorlatilag ugyan a HDD k kapnak tápot de semmihez nem lehet hozzáférni. Első menetben szeretném a lemezeken levő adatokat letölteni. Mivel a HDD-ken más fájlrendszer van mint a windowsban igy w11 alól nem tudom leszedni az adatokat. kérdésem: van-e valakinek kipróbált módszere az adatok lemásolására a HDD- k ről ( Körbejártam az esetleges profi segitségét igénybevenni de már kimondani sem merem mennyibe kerülni. ezért bátorkodom megoldást keresni, hátha van olyan aki járt már hasonló módon. Minden segitséget megköszönök. Lacusska
-
Dagaddt
aktív tag
Megvan a válasz a redditen megtaláltam! [link]
-
Dagaddt
aktív tag
Ez egy nem hotswapp-os NAS és csak HDD-ket fogad. Kérném a hozzáértők nyilatkozzanak!
Ubiquiti live AI support nem segített nincs információja 🙂 akkor kinek lehet! -
Dagaddt
aktív tag
Ugye jól gondolom h nem úgy, hogy kirántja az ember a poe++ kábelt 🫤
-
Dagaddt
aktív tag
Szervusztok! A téma: NAS-nak NAS a téma , de problémának lehet, hogy csak nekem probléma:
Vettem egy UNAS 2 -t és próbaképpen beüzemeltem. Úgy Tűnik jól működik! De, ...
Hogyan kell kikapcsolni? Nem találtam meg a users Manualt. Gondolom azért
-
balázs xp4e
tag
elfelejtettem leírni az 1. probléma oka az volt, hogy nem a gyári tápot használtam és nem volt elég az áramerősség
-
balázs xp4e
tag
Viszont lenne egy másik probléma, amikor megakarom nyitni a NAS-t akkor kéri a felhasználónevet és a jelszót. De rám akar kényszeríteni valami Vendég felhasználót, pedig a nas-ban állítottam be magamnak egy felhsználót. Hogy lehet megcsinálni, hogy én válasszam ki a felhasználót amelyikkel csatlakozni akarok?

-
balázs xp4e
tag
Megoldódott

-
balázs xp4e
tag
Nagyon sokat segítene valaki ha tudná mi baja van.
-
balázs xp4e
tag
sziasztok

Vettem pár napja egy régi IDE merevlemezes allnet all6200 NAS-t. Az a probléma, hogy nem ismeri fel a merevlemezeket (többel is próbáltam). A NAS elején van egy HDD led ami narancssárgán villog néha,de elméletileg zölden kéne. Próbáltam még a jumpert állítgatni a merevlemezen,de nemtudom hogy ez egy nas-on számít-e egyáltalán. Interneten utána néztem,de csak német nyelvű használati utasítást találtam,de abba se volt sok minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Windows 7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ubiquiti live AI support nem segített nincs információja 🙂 akkor kinek lehet!