Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Wesder #19093 üzenetére
Ori is egy mestermű. A Blind Forest -> Will of the Wisps után kezdtem el a Hollow Knight-ot és ugyanígy voltam én is mint te, első ránézésre / kipróbálásra nem kapott el a hűha érzés. Aztán viszont az első pályarész után ahogy folyamatosan fedeztem fel egymás után az újabb helyeket, képességeket, charmokat, egyre jobban beszippantott és nem tudtam letenni.
Ha szereted a kihívást, a misztikus sztorit, a sötétebb témát mind sztori mint atmoszféra tekintetében, akkor nem tudsz mellé nyúlni a HK-val.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wesder #19043 üzenetére
Pár bugot amit mutatnak, én is láttam (látom jelenleg is) a saját PC-men... A kedvencem mikor motorozás közben T alakban a csupasz karakterem bevillog a levegőbe a motor fölé, vagy amikor felülve a motorra eltűnik a karakterem feje.
A ragdoll-os bugok is jellemzőek, abból is látni gyakran...Jinxb1rd: nem nyert.
-
nesh_019
senior tag
válasz
Wesder #10084 üzenetére
Ezt hogy érted hogy volt, hova ment a konzol warez? Kávé szünetre vagy mi?
Old genen[PS4 stb ] lehet venni feltört gépeket amin egy csomó játék müködik csak nem a legfrissebb OS szoftververzióval, de azt is mindig hozzá igazítják idővel a konzolos crackkerek és folyamatosan bővül a játék kínálat. -
nesh_019
senior tag
válasz
Wesder #10075 üzenetére
De magamra veszem mert a konzolok azok olyanok mint ebben a Cyberpunk játékban a legalsó 2 osztály a Kitsch és az Entropism.
A két felső osztály a neomilitarism és neokitsch nélkül nem is létezhetnének
Aztán folyamat itt pattognak és miattuk nem játszhattam már előző hónapban mert intéztek egy delayt a 7 éves hardverükkel.konzolra is van warez.
-
l.skywalker
titán
Ez nem erről szól, hanem arról, hogy azt a rengeteg borzalmat, amit az az időszak felölelt és amit épp az ő őseik okoztak sok millió embernek, nem szeretnék újra és újra felhánytorgatni. Ahol lehet kérik, hogy ne is említsék. Lehet ezzel egyet nem érteni, de semmiképp sem ezen a fórumon, OFF gomb nélkül egy közelgő videójáték topikjában.
Nem mellesleg ezzel a véleménnyel nem lennél népszerű odakint...
-
RubbishBin
senior tag
-
Lajmund
őstag
Az hogy te mit gondolszvaz egy dolog. Megértem ezt is. Pl én ha meg kellett volna venni csomó játékot akkor kihagytam volna vagy addig vártam volna amig olyan árba van amiért nekem megéri. Rengeteg játéknál volt hogy csak bohockodtam benne pár órát és annyi. Cp annyira tetszik meg az hogy egyből kijön magyarul hogy elhatároztam megveszem hogy támogassam őket. Az első kettő halasztást simán benyeltem mondván kell nekik idő stb. Most a novemberibe nagyot csalódtam és elegem lett kicsit. Szabit vettem ki stb. Reméljük idén kijön akkor még megveszem de ha ácsuszna 2021-re akkor a fentebb leirtak szerint cselekszem. Dec10 a 4. Dátum már. Konzolosok mivel az egyszerűbb utat választották hogy csak egy gombot kell nyomni akkor fizessenek. Aki meg össze rakja magának a gépet az döntse el mit csinál.... Amúgy is sokkal több a fizetős konzos.. Én sose vennék konzolt ilyen maradi vagyok. Nem szeretek karral ratyizni max mortálozni havernál és kb ennyi évente egyszer. De ez messzire vezet igazából lehetne mindkét fél részéről pro kontrát írni reggelig.
-
-
gyimger
őstag
Én sem érzem túlzónak. Személyes példa, az (új) Hitman első és második részeit előrendelve vettem meg, most a 3. epizódnál közölték, hogy egy évig Epic exkluzív lesz, úgyhogy jövőre tuti a kihagyás, aztán ha már ennyit vártam, tudok többet is.
Szerintem 100% a decemberi megjelenés, marha nagy zakó lenne, ha mégsem.
-
cyberkind
félisten
Már a 360-PS3 startja után 1-2 évvel le van szarva a PC-s piac, azóta nem lehet sok esetben normálisan és/vagy időben játszani, nekem ezt nem kell bemutatni.
Mondjuk ez így nem igaz, ha nagy a segged meg a dinnyéid, és jó csaj vagy, akkor nemcsak játszhatsz idő előtt ezzel is, hanem bele is kerülhetsz, aki érti, tudja kire gondolok.pohár
Ott a Fumax, úgyhogy valszeg nem a játék. -
-
-
Xbox One széria össz eladását nézve valóban lóf@sz mennyiség. De én mint vevő jelenleg annyit érzek belőle, hogy a konzol árának egy része - értem ez alatt a konzol árába beépített árát a játéknak - ott figyel a CDPR zsebében és cserébe nem kaptam lófaszt se csak állandó tologatást. Maga a tologatás ténye nem zavar, mert tudok várni, de dolgoztam elég sokat multinál, hogy ezen kirakott szövegekről kiszagoljam, hogy bullshit az egész. Engem csak az idegesít fel, hogy nincs elég vér a pucájukban kiállni és egy live keretein belül elmondani, hogy mi a valós ok. Nyilván nem is fogják, mert akkor szétcincálnák őket. Helyette odab@sznak a community elé pár sort, amolyan "nesze paraszt, oszd be magadnak" stílusban.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy rakás kisebb-nagyobb céggel is kóperáltak (pl.: Microsoft, nVidia, Razer, Secretlab, SteelSeries, hamarosan megjelenő OnePlus 8 CP 2077 edition), akik felé szerintem tettek vállalást, plusz pár vérpistike biztos kivan akadva, hogy egyolyna game-hez vettek brandelt terméket, ami még meg sem jelent.
Szintén egy rakás ember tolt bele elég tetemes összegű zsetont a gép fejlesztésébe, vagy vett ki fixre szabit, amit már nem is tud átmozgatni. Nagyon nem fasza ez így.
Az meg már a legkevesebb lenne, hogy legalább azt lekommunikálják, hogy a valós megjelenés napja előtt lesz-e preload lehetőség vagy az adott napon fogja összefosni magát az összes kliens (Micro, Sony, Steam etc.) szervere, amikor rászabadul kismillió ember.
-
cyberkind
félisten
-
LK
addikt
Feltétlenül. Én meg Alza kupont hajkurászok.
lo_jo, Bad Pritt: azért gondolhatom úgy ahogy leírtam? Én meg ilyen vagyok. Rettt enetes a zemberek hejesírása na. Az igénytelenség terjed sajnos. A pénzért minőséget nyújtással nyilván egyetértek. Nem vagyok a magam ellensége.
-
nubreed
veterán
Arról nem beszélve, hogy pl csak a Fifa mikrotranzakcióiból tavaly 1,3 milliárd dollárt csinált az EA. Minek erőltessék magukat, ha így is lehet pénzt csinálni.
#5482 Bad Pritt:
Ennek hatására a CDPR már értékesebb mint az UBI, pedig sokkal kevesebb saját fejlesztésű terméke van a CDPR-nak.Én nem tudom mit művelnek a Bethesdánál, de nagyon le vannak maradva. A Witcher 3 -at 2015 -ben adták ki, és 2020 -ban itt a Cyberpunk. Míg a TES 5 11.11.11 -én jelent meg, eltelt 9 év, TES 6 meg sehol...
-
mike1334
veterán
Ez ciki...akartam egy nagy dumás öltönykét, aki ha nem tudja kidumálni magát, akkor shotgunnal rendezi le a helyzetet, mert azzal nem kell célozni (ha beszélgettek, akkor közel vagy, ott meg halálos a shotgun). Viszont nem akarok izompacsirtát, mert a többi erő alapú skill nem érdekel. Lehet vmi b*szó pisztoly lesz, dumdum/robbanó történnyel
-
Ne feledd, hogy szerepjátékról beszélünk.
Itt nem annyi, hogy felveszed / megveszed az adott fegyvert, és onnantól perfektül tudod használni. Képesség szinten kell fejlődni, mert alacsony képesség esetén kevesebb a sebzés, pontatlanabb a fegyver, lassabb az újratöltés, stb.
Persze, meg lehet csinálni, hogy mindenben jó vagy valamennyire - de a klasszikus "jó mindenben, de semmiben se rendkívüli" él ez esetben. Vagy ráfeküdhetsz egy-két kiválasztott fegyverre, és csak azokat használva haladsz előre, folyamatosan a lehetőségekhez mérten kimaxolva a lehetőségeket (és a képességszintet).
Ez valamilyen szinten rögtön a karaktergeneráláskor már meghatározó, nézzük a 2019-es Deep Dive videót két karakterét:
A "netrunner" felépítésű karakter esetén egyedül a mesterlövész-puskákhoz szükséges "cool" tulajdonság magas, a body (sörétes fegyver, ökölharc) és a reflex (maroklőfegyver, puskák és vágófegyverek) tulajdonsága alacsony. Más szóval ez tényleg olyan karakter, amely leginkább a mesterlövész fegyverekkel alkothat...
A dolognak lesz persze fonák része is: lehet, hogy mondjuk építesz egy gyors, hidegvérű, de alapvetően nem izompacsirta emberkét (magas a Cool és a Reflex, alacsony a Body). De találsz a játék elején egy irtó tápos sörétes puskát... amivel viszont az alacsony Body érték miatt (és a hozzá kapcsolódó 'Annihilation', vagyis a sörétes puskához is tartozó fegyverképesség skill) nem fogsz sose olyan szinten bánni (mivel az elérhető képességszint maximális értékét a hozzá tartozó tulajdonság szintje limitálja), hogy kihasználd a benne rejlő lehetőségeket...
-
elite.cs11
senior tag
Összeválogathatsz bármit, cska ahogy Cifu kolléga is utalt rá, a különböző fegyvereket annál jobban fogod tudni kezelni, minél magasabb az adott képességre tett pontok száma. Tehát lehet nálad shoti is a másik kettő mellett, csak ha a hozzá tartozó attribute-ra nem teszel pontot (body), akkor azzal a sotival béna leszel. Persze attól még vészhelyzetre biztos jobb lesz, vagy ilyesmi.
Cifu: ah, akkor rosszul tudtam, szerintem a reflex-re se fogok pontot tenni, de még bármi lehet, annyira nem ástam bele magam ezekbe (még). Köszi
-
Nem hinném. Három különböző tulajdonsághoz tartozó fegyver lenne a sörétes puska esetén.
Pisztoly, Puska (gépkarabély): Reflex
Sörétes puska: Test (Body)
Mesterlövész puska: Hidegvér (Cool)Ha a mesterlövész fegyvert akarod, akkor célszerű választani: vagy pisztoly / gépkarabély, és akkor a hidegvér mellett a reflexre mész rá; vagy sörétes puska, amihez a hidegvér mellett a test tulajdonság hasznos. Utóbbi felállás esetén az ökölharc is játszhat.
-
zkxdn
őstag
Tán valami Youtyúber vagy és streamelni fogod
De köszi hogy mondod. Akkor 18tól lépek le az internetről...baszki nehéz lesz így twitteren meg youtubeon lenni. Még ide nem jössz fel oké, de youtube halomra fogja ajánlani a Cyberpunk videókat amikből sok 2 perces lesz spoileres címmel és cover art-tal -
Sleed
aktív tag
Bizonyos felvonulasok sincsenek az emberekre eroltetve, egyesek megis nagyon szivesen jarnak/jarnanak ki kockakovet dobalni. Vagy egyes mesekonyvek elolvasasa sem kotelezo.. Folytathatnam a sort.
Az a szomoru helyzet hogy a gamer kozossegben a szelsoseges eszmeket tamogatok az atlagosnal nagyobb aranyban vannak jelen. Kulonosen igaz ez a "maszkulinnak" szamito FPS jatekokra - es sokan fogjak kozuluk a CP2077-et ilyen jateknak gondolni, ahogy ezt itt mar korabban kitargyaltak paran.
Pont ezert is szamitok ra, hogy lesznek boven akik dobaljak majd a virtualis kockakoveket, de nagyon remelem hogy a CDPR ezt tudja majd a helyen kezelni, es nem fognak meghajolni a hangos es agressziv kisebbseg akaratanak.
-
nubreed
veterán
Igen, de ismered az embereket, mármint a károgókat. Bármibe képesek belekötni. Tudom, hogy nincs rád erőltetve, de a lehetőség adott és hidd el, hogy valakiknek ez is szúrni fogja a szemét.
(#4744)Imilenni:
nekem sincs vele bajom, sőt minél nagyobb szabadkezet kapsz egy RPG -ben szerintem annál jobb, és ebbe beletartozik a karigenerálás is. Meg itt még jól illik is lore -ba, hogy egy olyan világban ahol kis túlzással minden utcasarkon berakathatsz magadnak egy új kibernetikus implantátumot, nehogy már pont a gender legyen a szűk keresztmetszet. Ha valaki robot pélót vagy pun**t akar, szerintem az is megoldható lesz. -
-
-
jonnyjoker01
veterán
De pont ez az, hajtogatod, hogy nem tetszik a világa, pedig 15 perc alatt még a kislábujjad körömhegyének a felét se mártogattad bele, ezért nem tudlak megérteni. Ezt a játékot nem lehet annyival elintézni, hogy "szláv fantasy", nem emiatt lett sikeres.
És ezt amúgy úgy mondom, hogy nem szeretem kifejezetten a fantasyt, nem vagyok elvakult Witcher fan sem és összességében maga a játék is csak azért van a 10-es toplistámon, mert nem játszok sok játékkal.
-
gyimger
őstag
Nemrég én is ezen agyaltam, hogy mennyire fog hajazni a Deus Ex módosításaira, ahol aztán volt ideiglenes láthatatlanság, néma futás, magasból zuhanás, szupererő és gyakorlatilag minden testrészünk kaphatott egy-két fejlesztést. Ott is volt pár kötelező, pl. a szemek módosítása (emiatt látszott pl. a HUD), de továbbfejlesztve már a falon is át lehetett látni.
-
Ha az alapfelállást nézed, mely szerint egy hallhatatlanságot biztosító csipet kerget mindenki, sejthető, hogy kiberver nélküli játékmenet nem lesz. Ettől persze még minimális kiberverrel gondolom végig lehet játszani. Csak gondolom akkor a drogok felé kell fordulod, hogy esélyed legyen. A CP egyik alaptézise, hogy a kiberver és a drogok analógiája azonos....
-
-
LK
addikt
Roach-ban nem keletkezett kár. Elment legelni, aztán kész.
Arra gondoltam, hogy megtöröd a kocsit, leparkolod, megcsinálsz egy küldit, visszamész, és megint csodaszép-e a verdád ? Vagy valósan sérül: lassabban megy, kilövik a kerekét, szélvédőt stb.
Egyik videóban nekiment V egy másik autónak, nem nagyon láttam rendőröket utána. Gondolom van egy határ amit még elnéz a rendszer. Az is érdekes lehet hogy lerepülsz-e a motorról ütközésnél? Csak arra leszek kíváncsi, mennyire sikerült ezt leszimulálni. -
.LnB
titán
Férfiként viselném. Csak este sírnék, amikor senki se látja.
Mit szólnék? Semmit. Jó lenne a PS5-tel day1 kezdeni, de ha nem hát nem. Nem vagyunk már gyerekek, mint amikor gyerekként a buszmegállóba 20 másodpercenként kérdeztük aput, hogy mikor jön már a busz? Vagy mint a Shrek-ben a szamár "ottvagyunkmár?!"
-
nubreed
veterán
Valahol olvastam, hogy idén decemberben jön a DL2. De már nem emlékszem hol. Viszont most utána kerestem megint és igazából az van, hogy nincs konkrét dátum mégse a megjelenésre, csak annyi, hogy:
"Don’t worry though, Tymon Smektala, the game’s lead designer, claims the company is in “the last stretch” of development." [link]
Bocs, nem akartam fals infót nyomni, én meg voltam nyugodva, hogy decemberben tuti jön. Ezek szerint nem biztos, De szvsz. legkésőbb jövő első negyedévben kint lesz. -
cyberkind
félisten
Az soha, a M$ szépen befürdött a Techland megvételével, már ha ők vették meg, ott komoly gondok lehetnek.
(#3990) wesder
Ez esetben érdekes, mert viszont a stúdió anno beújított egy két bútort és társait, akkor voltak olyan hangok, hogy a M$ lehetett a vevő. A megjelenést gondolom a Steam adatlapról vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Spórolós topik
- OKJ tanfolyamok
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest