- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
válasz m0h0senator #19498 üzenetére
10 napja volt a videóbejelentés, szombat éjszakára pedig már több hotfixet is kiadtak. Volt fórumon is fenn pár pletyka hogy 23 vagy 24.
u wanted, i got it \o/
-
Kupszi
aktív tag
válasz WATERDACA #19497 üzenetére
Szükséges is lesz rá.
Amúgy a Cyberpunk nem csak az egyetlen akik, előre megírt scripteket használnak hogy E3-on azonnal ricsi-recsizzen rá minden néző. Érdekes hogy a vezetőség tagad, de az alkalmazottak elmondták hogy hónapokat csesztek el arra hogy jól mutasson a bemutatókon. Nem is értem én ezt a világot, most akkor nem az számít mikor megjelenik a játék, hanem az E3-as lehozott csillagok. Persze ennek az az oka hogy sponzorokat,támogatókat szerezzenek. Sajnálom hogy erre tendál egyre jobban minden fejlesztő, manapság a pénzéhség mindent háttérbe szorít.
Persze minden kezdet nehéz, és biztos hogy a játékot rendbe fogják tenni talán év végére, nem is kérdéses. De ez kellett a cégnek hogy ráébredjen mit helyez előtérbe, mint annak idején az Ubisoft a Watch dogs-al.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
WATERDACA
őstag
Éjszaka/hajnal élesedhet az 1.1 patch.
u wanted, i got it \o/
-
RetepNyaraB
veterán
válasz juliensorel #19478 üzenetére
Változó az AI itt is ezek szerint. Én normalon verekedtem első végigjátszásra, a final fight fel se tudott kelni gyakorlatilag. Ütöttem borult és ahogy tápászkodott kapott egy újat oda, ahol a hastáját gondoltam.
Kiszámíthatatlan az egész, ezt sokan sérelmezik.De az animal csaj meg kemény volt előtte. "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Segal
veterán
1 karakterrel is kijátszható az összes ending
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kobe
veterán
aki sokadszorra akarja újratolni az endingek miatt de kiamxolná a karit, annak javasolma a Tranquilizer + Pacificas XP speedfarm köröket amíg nemv ezsik ki az új peccsel
-
Secundus
tag
válasz Strezi #19485 üzenetére
Köszi neked és brumi1024-nek. Kipróbáltam és valóban, random módon 0 és 4 slot között változott mindkét Legendary armor. Még szerencse, hogy volt előtte mentésem.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
csababarca
őstag
másnak is van, hogy a gog sync failed-et ad? utána ha kilövöm a gog app-ot majd újra megnyitom, akkor már jó.
de játék után konstant sárga felkiáltójel, és sync failed hiba.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
zsoltee10
addikt
válasz freeknight #19479 üzenetére
nem akarok lefeküdni, mert megígértem
a kislánynak, hogy megbosszulom az apját.
gorilla kar van, de 3 meccsből 3x kiütött, még gyakorolni kell. -
Strezi
őstag
válasz Secundus #19482 üzenetére
Változnak a Legendarik statjai minden alkalommal. Alap ilyenek felvétele előtt a mentés, majd újra felvétel, hogy a legtöbb slotosat kapd.
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
nagyúr
Haladnánk kifelé az All Foodsból és az egyik helyiségben, kb. mindig ugyanott lekressel a játék. Van, hogy az egész gép csontra fagy, van, hogy csak CTD-zik, meg van, hogy jelzi, hogy letérdelt a játék, de kb. mindig ugyanott, ugyanazon a lépcsőn, felfelé menet. Ezzel lehet vmit kezdeni, azon kívül, hogy várjak a holnapi patchre?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Secundus
tag
Az új játékban talált Legendary armor Suit-ben nincs slot, pedig ugyanebben az armorban a korábbi karakteremnél 3 slot is van. Ez bug vagy feature? Mert ezt az armort szeretném használni magasabb szintem is, de slot nélkül nagyon sovány lesz..
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
BOBAKILL
őstag
Én is kínlódtam vele, de aztán rájöttem az easy módszerre: Szalad feléd és ha üt akkor oldalra dodge-olok és belassul az idő (ezt a kibervert hasznosnak találtam magamba építeni), utána 2-3 ütés a hátára és elhátrálok. Ezt eljátszod jópárszor és megfekszik. Persze gorillakar kell és hozzá például tüzes vagy vérzést okozó cucc. Két ütésből kifeküdtem én is tehát koncentrálni kell.
-
Wesder
félisten
Én azt mondtam az edzőnek hogy lefekszem, aztàn levertem, és elküldött az anyàmba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
freeknight
őstag
válasz zsoltee10 #19470 üzenetére
Én is szenvedtem az utolsó bunyós küldivel, és nekem fel volt tolva a body is, ahogy képességeket is osztottam, de még a legendary gorilla karral is sok saller kell neki, persze ő téged 2 ütésből kivégez . Tápolj be harc előtt életerő növelőt, állóképesség javítot, kaját piát, így akár kibírsz 3 ütést is . Nagyon fontos még a kereznikov kiberver, amivel kitéréskor lelassul az idő, így könnyebben el tudod kerülni a hosszabb kombóit.
Igazából én így is csak egy bugot kihasználva tudtam leverni . Valahogy felkerült az én kezdő sarkomra, a székem mögé a korlátra, és onnan valamiért nem tudott többé lejönni és nem is ütött meg, csak integetett. A játék első bugja, ami nem megnehezítette, hanem könnyebbé tette a továbbjutást.
Egyébként teljesen jó ha leseggelsz azon a meccsen, abszolút semmi tétje nincs az egésznek, a stáblistában se befolyásol semmit, sőt, így még több lóvé is üti a markodat. -
juliensorel
senior tag
Én utáltam és rengeteget szenvedtem vele, annak ellenére, hogy majdnem a legvégén csináltam meg, viszont egyáltalán nem bunyóztam előtte a meccseket leszámítva (amiket szintén utáltam) tehát nem volt benne gyakorlatom és a Body -m is alacsony szinten volt. Egyébként szerintem mindenképp OP a csávó, két ütéstől mindenki fekszik szinttől függetlenül. A taktika a lényeg, amikor rádront, az utolsó pillanatban ki kell védeni az ütését, majd ekkor gyorsan pofán verni, aztán elszaladni és ezt kezdeni előröl. Elvileg ha mindig pontosan védekezel akkor meg se sebez kb. Amúgy meg gorilla kar + dupla ugrás amit használtam minden bunyóban. Viktor említi a gyomrát mint gyenge-pont, hát én egyszer se tudtam ott megüti, végig csak fej. -
@lx
csendes tag
Komolyan mondom besírok ezen a játékon.95 óra ps4pro szopás után átmentem pc-re. Van kb. 45 órám a pc-s verzióban, jobban fut (6 éves pc-s konfig) a bug ugyan annyi ha nem több, viszont nem crasel óránként és szebb mint a ps-en. Sikerült megtalálnom a legjobb fegyvert a játékban a készítőket ezzel ütném amig kinem jön valami értelmezhető patch.
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.
-
Secundus
tag
3. alkalommal kezdtem el a játékot, és nem találom a Witcher Gear-t (Black Unicorn, Wolf School Jacket, stb.) V apartmanjában. Az első két végigjátszásnál ott volt Stash-ben, most pedig nincs ott. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni? Vagy várjak a patch-re, hátha megjavítja?
-
veterán
A babáházi mészárlásom után most szüneteltetem a fő küldetést és a mellékes melókat végzem hogy pénzt,tp-ket és egyebeket gyűjtsek a fejlődéshez.Ahogy járok kelek a városban mindig beleakadok 2-3-4 tagú tyger clawns tagokba akiket rendre megölök.
Ennek van következménye?Tehát vadászni fognak rám amiért sportot űzök a minden ok nélkül való legyilkolásukból?
Illetve a motorjukat mindig elveszem és furikazok velük de mindig elhagyom őket.Ezeket a jó kis motorokat sehogy sem nem lehet végleg megszerezni, hogy az enyémekké váljanak?Végül is a rendszerint körözött ,vérdijas tulajokat likvidálom, gondoltam meg lehet valahogy örökölni vagy ilyesmi -
Segal
veterán
Ha van gorillakarod akkor kifejezetten könnyű. Anélkül sem kivitelezhetetlen. Ha megvan a szaladsgálós taktika akkor menni fog "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zsoltee10
addikt
válasz juliensorel #19461 üzenetére
köszi
A végső harcban mennyire kell feltápolva lennie a karakternek, hogy esélyem legyen elverni azt a vadbarmot? Mindenkit elvertem, de az én taktikám az üss és szaladj volt, mert a karakterem 600hp+700 páncél jelenleg. Itt meg a szorító kicsi, orrba ver és mindjárt felez az életerőm. -
Winne
nagyúr
Jó lett végül később köszi, kukáztam is az addigi fegyvert pedig az is bas*ó volt.
Most észrvettem, hogy egy korábbi félbehagyott küldetést nem lehet befejezni, a hagyd el a területet van, amint oda váltok, de nincs más semmi interakció ott, körbejártam vagy 5x. Akkor az már kuka gondolom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Segal
veterán
Van 2-3 autópályaszerű útvonal a belvárosban amiken van vagy 5-6 automata útközben, plusz 2 olyan hely is van ahol 2 automata is rettenet közel van egymáshoz.
Plusz ugye lehet időt is ugrani vagy aludni 4x egymás után és újra él az összes automata
Plusz ugye fegyverboltban, kiberdokinál meg ruhaüzletben is adhatsz elWinne: Nem feltétlen kell gyorsutaznod, az is elég ha csak kijössz abból a "buborékból" ahol nem engedi, de persze gyorsutazhatsz is.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vesa
Topikgazda
Nem melós. 1 küldetés kb. 25-30k, ha végzel, 20k-ig eladod az automatánál. A következő küldetés máshol lesz, a közelben egy másik automatával, nem kell külön rohangálni az ATM-ekhez (nem is bírna el a karakter annyi cuccot). Így folyamatos a játék, gyakorlatilag nem tűnik fel, hogy pénzt farmolsz mert úgy jön a pénz, hogy közben nem kell egy fix monoton dolgot csinálni, hanem legalább van némi akció és feladat. Ennyiben jobb, mint a "cheat", bár az tény, hogy az elején még nem lehet eljátszani, mert alacsony szinten értéktelenek a tárgyak és a teherbírásra is rá kell menni, hogy minél több item lehessen nálad.
A tudomány a valóság költészete!
-
válasz freeknight #19458 üzenetére
Igen, teljesen igazad van a hibákkal kapcsolatban. Igazából csak ritkán nézek vissza a topicba, és akkor mindig csak felbosszantom magam.
Tényleg rengeteg kihagyott lehetőség van ebben a világban még, és nagyon bízom benne, hogy a rengeteg negatív vélemény ellenére nem hagyják ott a készítők ezt az univerzumot. Remélem még jön javítás, vagy sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a második rész.
Amiről tartok, hogy a sok botrány miatt a kiadók még inkább elkezdenek biztonsági játékot játszani, és a végén minden lélek eltűnik az új játékokból. Azután kapjuk majd a 35-ik egyforma Far cry és Assasins részeket... -
Segal
veterán
Menj odébb és engedni fogja. Vannak olyan helyek a városban ahol nem engedi a játék.
-
Winne
nagyúr
válasz csababarca #19460 üzenetére
Én most vettem egy ilyen legendás fegyver azt hiszem 5 slottal, de megint azt írja mikor be akarom tenni, hogy nem engedélyezett. Nem tudom miért.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #19454 üzenetére
Igen, az amikor Johnny megkapja a testet. Én legelőször öngyilkos lettem ugyanis technikailag már V és Johnny is meghalt egyszer, úgy gondoltam kár lenne tovább folytatni ezt a tragikomédiát egy olyan testben, ami igazából már halott (ekkor még nem tudtam, hogy Johnny élhet tovább vígan benne) Elég tragikus ending, komolyan meglepődtem a karakterek reakcióin...illetve nyilván sok hűhó semmiért esete. [ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Urby66 #19449 üzenetére
Nem állítottam hogy szar játék lenne, egy szóval sem. A világa telitalálat, az nagyon berántott, kiválóak a zenék, mind a rádióban, mind a soundtrack, a fegyverek, a gunplay nagyon jó, az autók egész egyszerűen fantasztikusak kívül-belül, ilyen szintű kidolgozás még a direkt autós címekben is ritka, Jackie, Rogue, Panam, meg maga V is nagyon szerethető karakterek. A mellékszálak is nagyon jók, mégha párszor érezni is a sztori csonkolását, pl a Peralezes, vagy a Lizzie Wizzie-s küldikben.
Ezzel szemben ott van a nem is buta, hanem egyenesen gyalázatos ai, a kiegyensúlyozatlan nehézségi rendszer, ami miatt nagyon hamar sétagaloppá változik a játék még very hardon is, a fizikával köszönő viszonyban sem álló járművek, a folytonos bugok, teljesítménybeli problémák, konzolokon játszhatatlan állapot bűnronda grafika mellett, az elnagyolt, túl rövid fő sztorivonal, a gyenge rpg mechanika (lényegében semmiféle fejlesztéssel, pusztán nagyobb szintre növekedve le tudsz bárkit darálni, ahogy a lopakodáshoz se kell effektíve semmit fejleszteni), a nem igazán élvezetes stealth rendszer, a rengeteg kihagyott ziccer, amiket fentebb írtam már én is, meg mások is.
Erre a játékra tökéletesen illik a "Mixed" kifejezés, ha le kell írnom egy szóban a véleményemet. Én nem fogok isteníteni egy ilyen egyértelműen erős közepes alkotást, de szerintem nem is gyalázkodom, mert egy pillanatig sem tagadom, hogy mindent összevetve élveztem a Night Cityben tett kalandomat, és látható, hogy sokszor brillírozik a játék. A probléma, hogy minden egyes jó élményre jut kettő rossz is.
Leginkább azt sajnálom, hogy ebből az évtized egyik legjobb játéka is lehetett volna, ezzel szemben azt, amit jelenleg mutat a Cyberpunk, 1 év múlva már el is fogom felejteni, és valószínűleg soha többé nem fogom elővenni. Ezen a javítások és a paid contentek még változtathatnak, de ezekről eddig csak nagyon ködös ígérgetések vannak, és most már nem tudom olyan komolyan venni a CDPR-t amúgy sem, mint megjelenés előtt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Carlos Padre #19368 üzenetére
Nálam alapból 2100 körül van a páncélom, viszont pár stack Cold Blood után már 4000 fölött van.
Winne: Vár egy játékbeli napot (lehet időt ugrani), és utána máris azonnal 20k van a kereskedőnél.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz zsoltee10 #19451 üzenetére
a Colombariumban van
Johnnynak is sirja, Alt sirja mellett. Robert John Linder neven futott. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zsoltee10
addikt
válasz juliensorel #19453 üzenetére
ahhha.
akkor gondolom azok Johnnynak testet átadós endingek, mert az első karakterrel úgy voltam, hogy kapja be, lehet csak 6 hónapom van, de akkor is az még az enyém. -
zsoltee10
addikt
Elmentem a temetőbe csak úgy, és keresgettem az úrnák között, meg is találtam
Jackie meg Alt urna feliratát a falon. Azt gondoltam, hogy megjelenik Johnny vagy valami, de semmi. Lesz ott valami beszélgetés, interakció később? Még a Chippin' in küldetés előtt vagyok a második karakterrel. -
Vesa
Topikgazda
válasz proci985 #19448 üzenetére
Illetve amiről igen kevés szó esik, hogy egy ekkora játékteret külső/belső terekkel együtt, gyakorlatilag töltőképernyő nélkül lehet bejárni. Aki tolta a fallout 4-et vagy a többi hasonszőrű RPG-t, az tudja, mekkora előny ez. Fallout 4-et anno még SSD nélkül játszottam végig elsőre, de néha az idegrángás kerülgetett, amikor minden egyes épületbe, barlangba, akárhova belépve 1-3 percet töltött! Kilépve onnan szintén! Mindezt relatíve ocsmány grafika mellett, még korához képest is. Ennek ellenére azt is élvezni tudtam, mert a többi része -a mérhetetlen sok bug ellenére is-, rendben volt. Nem tudom ma mi van az emberekkel, de komolyan sajnálom őket, hogy semmi se jó, semmit nem tudnak már élvezni, pedig mint a jelen ábra is mutatja, sokkal bosszantóbb problémák voltak olyan játékokban, melyeknél tizedennyi sár nem ömlött.
[ Szerkesztve ]
-
válasz freeknight #19423 üzenetére
Kérdés: ha csak 60 órát töltöttél el a játékkal az mit is jelent?
Szar biztosan nem volt, hiszen kevés ember szop@tja magát minimum 60 órán keresztül, szóval feltételezzük, hogy jól elvoltál ennyi idő alatt.
Mondj nekem még egy szórakozási formát ennyi pénzért, ami 60 órán keresztül aktív, és közben tényleg jól érzed magad. (persze úgy, hogy közben végig a kedvenc foteledben \ székedben vagy)
Ha az előrendelői árat nézzük az kevesebb mint 300 Ft óránként. Az alapvetően semmi (például egy mozival vagy kocsmázással összehasonlítva).
Szóval értem és elfogadom, hogy a hype miatt sokan többet vártál, de azért ez a minimum 60 óra egy AAA játéktól szerintem teljesen elfogadható ajánlat ezért a pénzért.
Ezért én nem érzem indokoltnak az ilyen kifakadásokat. Lehet, hogy most divat szidni a Cyberpunk-ot de ez minimum 60 óra játék után inkább csak nevetséges.(Én a prológus után inkább abbahagytam a játékot várva, hogy a számomra zavaró részeket javítják. Az a durva, hogy így is több mint 30 órám volt benne, szóval nekem már megérte akkor is ha sosem játszom többet)
-
proci985
MODERÁTOR
neki lehet 180 ora volt. ez jatekstilusfuggo.
nekem ilyen 60-80 ora volt az elso vegigjatszasom a letezo osszes giggel. ez kevesnek tunik, de konkretan duplaja, mint a Rage2, a Just cause 4 vagy a Far Cry 4-5 volt, en gyakorlatilag rohanok. mielott mindenki felkapja a fejet, gyakorlatilag shortest-path-first megoldassal futottam a teruletek kozott, es mivel idegesit, ha kicsit elfejlesztettem az elso karakterem a 15 dexes Sandevistan miatt, meg veletlenul kb ilyen +40es movementtel maszkaltam egyebkent is jo RPGs szokas szerint, avagy ami nem er utol, attol nem kell tartani (pontosabban lopozasbol gyorsabbnak kellett lennem, mint amit hatulrol el kellett kapni). namost, ebbol az idobol legalabb 20 orat egy kifejezetten jol megirt interaktiv videot neztem (csak a befejezesek 10 ora korul mozogtak), tobbiben is kifejezetten jol szorakoztam es volt idom varosnezni is.
par copy-past kuldetes volt, nade tenyleg, van 80 mellekkuldetes meg melle a gigek, nem lehet minden kuldetes egy
. viszont, koszi, hogy leirod a perspektivad, erdekes latni, hogy masoknak milyen elmeny volt, es mi az ami tetszett, mi az ami nemPyramid Song, egy Following the River, egy Queen of the Highway vagy egy Sinnerman annyira egyebkent nem neztem korben, mint Deus Exben szoktam, mert Act2 elejen kinyilt a jatekter, en meg megijedtem mekkora es mi lesz, ha megprobalok minden bokor ala benezni .
juliensorel: koszi neked is a velemenyed
egyebkent igen, nekem a kulonbozo dolgok featureok, es nekem szubjektive a legnagyobb elmeny az, hogy az egesz varos ilyen formaban es ekkora meretben mukodik. nekem a legnagyobb feature kb tenyleg az volt, amikor Corpoval a legelejen mutatja vegig a varost, nezem, hogy na, Blade Runner 2049 megvolt, meglatjuk mi lesz az utcaszinten, vagy itt az intronal csinaltak egy kulon levelt erre a reszletessegi szintre. lemegy a jatek utcaszintre, kozelrol gyonyoru, all a mocsok es a kosz mindenhol, mikozben a hatterben ugyanazok a felhokarcolok ugyanolyan minosegben az egekbe nonek, a baseball palya pedig akar egy Deus Ex homagekent is felfoghato. majd lementem a barba, arconcsapott, hogy mennyire gyonyoruek a texturak, mirol beszelnek az NPCk, mennyire valtozatosak (vö pl Invisible War bar jelenetei), hogy elsorangu a sound master es kilora meg lettem veve
a writing resze meg tenyleg elsorendu volt, es vegre normalisak a szinkronszineszek, a sound masterrel egyutt.
vannak hibai, viszont csomo mindent zsenialisan csinal es megvan benne a potencial, hogy hosszu tavon a jelenlegi jo jatekbol klasszikus legyen. es meg egyszer, immersion simulatoroknal es open-world fpseknel ez normalis.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
juliensorel
senior tag
-
Segal
veterán
A nap hozzászólása.
Viszont ebben az esetben fel lehet venni a megfelelő ruhákat fotózkodás előtt"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Jinxb1rd
addikt
Azt tudom, hogy 4k-s TV-n jó volt a DLSS, ott már egész használható mozgás közben is, akár performance módban.
Ha képtörés nélkül ment volna a játék 60 Fps-es külső limiterrel, akkor úgy játszottam volna végig. Sajnos maradt a Freesynches fullHD inkább, kikapcsolt DLSS módban...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Vesa
Topikgazda
válasz freeknight #19400 üzenetére
"Mondjuk végülis van is velük interakció, mert pár utcasarkon ott álldogállnak mint a szobor, és látható, hogy a topikban itt jópár embernek megfelel ez is " Ez tényleg mire jó? Pontosítva lett az eredeti kijelentés, ami úgy szólt,hogy nincs TT a játékban. Van TT a játékban! Ebből a tényből az sehol nem következik, hogy ami és ahogy benne van, az bárkinek "így is megfelel". Ilyet senki nem írt le! [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz ratcache #19426 üzenetére
Szép munka.
#19427 elder troll: tegnap nekem is megvolt az első bug, 115 óra játék után. Egy side quest, leütöttem egy tagot, ki kellett volna vinni az épületből, de bárhogy kerülgettem, nem volt test felvétele opció....ezért elmormoltam egy miatyánkot és fejbe lőttem a magatehetetlen illetőt, completed.
Más bugba még nem futottam, kivéve a grafikaiakat ofkorz.
Aránylag jól is fut, persze lehetne jobb, de én elégedett vagyok.#19428 freeknight: persze szubjektív, én szeretek nézegelődni, a város döbbenetesen szép, soha senki még csak hasonlóval sem próbálkozott, nem láttunk eddig ilyet, élvezem minden percét.
Tapasztalatlannak nem mondanám magam multi fps-eket tolok napi szinten, nincs gond a pörgéssel/célzással, bár eme skillre itt azért nincs igazán szükség.#19429 brumi1024: lásd, eggyel feljebb.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Vesa
Topikgazda
válasz juliensorel #19398 üzenetére
Dehogy van megmagyarázva, én is csak a véleményemet írtam le. No offense!
Itt inkkább arról van szó, hogy ötlet szinten biztosan nem kell őket félteni, az egyik legkreatívabb fejlesztők a szakmában. Mindenkinek vannak ötletei, mert a játékban hatalmas a potenciál és amiket írsz, azzal többségében egyetértek, de a megvalósítás már egy másik oldala a dolognak, nem csak technológiai oldalról, hanem időben és pénzben is. Ami nekünk egy apró ötletnek tűnik, az nekik akár 2-3 hónapos munka is lehet, ennek megfelelő költséggel. Bízom benne, hogy érkezik még tartalom a játékhoz, ezt a CEO is megerősítette, tehát várok türelemmel és érdeklődéssel!A tudomány a valóság költészete!
-
aktív tag
válasz freeknight #19430 üzenetére
minden benne van amit Juliensorel is írt (kivéve a fotó mód), de volt már órás motorozásom amíg azzal szórakoztam, hogy full gázzal meddig bírom összetörés nélkül, próbálgattam hasonló módon utcán "talált" autókat, volt, hogy több órát szenvedtem míg feljutottam egy-egy helyre amit kinéztem magamnak és szimpinek tűnt... (és ebből kifolyólag utánaolvasás nélkül is felfedeztem pár legendary cuccot)... szóval questek és xp nélkül is van benne elég dolog ami leköt... beszippantott
nyilván a kezdeti lelkesedés után ezek már csökkenni fognak és már kezdek ráállni a questelésre is, de pl. egy-egy nagyon veszélyes kategóriát is letoltam gyakorlatilag órás gerillaakcióval... próbálgatom, na
-
hombre[EU]
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz freeknight #19428 üzenetére
Egy idő után az utcai far cry szintű puffogtatás unalomba fulladhat, mert a bamba bandák kihívás nélküli legyakása nem kifejezetten élménydús.
Legalább reagáltak volna kicsit másképpen, mert mondjuk az egyik csapatnak segítettem, a másikat amortizáltam, akkor az "ai" ne ugyanúgy viselkedjen minden alkalommal, itt mindenki ugyanúgy reflektál minden ingerre.
Fogalmam sincs mennyi időt tett ki nálam a játékban az fps lövölde az utcán, de egy idő után kizárólag a küldetésekre koncentráltam, mert sem kihívást, sem motivációt nem jelentett, platina miatt meg pláne nem.
El tudtam volna képzelni területfoglalós jelleggel, hogy egyik területen védett vagyok, a másikon csak ha bedugom az orrom, akkor public enemy number one, de attól nem válik nálam 100-200 órás tartalmas szórakozássá, hogy ugyanazt csinálom vég nélkül.
Az ow játékokban különösen nehéz tartalommal megtölteni a térképet, hamar elunja az ember a repetitív választékot, de talán nekem is inkább az a bajom, hogy megannyi shadowrun regény után itt igazából csak a runt kaptam, csupán a felszín lett kapargatva egy olyan világban, amihez szinte még alig nyúlt a játékipar.
Hatalmas fába vágta a fejszéjét a cdpr, remélem éleznek még az eszközön.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
juliensorel
senior tag
Az rám vonatkozott, nekem első végigjátszás, corpo csaj, ~180 óra (dec 10. óta).
Mire ment el ennyi idő? Magam sem tudom pontosan, csak sejtem.
Példák:
Mindent elolvastam, szilánkokat és a gépeken az üzeneteket is egyaránt ami épp szembejött.
Az olyan küldetéseket, ahol többféle kimenetel van/ahol többféle érdemi döntést lehet hozni, azokat végigpróbálgattam, variáltam a párbeszédeket, megnéztem a reakciókat, a végkifejletet (már ha rövidtávú volt), aztán a számomra legtesthezállóbbal mentem véglegesen tovább. Tehát kvázi többször játszottam már ki a játékot, ha nagyon pontosak akarunk lenni.
Egy befejezést (vagyis végülis 2-t) leszámítva mindet/minden variációt megcsináltam. Ezután néztem gyorsan yt videókat felületesen, csakhogy tudjam mik vannak még:a secret ending nem megy így elsőre, igaz nem is próbáltam de Johnny csak 60%-os, Takemura-t pedig sajnos nem mentettem meg, így olyan Arasaka ending sincs, amiben ő ott van.
Aztán az achi-k...a nagy része játék közben sikerült, de volt amire rászántam jó néhány +órát, így 2 secret és 2 sima achievement maradt csak hátra, ebből a Badlands-en egy NCPD küldetés bug miatt elakadt, így a "The Wasteland" -et nem adja meg, pedig kvázi megcsináltam.
A másik ami egyénspecifikus dolog, hogy én rengetegszer töltök vissza mentést, ha mondjuk a lopakodás nem úgy sül el, ahogy terveztem. Lehet hülyeség, én így szoktam játszani, lopakodás + hangtompított pisztoly/sniper, 1 headshot kill, nem szeretem ha beindul a riasztó. Aztán, ha olyan kedvem van vagy olyan a küldi, akkor meg mehet a daralás is.
Sokat craftoltam, vásárolgattam, sokszor egymás után csak a ruhaboltokat jártam végig, aztán csak a fegyverárusokat...
Egy idő után elkezdtem fotózgatni is stb.
Voltak bugos küldetések is, telefonbeszélgetés némán és felirat nélkül ment le stb..jóval előbbi korábbi mentésekhez kellett emiatt nyúlni néha.Saul nem szólalt meg a tankrablás után, cyberpsicho nem mászott ki a hűtőből, proci985: az, hogy hiányosságokat sorolok fel és leírom miben csalódtam 180 óra alatt, az természeten nem azt igazolja, hogy ez egy szar játék, sőt, nekem rettentően tetszik ezek mellett is és meg is becsülöm azt, amit nyújtani tud.
Összességében nagyon megosztott engem a játék.
Láthatóan lekötött és élveztem de annyira sok sebből vérzik emellett, hogy nem is tudom összegezni rendesen a gondolataimat, a csalódások folyamatosan jelen voltak de közben jó volt vele játszani.
Értem, hogy te próbálod csak a jó odalát nézni de értsd meg, hogy pl én viszont nem és sokan mások se feltétlen így állnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz brumi1024 #19429 üzenetére
Na akkor ez megnyugtatott, hogy tényleg nem rusholtam (nem is éreztem úgy egyébként).
Sőt, még kifejezetten komótos is voltam objektíven nézve is, mert én nem a completionistre mentem, a stílusom inkább a main+extra volt, említettem, hogy maradt azért kék ikon a térképen. Annak az átlagához nézve kifejezetten sok is a 85 óra. -
freeknight
őstag
válasz ratcache #19426 üzenetére
90 óra és lvl 16?
Azért ez már a másik véglet. Én nem értem azokat sem, akik végigrohannak rajta 25-30 órákkal, de azért ez sem normális dolog. Mondjuk ilyen tempóban nekem akkor kb 800 óra lett volna a játék . Ettől függetlenül több tartalom nem lett volna benne ekkor sem, épeszű ember nem jelentheti ki szerintem, hogy akkor ez egy 800 órás játék, mert valakinek volt ennyi akaratereje/fölösleges ideje a játékra. Van, aki képes ennyit elszüttyögni vele, de ez a játékosok 1%-a, vagy azalatti lehet.szerk: ez a playtime főleg azért fura, mert a játék kb a fingásra is ad xp-t, szóval valódi játékmenet 90 órában akkor nem igazán történhetett.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz sixpak #19425 üzenetére
Completionistre 93 ora az atlag, szoval nekem is tulzasnak tunik a 180. Legalabbis en nem tudom mit tudnek meg csinalni a maradek 110 oraban a sajat vegigjatszasomban.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Én meg leírtam, hogy nincs ennyi játékidő benne. Ez nyilván szubjektív, egyéni játéksítlus, meg ügyesség kérdése is, de mégegyszer, én sem nem rohantam a játékkal, szép komótosan haladtam, rengeteget lopakodtam is, hiába darálós buildem volt, sokszor a lopakodás volt történet szempontjából a jó, sztorihű megoldás.
Tényleg nem tudom, mit lehet 180 órát elszenvedni a játékkal, maximum úgy tudom elképzelni, ha nagyon tapasztalatlan vagy, esetleg rpg-ben kezdő és nagyon buta builded van, és rengetegszer halsz meg, de ettől még nem lesz több tartalom a játékban. -
elder troll
őstag
50-60-70 óránál járok, abból legalább 10 óra volt a bugos quest-ekkel való küzdelem. Miután az utolsó négyzetcentimétert is átnéztem, akkor vettem segítségül a youtube-ot. Aztán jött a feketeleves, hogy ez is bugos volt, úgyhogy kereshetek egy régi mentést...
Aztán bele is untam, úgyhogy várom a nextgen frissítést, ha lesz benne 60 fps mód, mert mintha azt olvastam volna, hogy xsx-en is csak 30 fps lesz a nextgen patch... Ha ez igaz, akkor még a frissítés előtt kellene végigtolni.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Én 115 óránál járok, 75%-nál vagyok, tehát nem túlzás.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #19420 üzenetére
A 180 órányi gameplay azért nagyon nagyvonalú barokkos túlzás. Én már leírtam, hogy nekem very hardon, minden mellékküldit, minden giget, és az ncpd küldik 70%-át megcsinálva, minden egyes utolsó szilánkot elolvasva, gyorsutazást egyszer sem használva 85 óra volt a játék mentés szerint, ez mindent kimaxolva is legfeljebb 100 órányi tartalom, éppenhogy, barátok között.
És ebből a 85 órából 25 legalább az ismétlődő ncpd baromság, meg a párszavas sms-ben leírt történetű gig volt.
Így máris ott vagyunk, hogy az a 85 óra máris csak 60 óra, ami tényleges, eredeti, rendesen kidolgozott történettel megtámogatott tartalom a játékban, de ha az ide-oda kocsikázást, meg build/felszerelés építést is beleszámolom akkor még ennél is kevesebb (és én is jópárszor barangoltam cél nélkül a városban gyönyörködve, na nem ám órákat eltöltve egy helyszínen, mint egyesek, nekem ez nem túl nagy játékélmény). És ez a 60 óra azért nem olyan óriási szám szerintem.
Ezek a 800 féle ugyanolyan bázisfoglalás, meg bandatisztogatás tökéletesen elmegy egy Far Cry-ban, de a CDPR srácoktól nem ezt vártam, egy ütős rpg-ben ezt nem igazán tekintem tartalomnak. Ha maga a főszál 60 óra lett volna, emellé a mellékküldik még 30-40, akkor azt mondom, ez igen, ebben a játékban aztán van tartalom. És emellé kevesebb kék-sárga ikonnal kellett volna teleszórni a térképet, dehát nyilván ezeket a copy-paste küldiket könnyebb volt megcsinálni. -
Jinxb1rd
addikt
válasz freeknight #19419 üzenetére
Szerencsére én csak magammal törődöm, tehát mivel tetszett a Cyberpunk nekem simán jöhet a következő játékuk is, ha lesz. Ha nem lesz, lesz más.
We are only Stardust...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #19413 üzenetére
Szóval lehet örülni annak a kevésnek, amit kaptunk
Igazabol ezzel a resszel nem ertek egyedul egyet: Nem, nem keves, irdatlan meretu maga a jatek. Ez az, amiben juliensorel velemenyevel sem ertek egyet, hogy ha van benne 180 oranyi content, akkor lehet nincs benne X meg Y, viszont van benne Z. Par dolog tenyleg nincs benne, de mindig, mindenkit nem lehet kielegiteni. Hianyzik belole par dolog nekem is? Persze, de ettol meg csomo mas minden van benne. Szerintem sem tokeletes, viszont egeszeben nezve gyakorlatilag a valaha volt egyik legambiciozusabb jatek projektrol beszelunk, es azert latszik rajta. Szoval en inkabb arrol nezem, hogy mi van, illetve ugy nezem, hogy a tobbi immersion simulatorhoz kepest (Deus Ex, Prey, Dishonored szeria) milyen hatalmas es reszletes. Vagy hogy open world jatek tekinteteben ez kb egy Far Cry 5 vagy Rage 2, csak dupla meretben.A corpo eletut meg ugy is egy kb fel-egy ora mielott egyeltalan elindul a prologus. Sok minden ki lett vagva, de meg egyszer, ez normalis szoftverfejlesztesnel. Es fo szalnal par eletut beszolas azert eleg markans, pl ahogy a Corpo beszel Takemuraval
es azon elmelkedik, hogy akkor Oda helyett megint ket dropshippel jonnek e a ninjak mert az a protokol. [ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Jinxb1rd #19418 üzenetére
Reagáltak már ők, a szánom-bánom videójában David Guetta nem volt azért olyan nagyfiú, hogy beszólogasson
Vagy összekapják magukat, és adnak valamilyen érdemi tartalmat, tengernyi performance javítással vagy ha csak trollkodásra futja, akkor lehet, hogy a következő játékuk már nem fog olyan nagyot szerepelni a kasszánál
-
freeknight
őstag
Na igen, ezt már leírtam korábban én is, mennyire nagyon hiányzik, hogy megismerjük a többi vállalatot is, neadjisten a copro életérzést, a gazdagok világát.
A probléma igazából ott kezdődik, hogy még az Arasakával is csak nagyon érintőlegesen van bármiféle történetszál, hiába ők a játékban a főellenség . Tudom fogjam be a szám, mert ezen kívül is van elég tartalom meg lore a játékban... csakhogy a Cyberpunk világa gyakorlatilag a megavállalatok köré épül, így őket szinte teljesen kihagyni a történetből elég nagy öngól.Ezen az ábrán különösen az tetszik, hogy kb év végére teszik majd a nextgen konzol portok megjelenését. Tehát 1 évvel a játék, és a konzolok startja után. Ez nagyjából teljesen megcáfolja azt az elméletet, hogy ez egy nextgen játék, és tökéletesen érthető, hogy ilyen botrányosan fut prevgenen...
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz proci985 #19407 üzenetére
Ez egy új játék, egy másik "univerzum", senki nem akar szerintem olyan mini játékokat, mint a far cryban vagy a witcherben, miért is ne lehetne valami újat, mást kitalálni, alkotni? Ez nem a majdani játékosok dolga, hanem a fejlesztő csapaté...
A Bd-k és a trauma team kapcsán, szerintem ez kifogáskeresés amiket említesz és nem, nincs sok (nincs elég) a játékban. Továbbá nem a VR élmény a lényeg, hiszen az irreális elvárás, inkább BD-k tartalmára helyezném a hangsúlyt.
Trauma T kapcsán én se azt várom, hogy minden szaros npc-ért jöjjön a mentő...
Nem írom le ugyanazokat amiket freeknight de teljesen egyetértek vele.A 13 db románcban nulla interakció van.
És azt is felejtsük már el, hogy majd a szilánkok mindent pótolnak, ha valamit hiányolsz... sovány vigasz. (mindent elolvastam, többek közt azért is lett ~180 óra ez első végigjátszásom)
És igen az npc-knek általában sokkal extravagánsabb ruhái vannak, nekünk olyan miért nem lehet? Újabb" van is a játékban, de mégsincs" jelenség ez, hogy milyen hamar ismétlődő a ruhatár, pedig a város népe színes és változatos.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz freeknight #19413 üzenetére
hanem a mögöttük lévő lore-ba jobban belevihetett volna a történet, akár egy mellékszállban nekik dolgozni, vagy ellenük nyomozni stb.
A Lore annyira ki van dolgozva, hogy még legalább 10 komplett játék háttere meglenne simán csak Night City alapján (tehát az Európa és a Csendes-óceáni régió nélkül, ami szintén ki van dolgozva). Egy sor megacég fel sem tűnik komolyabban a játékban (pl. EBM). De a Night Corp.-al kapcsolatos dolgokat is éppen csak elkezdte a játék kapargatni (abból is sokkal többre számítottam).
Egyébként képregényt hoztak ki a TT-ről, ami négy részes volt.
a 2021-es évben ahogy láttam 2 ingyenes tartalmi frissítés van mindössze betervezve
Nem, egy időszakot jelöl meg az 1.2-es patch-tól kezdődően 2022-ig, és "Free DLCS", vagyis ingyenes tartalmi frissítésekről szól, többes számban, a másik a next-gen konzolokra érkező, hardware-t kihasználó frissítés:
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #19407 üzenetére
A Trauma Team kapcsán én sem ilyen gagyi előre scriptelt marhaságokra gondoltam elsősorban, hanem a mögöttük lévő lore-ba jobban belevihetett volna a történet, akár egy mellékszállban nekik dolgozni, vagy ellenük nyomozni stb. Egyébként nekem megérzésem, hogy alapvetően egy teljesen külön sztori dlc-t szerettek volna szánni rájuk (nem ismerem az alap Cyberpunk világot, de azt hiszem egy külön képregényt? regényt? is adtak ki, ahol egy Traumás csajszi a főszereplő). Hogy most ezekből a dlc-kből mennyi fog megvalósulni a játék vegyes fogadtatása miatt, az már nagy kérdés. Szerintem a multis szálat biztosan elengedhetjük, de én sok sztori dlc-re se számítok már.
Esetleg jöhet még az autótuning, ahogy te írtad, meg valami jobban kidolgozott inventory lehet még tervben, a 2021-es évben ahogy láttam 2 ingyenes tartalmi frissítés van mindössze betervezve. DLC-kről már nem nagyon esik szó . Azt meg nem hinném, hogy 2 éves korában is foltozzák majd a játékot, de ha igen, engem ennyi idő elteltével pl már nem is fog érdekelni, ahogy a legtöbb embert sem, ennyi tartalom sajnos nincs a világban, hogy addig köztudatban maradjon.A többire gondoltam, hogy azt fogod írni, hogy téged azok nem érdekelnek . Én meg azt mondom, hogy ilyen apróságokkal is lehetett volna mélyíteni a világot, segíteni a beleélést, még ha csak ilyen pár perces marhaságokról van is szó. De pl a Gwent se volt pár perces marhaság, annyira nem, hogy standalone sikeres játékká is tudott válni.
Szóval lehet örülni annak a kevésnek, amit kaptunk, csak el kell fogadni, hogy van, aki ennek azért nem tud tiszta szívből tapsikolni. Engem főleg 2 dolog zavar: az egyik, hogy még így is egy szórakoztató játék, aminek annyi lehetőség lett volna a világában. A másik, hogy nem sikerült elrejteni a tényt, hogy itt bizony rohadt sok dolog ki lett vágva, az egész sztoriról, és jópár melléküldiről is üvölt, hogy iszonyatosan meg kellett csonkolniuk. Ez főleg a corpos életűt elején látszik, olyan nevetséges az egész, bedobnak egy mellékküldi kezdeményt, amivel akartak valamit kezdeni, de semmi értelme, a Corpo fő sztoriját meg durván bagatell és olcsó módon zárják le, ráadásul nagyon hirtelen. Látható, hogy ők amúgy minden életútnak egy kb 4-6 órás szálat terveztek külön, és lóhalálában kellett ezeket a kivágott dolgokat eltüntetni, de olyan mennyiségű gameplayről beszélünk, aminek a hiányát már nem sikerült ilyen rövid idő alatt palástolni. Szerintem az utolsó csúszás konkrétan csak a vágásról szólt, csak azzal dolgozhattak, ott pl bugirtás, optimalizáció már egyáltalán nem volt, látva a konzolos októberi "aranylemez" leakeket, pontosan ugyanabban a minőségben rajtolt a játék 2 hónappal később, érdemi teljesítménybeli fejlődést nem látni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #19409 üzenetére
Csak poénkodott végig, így szövegben nem tudtam átadni a hangsúlyt [6. perctől]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #19408 üzenetére
mondjuk ez nagyon durvan eltulozza a helyzetet, azonnal ki lehet ugrani a Cloudsban mielott intimebbe valna a helyzet (
). szoval aki ennel tobbet lat bele, meg hogy majd ettol valtozik barki nem iranyultsaga, az azert elegge el van tevedve.bar annyira azert nem, meg itt alapvetoen egy erdekes helyzet, hogy mennyire jo otlet megnyilni az ott eppen az Arasaka halallistajan levo Vnek egy olyannak, aki az Arasaka altal penzelt veroembereknek dolgozik [ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Mogácsnak hatalmasak voltak a beszólásai az Angel-Skye választásnál
"Úristen milyen világba csöppentem. Ha nem vigyázok nagyon meg fognak b...ni."
"Egy pillanatra nem figyel az ember és látjátok milyen bajba sodródik? És ez nem véletlenül így van megcsinálva... Azért csak rámegy a kissrác otthon egyedül amikor papa mama nem figyel, hátha, hátha bebu..l egy kicsit ha már ezt választotta."
Chatben valaki kommentje: én is benéztem csak nekem nem volt backup save-em, így nem volt hancúr csak vallatás.
"Nem volt backup save-ed, mi? Nekem is automatikusan mentett öreg. Volt backup save-ed csak bekáp-tad ugye?"Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
Trauma team kifejezetten sokszor jon elo a jatekban, csak annyi minden tortenik, hogy ez nem mindig evidens. pl baleseteknel par oraval kesobb szoktak megjelenni vagy random eventkent, ahogy a rendorok pl az NCPD organized crimeok teljesitese utan.
en hulyet kaptam volna tole, ha az OSSZES gig utan ha megserultel volna mehettel volna a cyberdockhoz, vagy olyan szinten ki lett volna dolgozva ez a resz mint pl a Shadowrun szabalykonyvben. egesz egyszeruen az egy fpsnel nem mukodik, tonkrevagta volna a jatek tempojat.meg pl legalabb ket cyberpsycho eseten megjelenik a shard, hogy "card declined". egy egyszeru 21 vagy arcade jatek felesleges lett volna. 5 percig szorakoztato. a Witcher3ban ott volt a Gwent, ahogy pl a Far Cry 3ban le volt implementalva egy teljes Texas Hold'em. FC3ban nagyon senki nem jatszott vele, pedig tenyleg moka volt.
BDbol azert eleg sok van a jatekban. randomok tenyleg nincsenek, de quest szempontbol fontosak. a baj itt az lehetett, hogy az illegalis BDkkel valszeg barmilyen korhatarbesorolas eselytelen lett volna (ld Hotline Miami 2 vs Ausztralia, ahol konkretan a fejlesztok kozoltek, hogy sorry, warezoljatok le mert kitiltottak minket egy par masodperces, pixeles nemi eroszak jelenet miatt amit egy patchel ki is vettek). a legalisokkal meg tenyleg az a baj, hogy 2ds kijelzon nem lehet VR headsetet szimulalni. ezt VR headset tulajkent mondom.
van 13 romance opcio osszesen. egyebkent hetero nokent az
lehet meg erdekes, avagy gyanus, hogy amikorAlt jelenet Johnny kinez a tukorre, az nem csak a narcisztikus szociopata jegyek bemutatasarol szolt, hanem kizokkenteni az immerziot, hogy nem Vt iranyitod. auto es jobb (utolagos) karakter customizalas jon, ahogy neztem witcherben is kesobb jott be ez valamelyik patchnel. engem a ruhazkodasi lehetosegek limitacioja is zavar, es ahogy nezem nem vagyok egyedul azzal, hogy kell az az atlatszo neonlila hoodie .
sixpak: ja az a Rayburn egy V10 Lexus LFA enginevel, azert olyan a hangja. a Quadro Turbo viszont tokeletesen hozza a B csoportos rallyauto eleterzest a turbojaval .
jaja, kinezet >> vedelem .
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Így ahogy mondod...és igen tényleg, az autók és maga karakterünk utólagos személyre szabhatósága/módosítása, az is hiányzik, csak már el is felejtettem felsorolni. Igazából rengeteg minden hiányzik még, amikhez amúgy remek táptalaj állt volna rendelkezésre és talán pontosan ez a legnagyobb hibája ennek az játéknak(?) Amellett, hogy rengeteg érdeme és élvezetes elem van benne.
-
Bep
őstag
Az utolsó előtti előtti bekezdésedre reagálva, az igazán forró, meleg szituációk elkerülésére, hogy ne okozzanak maradandó sérülést, fokozottan kell figyelni, mert a készítők/fejlesztők tele tették "csapdákkal", hogy szinte hallom magamban Dopemantől, az "Úgy is *******!" szövegezésű kultúrális, népművészeti szerzeményt.
-
HaZsolt
őstag
Konzolosok meddig kérhetik a refundot? Az összefoglalót lapozgatva nem találtam ott semmit erről
-
freeknight
őstag
Ugyanarról beszélünk
Csak ne írd le azt univerzális igazságként, hogy jobban megéri minden esetben elbontani a fegyvereket, mert ez nagyon nem így van. A topikban premier napja óta ezt hajtogatják, aztán csak azt felejtették el közölni, hogy ez a tanács csak akkor érvényes, ha mellé skillezed a tárgyfejlesztést is. Pedig mennyivel jobban jöttem volna ki a játék végén, ha eladok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In