Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz freeknight #19428 üzenetére

    Egy idő után az utcai far cry szintű puffogtatás unalomba fulladhat, mert a bamba bandák kihívás nélküli legyakása nem kifejezetten élménydús.
    Legalább reagáltak volna kicsit másképpen, mert mondjuk az egyik csapatnak segítettem, a másikat amortizáltam, akkor az "ai" ne ugyanúgy viselkedjen minden alkalommal, itt mindenki ugyanúgy reflektál minden ingerre.
    Fogalmam sincs mennyi időt tett ki nálam a játékban az fps lövölde az utcán, de egy idő után kizárólag a küldetésekre koncentráltam, mert sem kihívást, sem motivációt nem jelentett, platina miatt meg pláne nem.
    El tudtam volna képzelni területfoglalós jelleggel, hogy egyik területen védett vagyok, a másikon csak ha bedugom az orrom, akkor public enemy number one, de attól nem válik nálam 100-200 órás tartalmas szórakozássá, hogy ugyanazt csinálom vég nélkül.
    Az ow játékokban különösen nehéz tartalommal megtölteni a térképet, hamar elunja az ember a repetitív választékot, de talán nekem is inkább az a bajom, hogy megannyi shadowrun regény után itt igazából csak a runt kaptam, csupán a felszín lett kapargatva egy olyan világban, amihez szinte még alig nyúlt a játékipar.
    Hatalmas fába vágta a fejszéjét a cdpr, remélem éleznek még az eszközön.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák