Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
nanorambo #1957 üzenetére
nem tudom mik ezek a bugok meg nem is tudom hogy mik de már azon gondolkoztam hogy vga vram-ja besz@rt, de most meg jó és nem csinálja farcry4-nél is csinálta de most meg watch dogs-ba meg dayz-be se csinálja azt.
most szerintem még bugosabb mint valaha, kari reset random halál a semmitől?! régi karit mutatja néha a főmenübe mikor 3 napja az már halott... persze a semmitől halt meg az is....
majdnem full ghillie szettem volt most meg egy nettinget se találok sehol végigrohantam egész parton 100 szerveren kb és semmi már az ideg szétvet ettől az alfának sem mondható bughalmaztól!! remélem hogy az új motorral már nem lesz ekkora szerencsétlenség mert szeretnék játszani vele mert leköt és nagyon jó de hát így? mi ez meg hogy kilép meg lerakja tálcára úgy hogy vissza se jön onnan meg homályos a kép de beállítások/videó-ra kattintok és már jó? meg ilyen baromságok.
hullámzik a fal meg a fák meg minden hullámzik mint ha kib@szott atlantisz lenne az egész áááávalakivel toljuk már együtt mert már így gáz egyedül! csapatba toljuk vagy valami
legalább a random halál miatti cuccvesztést így elkerüljük, felvesszük míg vissza nem ér a másik vagy valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest