- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #7494 üzenetére
Legutóbb tegnap délután használtam ezt a kombinációt, akkor nem volt vele gond.
Tegnap este viszont azt vettem észre, hogy Curve-Revolut kombónál utóbbi tranzakciótörténetében a napi elsőhöz kezdi hozzáadni az újabbakat, vagyis különálló vásárlások helyett csak egyet látni, folyamatosan növekvő összeggel. Egyelőre nem tudom, hogy melyik oldalon van a probléma, de állítólag vizsgálják.
-
anadroid
senior tag
válasz
pictigjis #7494 üzenetére
george-tól mentsen meg mindenkit az ég. Amióta a sógorék elcseszték vele az amúgy sem acélos rendszert, csak a baj van vele. Nekem kb. 15 hónapja nincs hozzáférésem, a helyreállításához egy kinti erste automatát kellene megerőszakolnom a kártyámmal. Ez ugye jelenleg nem oldható meg. Egy barátom fél évet várt egy PIN-kód pótlásra.
-
pictigjis
Topikgazda
valakinek tapasztalatok mai curve-ös problémákkal? azt olvasom, sokaknak nem működnek curve mögött az erstés mc kártyák (teszem hozzá, miközben egy olyan munka van éppen folyamatban a george miatt, amit kizárt, hogy hiba nélkül megoldanak)
nekem ma mentek gbit-ek max visára, de a két kibocsátó hitelesítési szarságai között vannak azért különbségek
-
xcsabo
senior tag
válasz
szilasz007 #7488 üzenetére
Auchan-ban ugyanez. Meg Aldiban is. De pl lipóti c&a fogorvos ment simán.
-
Oliverda
titán
válasz
szilasz007 #7491 üzenetére
15 perce fizettem ki egy csomagot a GLS-nek UK BIN-es kártyával Apple Pay-en keresztül.
-
Palesztin994
aktív tag
Ennyi van mindösszesen. Gyakorlatilag a 100 ftos simple regi alá tette a curveos tescos vásárlásokat is, így azok bár jan. 27 és utána történtek, 26-hoz kerültek be, és nem szerepelnek külön tételként. A revolut ügyfélszolgálat is megerősítette, hogy ez egybe lett rakva. Lehet amúgy ezt a revolut csinálta, nem igazán értek hozzá, de a curvvel nekem nem jó így ez. :D
Az összeg függő volt, én stornoztam és visszakerült az egyenlegre. Közben curveon már lezárult az utolsó, 4785ft-os tranzakció is, de még nem vonta le revolutrol a pénzt. :D
Lehet, hogy simple hulyitette meg, és innentől már normálisan működne, nem tudom. -
István89
tag
válasz
szilasz007 #7488 üzenetére
Én ezt a lassúságot vagy bizonytalanságot a fizetésnél szombat óta vettem észre, amikor volt ez a leállásuk, mert pénteken simán ment minden, előjön a pipa és kb kész is volt. Neked pénteken még jó volt?
Lehet terminállal is volt a gond, mert itt csak ilyen kicsi volt, amit vásárlóknak raknak ki, amin csak a PIN kódot lehet beütni az érintés után, ráadásul rajta a védő rész, hogy takarja a számokat, ezáltal kisebb felület marad ahol normálisan érinteni tudom + plexi fal mellé teszik, így végképpen sehogy se tudom jól érinteni, TW esetében is sokszor jelzett a gpay, hogy szarul csinálom, de ha tudom, hogy a 050 hibával nem fogja beterhelni a számlán az összeget, akkor legközelebb újra próbálom.
-
szilasz007
aktív tag
Nekem angol BIN, utolso 8 probalkozasbol 1 ment at, tobbi 050. Auchan es GLS-es futar, SamungPay es Google pay vegyesen. Egyertelmuen curve. Mindketton pipaval atmegy, sot auchanba devizat is kellett valasztanom... utana bambi.
Ez hogy mondjam, nagyon nem epiti a bizalmat.... -
xcsabo
senior tag
Nem tudom mi lehet. Az egyik elutasított vásárlásom csak a gpay-ig jutott. A curve-ben meg sem jelent. Pedig a pipa felugrott. Egyébként terminál függő szerintem. Van olyan ahol már fel méterről csippan és minden ok. De máshol meg csak gondolkodik tök közelről is és végül elutasitja. Nem lehet összefüggés a fizetés penznemének kivalasztasaval?
-
István89
tag
Nekem ma megint volt egy elutasítás, viszont most nem terhelte be, 050 hibakód és az appban is declined. Valami még mindig nem oké a tegnapi hiba óta, gpay fizetés esetén nagyon sokat várakozik a gpay, a pipa előtt valami más jelenik meg, ezután 5-6 mp megjelenik a pipa, de a terminál közben már rég jelzett, hogy vette az adást és kész a fizetés.
A másik kártyával gpay alatt egyből megjelent az animáció és nincs közben ez a "homokórázás". Fura egy jelenség, mert csütörtök egész nap semmi ilyen nem volt.
Igen, akkor valószínűleg a hiba miatt nem ment.
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7481 üzenetére
Screenshot-ot nem küldesz ezekről az "egybekutyult" tranzakciókról? Hátha kiokoskodunk valamit?
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7478 üzenetére
Nincs náluk a pénz ember, amíg csak zárolva van addig ugyanúgy a Te bankodnál van, egészen addig, amíg a kártyaelfogadópár nap után nem kéri az átutalást, ha nem kéri, akkor a kártyához tartozó bank egy idő után felszabadítja a zárolásból. Ez valahol 1 hét, 2 hét, de nálam volt legutóbb a Gránit-nál, amikor 30 nap volt.
-
e.vid
senior tag
válasz
Palesztin994 #7478 üzenetére
Ha a barátnőd mondta akkor úgy is van...
-
Palesztin994
aktív tag
Barátnőm mondta amúgy, hogy a curve ezzel játszik. Duplan vonja a pénzt, amit majd visszautalnak, addig a par napig pedig ugye míg vissza nem küldik, használják a pénzed. Aki sokat fizet vele, annak kovethetetlenne válik, állítólag pár kisebb tranzakcional ezzel nyulnak le. Az életbe nem gondoltam volna, hogy fogja, és egyberak több visszatérítendő tranzakciót... Asszem én be is fejeztem ezzel.
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7476 üzenetére
Csinálj már néhány screenshot-ot, a Simple-ben, Curve-ben, Revolut-ban és oszd meg itt mert ez furcsa...
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7475 üzenetére
A historyban pedig nem kerestem a penzt 27 előtt, hiszen 27en vasaroltam, de az egeszet berakta tehat egy pakkba, ami 26-an kezdődött a curve kartya simplebe regizesevel. Sose gondoltam, hogy igy egybetenne. Persze hülyeség volt simplebe tenni curveot, de csak probalgattam a dolgokat.
-
Palesztin994
aktív tag
En sem ertem, hogy mi ez végülis, szerintem sem simples, de elmondom, higy végülis ez, hogy lehetett akkor. A curve a hiányzó zset egybe tette es visszadatumozta jan 26-ra, amit majd megkapok. Azert 26ra, mert aznap betettem simplebe a curve kartyat, az pedig levont 100ft-ot, ami azbelsodleges revolutrol lett leszedve. Ezt ugye a simple aztan visszajuttatja. Ehhez hozzacsaota a hiányzó 1790 es 4875ft-ot, így egybe függőben volt az összeg. Rányomtam most, hogy kérem vissza ezt az összeget és vissza is kaptam. Gondolom ebből levonja a mai 4875 ft-os vásárlást, ha már nem pending lesz curveon.
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7472 üzenetére
Nem igazán értem hogy jön a Curve-höz a Simple vásárlásod, amikor a Simple fiókodhoz nincs is a Curve társítva... A függő vásárlások lehet hogy levonódnak az egyenlegről, de 7 nap után lehet hogy feloldódik és visszakerül.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7472 üzenetére
Amúgy simpleben benne van a revolut és az otp kartyam, nfc csak otpvel megy. Gpayben benne van a revolut és a curve, curveben az otp, a revolut, és a vivid is. Elsődleges fizető alkalmazás nfcre a gpay, abbann elsodleges kartya a curve, amiben a revolut az elsődleges. Lehetséges, hogy osszekeveredtek a dolgok fizetéskor? Elég elkepzelhetetlennek tartom, de ezt mar nem nagyon értem. :D
-
Palesztin994
aktív tag
Kapaszkodjatok meg. Van január 26-ról egy simple-s kártyás vásárlásom, amit biztos, hogy nem indítottam el, függőben van, az összege 6765ft, a történetben benne van, de a kivonatban nincsen. Ez az egyik 1790ftos összeg, illetve a ma kifizetett összeg, plusz 100ft, amit simple terített vissza. Valószínűleg ezt a pénzt visszakapom majd az egyenlegre. De hogyan lehetséges ez, ha jan 26ra van datumozva, a curvere pedig 27én regiztem? És miért simple van írva? Dogoljek meg, de nem értem, pedig szerintem ennek kell lennie az eltűnt pénznek, a simple egyébként sem vont le magától még pénzt soha. Az is lehet, hogy nem a simple vonta le, de akkor sem értem,hogy kerül a vásárlás előtti napra datumozva, és a tranzakciohoz valam fswb= simple Karty van írva, ezt szokta a simples vásárlasoknal írni, amit revolut kártyával csinalok.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7470 üzenetére
Az is lehet,hogy ott van az a 6775ft csak a számláló mutat nullát, fogalmam sincs már mi van. Lehet pár nap és helyreáll, nem tudok egyelőre jobbat. Másodszor a mai vásárlást rémelem nem tudja levonni, mert 0 az egyenleg. Ha megjelent szamlatortenetben a mai vasarlas es 0 az egyenleg, akkor majd ujra feltöltöm es hagyom a curvet a francba.
-
Palesztin994
aktív tag
Nem látok, mégis 2x vonodott le az egyenlegbol. Viszont mind a 2 levonast a vasarlas inditotta el, ennyit tudok.
Mint említettem a kivonaton látszik az egyenlegem, ami aszerint 6775ft, valójában viszont 0. Tehát a kivonat se realizálta a mai vásárlás után levont osszeget, es a 2x levont 1790 ft egyiket, ahogy a szanlatortenet sem.
Az igazamat tehát pont a mutatott egyenleg (0.56ft) és a kivonaton, az utolsó tranzakció utáni (tehát a jelenlegi) egyenleg (6775 ft) közti különbség igazolja, hiszen normal esetben azoknak egyeznie kéne. -
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7468 üzenetére
Most akkor látsz 2x levonást a kivonaton, vagy nem? Ha ott nincs, akkor nem is vonták!
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7467 üzenetére
de mondjuk tegyük fel,h 2x vonták le és az egyik nem látszik revoluton. akkor is curve vonta 2x, tehat ott is kereshetem elvileg a penzt.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Oliverda #7466 üzenetére
ja hat igen, ezt en is igy gondolom, szóval kezdek eltévedni. ha ők nem tudjak, akkor lehet keresztet vethetek arra az 1790 ftra, amit túlélek, de akkor is mi ez.. és még ezek szerint hátra lenne a második levonás a mai fizetésből, de most ugye lenullaztam a revolutot...
-
Oliverda
titán
válasz
Palesztin994 #7465 üzenetére
Azt próbálom elmagyarázni, hogy a Revolut rendszerének a hibája, ha tranzakciók hiányoznak a listából, és ennek semmi köze ahhoz, hogy a Curve-ben egy ideig pendingnek látszódik néhány tranzakció.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Oliverda #7464 üzenetére
igen, úgy értettem. viszont annak is ott kéne lennie a revolut számlatortenetben, vagy ha később tűnik fel, akkor nem levonni még 1x, akkor is mikor bekerül. most azt nem értem, hogy a curve terhelte 2x, vagy mi is van pontosan, de ha így volt, akkor is 2 terhelesnek kene lennie a szamlatortenetben.
most egyedül a jelenlegi egyenlegem és a kivonaton szereplő egyenlegem között van eltérés, csak itt látni, hogy nen stimmel valami. ezért mondjuk nem értem, hogy a revoluton kívül hogy oldana meg mas... -
Oliverda
titán
válasz
Palesztin994 #7463 üzenetére
Nem levonja, hanem zárolja, és ez a normális módi mindenhol, máskülönben milyen biztosíték lenne a bank/pénzintézet oldalán arra, hogy van fedezeted a vásárlásra?
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Oliverda #7461 üzenetére
Megtörtént. A chaten elmondta a nő is a kivonat alapján, hogy az történt, amit leírtam, de, hogy ez nem az ő, hanem a kereskedő dolga, jelen esetben a curveé.. Írtam most curvenek is... Szerintem elképzelhető, hogy majd jóváírják, csak nem értem ezt az egészet, mert másnak nem ilyen gondolom...
Ha pendingre teszi a curve a vásárlást, akkor szerintem csak abban a pillanatban kéne levonnia a számláról a pénzt, ha a vásárlás már nem folyamatban van, hanen lezárult, ehelyett levonja ekkor is, de rögtön a vásárlás pillanatában is.. -
István89
tag
válasz
pictigjis #7453 üzenetére
Igen, ez a beterheljük az összeget aztán várakozni napokat mire visszakerül az egyenlegedre, tényleg elég bosszantó. Ezen is kellene javítani, mert nem tudom elhinni, hogy nem lehet úgy elutasítani, hogy ne terhelje be. Nekem az utolsó elutasítás szerencsére január 11-én történt, de arra is 7 napot kellett várni, amíg a bank fel nem oldotta. Ez máshogy volt, mint a decemberi elutasításoknál.
Megértem.
Viszont lehet, hogy a mai hiba miatt nem tudtál kivenni, ha ma próbáltad a délutáni órákban.
-
Oliverda
titán
válasz
Palesztin994 #7460 üzenetére
Ha nem látod a Revolutban, az a Revolut problémája lesz, nem a Curve-vé. Vedd fel a kapcsolatot a Revolut ügyfélszolgálatával.
-
Palesztin994
aktív tag
Gondolom ennek úgy kéne lennie, hogy amíg pending a státusz curveben, addig nem von le semmit, aztan 2 nap mva levonja es az meg is jelenik a revolutban. Ehelyett azonnal vonta revolutrol, ami csak az egyenlegen látszott, sehol máshol, majd mikor a curve lezárja a tranzakciót, akkor kerül be revolut szamlatörtenetbe is a levonás, de ekkor ismét levonja. Tehát most eddig levont 2x 1790 forintot, ebből az egyik bent van történetben és a kivonatban is. A másik sehol nincs bent, kivonaton se, ahogyan a mai levont 4785 ft-se, amit majd megint le akar vonni, ha a curve lezarta a tranzakciót. A curve ugyanígy vonta le a 100 forintot is, mikor betettem a revolut kártyát, ebből jön össze a 6775 ft, amit a kivonat mutat, ennyinek kéne lennie most az egyenlegemnek 0 helyett, és ebből kéne később levonnia a 4785 forintot, amit majd le is akar gondolom, csakhogy azt ma is levonta rögtön vásárlás utan
-
ACE-
addikt
Azt tudja valaki hogy a CIB-es Visa Inspire Elektronikus bankkártyát hozzá lehet adni a Curve-höz?
-
anadroid
senior tag
válasz
pictigjis #7436 üzenetére
Esetleg ebbe futottál bele?
We are aware some customers may be having issues making payments with Curve, or with accessing features in the app. We have identified the cause and are working to resolve it as quickly as possible. Posted 1 hour ago. Jan 30, 2021 - 19:16 UTC
Azóta már meggyógyult este 9-re.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
István89 #7451 üzenetére
jellemzo pechem, hogy pont akkor talalok bele egy 2-3 oras teljes leallasba, amikor fontos lett volna, hogy mukodjon a kartya. azert ez eleg komoly incidens volt, ami persze megtortenhet, de a curve hasonlo hibaiban baromi idegesito, hogy annyira azert mindig mukodik, hogy bezarolja a penzt - tobbszor. utasitsa el, rendben, elofordul, de hogy altalaban futni kell kesobb a penz utan, ez hervaszto
-
balinlin
senior tag
Már túl sok idő eltelt ilyesmi hibák nélkül. Kellett vmi adrenalin. Szomorú, hogy ennyi hibával működik.
-
ACE-
addikt
válasz
Én is fizettem ma Gpay mögé tett UK bin-es kártyával Auchan-ban, bár nekem Gránit mastercard van mögötte és gond nélkül működött, 20ezret zárolt, majd a kisebb tankolást vonta le. Gránit-nál úgy látszik hogy van egy 20ezres meg egy 18ezres vásárlás, majd egy sikertelen 20ezres vásárlás.
-
pictigjis
Topikgazda
most ismertek el a hibat, eleg nagy faziskesessel
Identified - We are aware some customers may be having issues making payments with Curve, or with accessing features in the app. We have identified the cause and are working to resolve it as quickly as possible.
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7444 üzenetére
És a 2x levonás beszámolódott a 6775-be?
-
almi
senior tag
Sziasztok!
A héten megérkezett a Curve kártyám. Appon belül aktiváltam az utolsó 4 számjeggyel, jónak is tűnt a dolog.
Betettem mögé a Revolut kártyámat és próbáltam Raiffeisen ATM-ből felvenni 10k-t.
Az ATM visszadobta, hogy a tranzakció nem teljesíthető, viszont a Revolut-ról megtörtént a levonás.
Egyrészt érdekelne, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy itt mivel lehetett a gond, másrészt pedig erre majd érkezni fog egy refund?
Köszi!
Üdv. -
Palesztin994
aktív tag
most levettem mindent penzt revolutrol. az utalas, amivel lenullaztam a szamlat rajta van a kivonaton, amely szerint az egyenlegem most 6775ft, valójában viszont 0,55ft. Ez a 6775 a mai vasarlas, ami levonodott, de nincs a tortenetben, illetve abbol az egyik, amit 2x vont le, de az egyik ugye nincs a tortenetben..
-
xcsabo
senior tag
Nektek is belassult? Nagyon lassan indul és el is utasitott egy bolti vásárlást.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Én kezdem is megbánni a curveot. Alapjáraton azért is, mert függőbe tesz olyan vásárlásokat, amit eddig a revolut es otp sosem tett függőbe, így meg se jelennek a vásárlások, csak napokkal később... Ez meg ahogy látom revolutnak nem túl kezelhető... Lehet jobb ha googlepaybe teszem a kártyákat és szevasz, bár a vivides váltás úgy meg kedvezőtlenebb lesz. :/
-
pictigjis
Topikgazda
mikor szarik be a uk bin-es kartya az auchanban? amikor nagyon kene a back in time a vivid miatt. a 12 ezres vasarlas haromszor elutasitva (makacs ember vagyok...) 074-gyel, persze mind bezarolva. probalkoztam a benzinkuton is, az csak 9 ezer volt, 074 elutasitva, de zarolva (mondtam mar, makacs vagyok). ez most rosszul esett
a zarolasok ellenere a negy sikertelen tranzakciobol egy sem latszik az appban, szoval itt most curve es nem terminal hibat sejtek
-
Palesztin994
aktív tag
A kivonat szerinti ma reggeli egyenlegem pont annyival volt magasabb,mint amennyi volt ez a tranzakcio, valojaban viszont nem annyi volt, hanem 1790-el kevesebb..
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7433 üzenetére
Ha a kivonaton nincs, és stimmel a rajta lévő egyenleg, akkor feltehetően le sem vonták...
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7432 üzenetére
Bár revoluton 1x van ez a tranzakcio és le van zárva, másik meg nincs, szóval nem értem...
-
Palesztin994
aktív tag
köszi, megteszem. azt irja a problema bejelentesnel, hogy ha ilyen előfordul, akkor 15 napon belül visszateritik az összeget, elvileg ez elofordulhat bizonyos terminaloknak, ahol fuggoben lesz a fizetes. jelen esetben ez a curve, ahol tényleg függőben van... ha ez mindig igy megy, asszem hanyagolom a curveot..
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7429 üzenetére
Kérd le a kivonatot és ott nézd meg, ott részletesen mutatja a tranzakciókat és az előtte-utána egyenleget.
-
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #7427 üzenetére
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #7426 üzenetére
Egyáltalán már az is furcsa, hogy úgy megy le összeg a revolutról, hogy a számla történetben meg se jelenik, aztan pedig mikor megjelenik, akkor meg levonja megint? Most fizettem 5 ezret, ha ezt is még 1x levonja, annak mar nem fogok örülni...
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Szeritetek létezhet, hogy a curve 2x veszi le a revolut kártyámról amit fizetek? Múltkor is fizettem 1790ftot, az összeg lement a revolutrol, de a szamlatortenetben nem volt benne. Curveben pending volt a státusza. Utána pár nappal megjelent revoltban is az összeg, de akkor ismét levonta. Most megint fizettem curvel (volt netkapcsolat) megint lement az összeg revoluton, de a szamlatortenetben nincs ott, illetve értesítés sem jött revolutrol, hogy koltottem a kártyaval.. -
pictigjis
Topikgazda
nem tudom, van-e köze ahhoz, hogy a twitteren is írtam, csinálják már meg a manuális back in time-jaimat végre, de most megtörtént
és a szokásos mellékes szöveg is megjött sajnos...
I've chased up the Go Back In Time issue related to your BIN with our Engineers and there unfortunately isn't a timeframe that I can currently give you for when a fix will be implemented.
komolyan, ezért már én sajnálom őket: ez aztán különösen időrabló, hogy egy ilyen idióta hiba miatt a support leterheltségét növeli még az is, hogy nekik kell megcsinálniuk olyan dolgokat a usernek, ami menne magától is
-
Oliverda
titán
Nem, de nagyon időszerű lenne frissíteni már azt a telefont, mert kritikus biztonsági hibák vannak a korábbi iOS-ekben. Csaj a tegnapi 14.4 három komoly problémát javított.
-
szetib
tag
Vett észre vki fagyást iphone-on a Curve app használata után? Illetve apple pay használata Curve kártya után? (i7 iOS 12.1)
-
ACE-
addikt
válasz
Andreas2 #7420 üzenetére
Nálam működik, volt egy Decathlon-os vásárlás 9990 Ft volt, megcsináltam a Gbit-et, másnap már ott volt a számlán a pénz, a másik számlán pedig ugye azonnal a terhelés. Gráninál ezek szerint működik.
Viszont most van egy olyan, hogy csináltam két Decathlon-os online vásárlást, az elsőt lemondtam, a Decathlon visszautalta a pénzt, az ma meg is jelent a Gránit-os számlán.
Viszont csináltam utána egy másik rendelést kicsivel másabb összeggel, amit szeretnék átvinni Vivid-re, de annál is azt írja a Curve, hogy Declined, pedig az egy megtörtént rendelés, vonva a Gránit-os kártyámról, és könyvelve is van. Emiatt nem tudok Go Back in Time-ot csinálni. Viszont azt írja, hogy Try another Card. De nem akarom hogy két helyen le legyen vonva.
Ilyen volt már valakinek? Írtam a support-nak hogy ez nem elutasított tranzakció, hanem megtörtént, és Gbit-olják a Vivid-re, meglátom mi lesz. -
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #7416 üzenetére
nekem nem volt konkret tapasztalatom, de ismerosnek igen, es az alapjan ugy tunt, a wizz air eseteben nev alapjan ment a plusz bonusz. crv* miatt sose kapta meg a plusz pontokat, aztan reklamalt a netbankon, jovairtak, de aztan egyszer szoltak, hogy a curve miatt ez volt az utolso alkalom
-
pictigjis
Topikgazda
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis #7407 üzenetére
Én is kaptam közben választ a Curve supporttól az egyik hiányzó cashbackkel kapcsolatban: azt írták, hogy ők bizony nem változtatták meg az MCC-t, a kereskedőtől jött a 8999.
Ezzel csak az a bibi, hogy közben kiderült, az egyik haverom pont ugyanolyan kártyával vásárolt pont ugyanabban a webshopban, csak épp direktben, Curve nélkül. És ő kapott cashbacket...
Szóval valami nem kerek, ma visszaírtam a supportnak, hogy tényleg biztosak-e benne, hogy igazat írtak. Gondolom most megint várhatok 4-5 napot a válaszra, aztán ellevelezgetünk így pár hétig... -
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #7407 üzenetére
Valószínűleg nem most szembesültek vele. A fentiek alapján csak a saját seggüket védik az esetleges reklamációkkal szemben, legalábbis egyelőre. Reméljük, nem az lesz a következő, hogy a Curve alatti vásárlásoknál korlátozzák a cashbacket, bár én azt gondolom, hogy bőven 10 százalék alatt van náluk a Curve felhasználók száma.
Egyébként eddig nem tapasztaltam problémát a magyar bankos 3DS implementációk és a Curve viszonylatában, sőt. Ma viszont egy helyen nem fogadta el az angol BIN-es kártyát a POS, akárhogy váltogattam alatta a kártyákat. Arra nem jöttem rá, hogy külföldi BIN-nel vagy magával a Curve-vel volt-e baja, de háromszor is elutasította 050-es hibakóddal az OTP-s POS.
-
anadroid
senior tag
válasz
Shade45 #7406 üzenetére
Arra lehet, hogy nem kapsz semmit. Ez a trükk a lengyeleknél dívott szeptember végén, de gyorsan elvágták (a torkukat).
Egy lengyel fórumból angolított helyen ezt írták szeptember 29-én:
- pay 20 euro - by bank transfer - can be revolut
- add € 20 with your VIVID virtual card to your Revolut account (back) - that's itEzt a trükköt már októberben sem hagyták. Azért ők se teljesen h*lyék.
-
pictigjis
Topikgazda
az amúgy valószínű, hogy az ersténél már nagyon is tudják, mi az a curve, és nem is szeretik
változtak a hitelkártya részvételi feltételek (ez csak a kezdet? ki tudja...)
Max: Továbbá az Erste Bank nem vállal felelősségét a kereskedelmi kategória kód besorolásának helyességért, amennyiben a Vásárlás nem közvetlenülaz Erste Max Hitelkártyával történik (pl. Curve-n keresztül végrehajtott tranzakciók)
Wizz: A Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán közvetlenül (Nem közvetlenül a Wizz Air Kártyával végrehajtott tranzakció például: Curve alkalmazáson keresztül végrehajtott tranzakció) a Wizz Air Kártyával kiegyenlített Wizz Air szolgáltatások/díjakután minden egyszáz forint (100 Ft) után kettő(2) Pont jár.
ma kaptunk emailt mindketten:
és létezik ez az sms is:
-
Oliverda
titán
Miért nem a topikjában beszélitek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest