- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
Ha curve mögött erste max volt pénzfelvételnél akkor az erste minek számolja? Vásárlás, kp felvét? Köszi
-
pictigjis
Topikgazda
egy "kicsit" frissitettem es bovitettem az osszefoglalot, ha valakinek van meg hozza otlete, irja meg nyugodtan. koszi
-
nfer
tag
Ilyen gyorsan még soha nem válaszoltak. A lényeg egyszer talán megjavítják. Én lemondtam a limitek megjelenítéséről. Itt a levél amit kaptam.
"Thanks for getting back in touch and I'm sorry to hear the issue still persists.
Our Engineering Team continues to work hard to fix it, but unfortunately, I don't have a timeframe to share for when this problem will be resolved. However, we'll be sure to let you know once we have an update.
In the meantime, I can confirm that your spending limits are as follows:
- 740000 HUF per single transaction and per day
- 74000 HUF cash withdrawal per dayMy apologies for any inconvenience caused by this issue, we truly appreciate your patience.
If there's anything else we can help you with in the meantime, please don't hesitate to get back in touch - otherwise, have a lovely weekend!"
-
nfer
tag
Én is küzdök velük ugyanezért. Még nem adtam fel de kettő hónap alatt több levél váltással nem jutottunk semmire. Itt az utolsó válaszuk.
"Beau here, following up on your case.
I’m really sorry to hear that you’re experiencing difficulties viewing your limits within the app. We're aware of an issue that's causing a small number of our customers to experience this issue. Sadly, your account has been affected.
Let me assure you that we’re currently investigating this problem with the relevant team and we’ll get back to you as soon as we have any updates.
Just to manage your expectations, we don’t have a set timeframe to resolve this for you at the moment.
I'm truly sorry for any inconvenience caused and appreciate your patience – please let me know if there's anything else I can help with in the meantime"
-
Migiri85
csendes tag
Ugyanúgy küzdök velük én is. Nem értem miért nem reagálnak, vagy csinálnak valamit. Egy ideig tökéletesen működött a kártya, mostanában állandóan elutasításra kerül, bárhol vásárolok. Írtam nekik, hogy legyenek szívesek emeljék meg a limitemet, vagy segítsenek megoldani a problémát. Azóta nincs válasz. 🙄
-
warcat
veterán
Nem tudom hirtelen mikor tárgyaltam velük a kártyalimitek megemeléséről, 2-3 hete talán? Ekkor külön problémaként megemlítettem, hogy nem látom az appban a limiteket, csak megtippeltem, hogy ez lehet a probléma a visszadobott terheléssel (és tényleg).
Ekkor kért tőlem külön képernyőmentést erről (null value) az ügyintéző (előtte a szokásos, töröljem le és rakjam fel újra az appot az áruházból). Továbbítva lett a probléma, azóta sem történt semmi
-
Tegli
újonc
Mielőtt elkezdek egy újabb csatát a Curve nem létező supportjával, van bárki, akinek a limit oldal nem működött (The callable returned a null value) és megoldódott/megoldották neki?
-
Divinity
őstag
Biztos felmerült már de nem találtam konkrét választ, Curve kp felvétel beleszámít az alatta levő kártya limitjébe vagy más kóddal megy? Köszi
-
kapasz
tag
válasz
INGJOKE #9367 üzenetére
Hétköznap a Revo picit jobban vált, hétvégén a Curve a jobb, de mindkettő feláras hétvégén. Hétköznap a Curve csak napi 1-2 árfolyamot állapít meg, míg a Revo folyamatosan változót.
Tegnap este pl. 80 fillérrel volt jobb a Revo mint a Curve euró esetén.
Revonál standard csomagban 30 naponta 350 ezer Ft-nyit válthatsz bankközi árfolyamon.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
INGJOKE #9365 üzenetére
pedig nem éppen friss fejleményről van szó, még tavasszal közzétették. persze erről nem küldenek ám külön üzenetet mindenkinek... betéti kártyáknál ugyanígy változott az elszámolás, sőt azoknál már július 1-től
2021. április 29-i közzététel:
2021. augusztus 1-től változik a Forinttól (HUF) eltérő devizanemben végzett tranzakciók elszámolása Visa típusú hitelkártyák esetén. A 2021.08.01-től elszámolásra kerülő tranzakciók esetén a Visa nemzetközi kártyaszervezet a tranzakció eredeti összegét és devizanemét az általa alkalmazott napi árfolyamon átváltja a Bank elszámoló devizanemére (EUR). A Visa nemzetközi kártyaszervezet által elszámolt devizaösszeget (EUR) a Bank a kártyaszervezettől a Bankhoz való beérkezés napján érvényes, utolsóként fixált számlakonverziós deviza-eladási árfolyamon váltja át a hitelkártya számla devizanemére (HUF) és terheli a Számlatulajdonos hitelkártya számláján a feldolgozást követő banki munkanapon (könyvelési nap). A módosítás a Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei II. 2.6. d) pontja a Nemzetközi Kártyaszervezetek szolgáltatási feltételiben bekövetkező változások alapján történik.a rendes kassza hibátlanul működik. ha automatánál akarsz, ott közvetlenül az ersét kell használnod továbbra is
-
válasz
pictigjis #9364 üzenetére
Auchan automata kúton szoktam tankolni, ha a nem automata részen teszem, hanem a rendes kasszánál, akkor jó lesz?
Bár mivel a telefon fel van rakva töltőre ideális esetben AA-ra, akkor úgyis a kártyával fizetek és apontgyüjtősből is csak a kártya fér oda, a telefon nem.Az erstés cuccról nem hallottam, hogy megváltozott volna. Van erről vmi hirdetmény vagy valami? Ezután akkor marad a rev és a curve váltás akkor, bár akkor bele kell mindkettőbe jobban másznom a külföldi vásárlások miatt.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
INGJOKE #9363 üzenetére
néhány kivétellel minden mcc-t továbbít a curve. de az automata kutak mcc-jét pont átalakítja, szóval ha szoktál olyannál tankolni, ott csak 1 százalékot fogsz kapni curve használatával
augusztustól a max visa kártyák esetében változott a más devizában végzett tranzakciók elszámolása, ugyanolyan szar lett, mint a max mastercardok esetében. visánál eddig a visa konvertált, most már ugyanúgy az erste végzi a konverziót, mint a mastercardok esetében az idők kezdete óta - euró esetében mnb közép + 12 huf-os árréssel
de természetesen ha forintra állított kártyát teszel a curve mögé és devizában vásárolsz, a curve fog váltani bankközi árfolyamon - a havi ingyenes keret 500 font
-
kapasz
tag
válasz
INGJOKE #9361 üzenetére
Az 1%-ot mindig megkapod Curve alatt is, a 4%-ot pedig 1-2 kivétellel (pl. nem lesz jó az OBI, IKEA, Decathlon).
Ezeknél továbbra is az Erste Pay-re kell átkapcsolni fizetés előtt.
Az Erste VISA augusztus óta már nem vált olyan jól, mint korábban, tehát megéri inkább a Curve-vel válttatni (ehhez Ft-ban kell hagyni az Erstét alatta).
-
Sziasztok
Lenne pár kérdésem
Van egy erste hitelkártyám amivel eddig Erstés appal fizetem.
Ennek ugye van 1, vagy 4%-os visszatérítése, ha curve alatt használom továbbra is megmarad ez? A curve is ad ez mellé egy 1%-ot, ha olyan helyen vásárlók? Ha berakom az Erstés hitelkártyám alá és külföldi oldalon vásárlók akkor, ki fog váltani? (erste kb revolut árfolyamon vált)
Most is bent van a kártya a Googlebe elmentve ezt befolyásolja a curve?
Másik kártyám berakom alá akkor ha azt választom ki arról megy a fizetés?
Revolut kártyát érdemes berakni alá?
Most hirtelen ennyi. -
szoltan70
tag
Sziasztok,
Tegnap regisztráltam, betettem mögé egy CIB Visa kártyát, sparban Apple Pay-jel sikeresen fel is avattam. Viszont este MVM-nek akartam fizetni, nem engedte. Ma zooplusnak, nem engedte. (online) MVM valami kétezer párszáz, zooplus 21 ezer párszáz lett volna. Mindkét esetben elutasítva és hogy próbáljam másik kártyával. Ez így elég csehszlovák... pénz van rajta, nem tudom mi baja lehet -
ACE-
addikt
válasz
Freerider89 #9348 üzenetére
Háát, úgy tűnik nem érted a Curve kártya mikéntjét. Ha a CIB kártyád Ft alapú, akkor arra kell állítani a Curve-ben (fogaskerék ikon alatt). Valószínű abban is van.
Így most dupla konverzió történt, az automata átváltotta a Ft összeget jó szar árfolyamon GBP-re, majd mivel a Curve-ben GBP-ben terhelődött, de a CIB kártya Ft-ra volt állítva, ezért a Curve is visszaváltotta a GBP összeget Ft-ra, és azt vonta a kártyáról. Ez utóbbi önmagában nem lett volna jelentős összeg, mert a Curve jól váltja a valutát, az automata (DCC) viszont horribilis összegekkel dolgozik. Legközelebb Ft-ban vedd fel, és akkor pont ugyanannyit von le. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Amikor az automata kérdezett, akkor azt kérdezte, hogy a 80 ezer forintot HUF-ban, változtatás nélkül terhelje a kártyádra (ebben az esetben ha a mögöttes kártya is HUF-ra van állítva, és HUF egyenleged van rajta, akkor nincs devizakonverzió, 80-at terhel, 80-at kapsz). A másik lehetőség az volt, hogy az ATM átváltja a 80 ezer HUF-ot előbb GBP-re (neked rossz árfolyamon), és azt terheli a Curve-re. Aztán amikor a Curve-re megérkezett a GBP terhelés, de neked meg HUF-ra volt állítva a kártyád, ott volt még egy devizakonverzió, amit a Curve végzett (valószínűleg jóval barátibb árfolyamon, mint az ATM, de mégiscsak belementél egy újabb váltásba).
A ~7%-os különbség elég nagynak tűnik amúgy, nem tudom, hogy csak az ATM árfolyama okozta-e ezt, vagy lehet még mellett valami más is.
Amúgy a 200 fontos limit csak a devizaváltós pénzfelvételre vonatkozik. Ha úgy veszel fel pénzt, hogy a Curve-nek ne kelljen devizát váltani, akkor havi 10 darab van ingyen, amihez még számításba kell venni a napi ATM limitet, ami 74 ezer forintról indul új felhasználóként.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Egy hónapja használok nagyjából Revolut és Curve kártyát, általános sorrendben:
Revolut feltöltve, berakva a Curve mögé, és a Curve kártya Gpay-en. Esetek többségében ez rendben működik is, de néha elutasításba futok. Kártya adatokat használva nem tudtam pl. egy weboldalon feltöltést csinálni, valamint vásárolni se tudtam (volt elegendő fedezet kártyán) máv bérletet állomáson illetve boltban vásárolni, máshol viszont nincs hiba. Eddig a revolut-ban is megjelent, hogy elutasítva, így az lehet annak a hibája, de utóbbi pár alkalommal már a curve-nél megakad limit-re hivatkozva. Vasárnap boltban 17ezret nem engedett költeni, ma egy másikban előbb tudtam 2.300-ért vásárolni, majd utána egy másikban 2.500-at utasított el.
Hol lehet ezt a limitet megnézni? Amit kiad kereső (Curve app -> Account -> Card limits) az behozza a "súgót", semmi kézzelfogható információt nem ad. Ha pedig hitelesítést kérnek tőlem (regisztrációkor se kért, míg Revolut-nál kérték személyit) arról nem kéne üzenetet kapnom? -
kapasz
tag
válasz
Úgy lehet megjegyezni, hogy mindig az ATM/terminál országának a pénznemét kell választani, azaz Magyarországon Ft-ot, Európában eurót, egyedül Nagy-Britanniában a GBP-t.
-
kekigyu
aktív tag
Frissitettem a telefonom android verziojat 10-ről 11-re. Utána hitelesitest kert a Curve app, ami ok. Viszont azóta ha bezárom a Curve appot mindig sms hitelesítéssel enged csak be. Ez bug vagy feature?
-
Freerider89
tag
Sziasztok!
Örülök hogy rátaláltam a fórumra. Régóta használok curve kártyát, alapvetően apple pay miatt kezdtem használni (CIB bank, nagyon későn csinálta meg a mastercard gold kártáyjára...) illetve így lényegében ingyen van a számlámhoz egy társkártya.
Lényeg: most először szerettem volna kihasználni, a napi 200 fontig terjedő ingyenes készpénz felvételt, tehát google 200 gbp to huf, ok kb 80k huf. CIB automata, majd 80k beüt. automata rákérdez, hogy GBP-t vagy HUF-ot vonjon a számlámról. GBP-t választottam, (azt olvastam, hogy curve jobban vált) ezt nem fogadta el az automata. Oké, próba 70k huf-al, megint GBP-re nyomtam, megkaptam a 70-et, siker!
Most nézem, netbankon, a levonás a számlámról, forintban 75 497ft egész pontosan. Segítsetek, hol hibáztam? Egyedül arra tudok gondolni, hogy mégis csak a hufot kellett volna választani (de pont arra gondoltam, hogy akkor a CIB, fog szarul GBP-re váltani)
help me pls
tanulni szeretnék!
-
ToniSlow
senior tag
Igen kb ez a helyzet. A curve support-al kb július vége óta kínlódok, nem csináltak semmit.
Összességében kb. 60-e forintot fizettem cuve-el szóval szerintem nem értem el a limitet.
Vicc ez az egész komolyan. Persze ha kurv@ CIB-nél menne a google pay akkor ez az egész problémakör nem is létezne. -
ToniSlow
senior tag
Sziasztok,
Nyáron kezdtem el használni a curve szolgáltatást, kb 1 hónapig jól is működött. Utána minden tranzakciómat elutasítja azzal hogy túlléptem az egyenlegem. Természetesen ha kártyával fizetek minden rendben, csak ha a telefonnal fizetek akkor utasítja vissza a tranzakciót. CIB-es kártya van mögé rakva egyébként.
A fizikai curve kártyát sosem használtam, nem tudom hogy ez összefügghet-e a problémával.
Írtam a supportnak, kb 3-szor küldtek linket hogy azonosítsam magam, visszaküldtem de nem történt előrelépés az ügyben .
Van esetleg valakinek valami építőjellegű ötlete hogy mit kellene csinálnom? -
vnorbi
aktív tag
válasz
KaiotEch #9333 üzenetére
Én is bő fél hónapja várok tőlük valamiféle reakcióra a 3DS-es hibával kapcsolatban, de semmi. A limites problémámra (hogy nem mutat semmit az app), meg bő 8 hónapja nem jön tőlük semmi.
Biztos azért kellett lecserélni a hibabejelentő rendszert, hogy ezek a hibák ne legyenek a szemünk előtt, és ne kelljen nekik se foglalkozni velük.
-
válasz
KaiotEch #9122 üzenetére
Írtam nekik és küldtek egy igazoljam magam linket. Megcsináltam, és azóta se semmi. Írtam nekik, arra sem válaszoltak. Eltelt több mint fél hónap és nem tudom használni a kártyát. Szánalmas ez a cég, szerintem én ezzel a lendülettel töröm ketté a kártyát és elküldöm őket melegebb éghajlatra.
-
windlord
őstag
Csak egy kérdés.
Van curve kártya és van revolut is.
Hogyan a legjobb a külföldi tartózkodás átváltás ugyileg?
Curve kártya alatt van a revolut is.
-
Fifi
őstag
Meg is jött a sablon válasz a Telekomtól:
"Az online bank-kártyás fizetések kétfaktoros hitelesítési problémáit első körben a bankjával kell egyeztetni. Egyeztetés, újrapróbálás utáni sikertelenség esetén tudunk vizsgálatot indítani, ehhez tranzakció azonosító mindenképpen szükséges."
Megkérdezem a Cure Team-et is, de szerintem hozzájuk el sem jutott a tranzakció, mert az applikációban sincs nyoma ... -
pictigjis
Topikgazda
az 5697 az tokeletesen illik az expressz ruhaszervizre, ezert irtam magyazatba, hogy valoszinuleg a ruhajavitast sorolja at egyeb ruhazati uzletnek a curve
a masik lehetoseg csak az lehet, hogy az 5697-et nem alakitja at a curve, es ez a kod tevesen nem szerepel az erste szabalyzataban - de erre nem sok eselyt latok
mindenesetre ugy tunik, nagyon megeri majd ide kerned az utanveteles csomagokat
-
ACE-
addikt
válasz
pictigjis #9321 üzenetére
Kicsit helyesbítenék. Lehet az a csomagpont ahol átvettük, pont ez, amit írtál, úgyhogy lehet a Curve nem változtatott rajta, csak ilyenkor a csomagpont MCC-je megy át: "Expressz Ruhaszervíz-Savoya Park" Illetve nem tudom, mert az eredeti az 5697 meg nem tartozik oda...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #9321 üzenetére
még mindig örülnék, ha valaki betenné az összefoglalóba
5941 -› 5999 (sportüzletek, pl. decathlon)
5542 -› 8999 (automata benzinkút)
8099 -› 8999 (magánegészségügyi szolgáltatás)
5462 -› 5999 (pékségek)
5441 -› 5999 (édesség- és csokoládéüzletek)
7230 -› 7299 (fodrászat, szépségszalon)
4214 -› 4111 (futárszolgálat háznál kézbesítés - gls, dpd)
5192 -› 5999 (könyvesboltok, újságosok)
5697 -› 5699 (ruhajavítás, varroda, szabóság -› egyéb ruházati üzletek) -
rwbag2012
tag
Mióta hivatalos lett nálunk a Gpay, betettem mögé a Curve-t, OTP kártyával. Azóta többször eltűnt az órán a Gpay-ről a Curve-kártya. Telefonon a Gpay-n pedig alapértelmezettnek van beállítva. Esetleg ötletek? Az nem jó, hogy felteszem, fizetek is vele simán, aztán pár óra múlva eltűnik 🤔 Kis segítség jól jönne.
-
ACE-
addikt
Na, revidiálom amit írtam, bár a GLS Csomagpont MCC-je 5697, amire elvileg semmilyen üzlet kategóriában nem ad 4%-ot az ERSTE, mégis 4%-ot kaptam rá, tehát ezt is átalakítja az ERSTE, mégpedig a Benzinkút, Divat, vagy Szórakozás kategóriára, mert ugye ezek vannak de nem látom hogy melyikre írta...
-
zsola400
aktív tag
válasz
akaszajanos #9317 üzenetére
Pl.Revolut
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
akaszajanos #9314 üzenetére
a curve cash csakis fontalapu. 100 pont = 1 gbp, atallithatatlan
-
akaszajanos
tag
Sziasztok!
Már csak két hülye kérdésem lenne.
- Az összegyűlt Curve Cash-t használtam ma egy boltban fizetésnél, és látom a tranzakciónál, hogy levont valami hétvégi díjat. Gondolom, a font-HUF átváltás, de van-e mód arra, hogy a számlám alapértelmezett pénzneme HUF legyen, és ne legyen ilyen? Vagy a Curve Cash alapértelmezetten font? Mert akkor nem fizetek azzal hétvégente.
- Nem tudom hozzáadni az OTP Junior kártyámat. Beírok minden kártyaadatot helyesen, de egyszerűen csak annyit közöl, hogy ezt nem lehet hozzáadni. Miért? Klasszik' MasterCard bankkártya, Revolut is megeszi. A napokban megyek számlát nyitni az Erstéhez, szóval ez már annyira nem tragédia, csak érdekel, mi lehet az oka. Sokszor próbáltam már... -
windlord
őstag
12 font híján elértem az éves 10.000 font költést.
Mi a leggyorsabb módja ezen keret növelésének? Jövő hét végén utazunk, jól jönne a kártya. -
ACE-
addikt
válasz
Somatom #9303 üzenetére
Nekem is UK BIN-es, telefonos fizetésnél néha előfordul bizonyos termináloknál a 050-es hiba, meg "egyéb hiba", ilyenkor a legtöbbször újra kell próbálni, és már megy, de ilyenkor inkább a fizikai kártyát szoktam használni, azzal valahogy sosincs ilyen gond, bár nagyrészt a Gpay-el sem.
-
Somatom
veterán
-
Spirit
őstag
Mennyire megbízható napi szinten használva a Curve? Google Pay-hez kellene kártya, amihez hozzá tudom kötni a magyar normál betéti kártyámat, hogy érintésmentesen tudjak fizetni telefonról, óráról.
Azt viszont nem szeretném, hogy "gyanús kártyahasználatért" letiltson, idióta limitekbe fussak vagy elszámolási nehézségek legyenek. Netán zárol összeget, de a fizetés nem megy végbe. Ezen a téren mennyire használható a mindennapokban? Nyugodt szívvel ajánlanátok vagy nyitnátok egy K&H számlát, amivel működik a Google Pay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged