-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
szilasz007 #10199 üzenetére
a zarolas semmit nem jelent. a konyveles napjan bankkozi+10 hufra szamithatsz
-
szilasz007
aktív tag
válasz
pictigjis #10196 üzenetére
Ezt olvasva még jobban örülök, hogy mostantól nem kell proxyznom Google Pay-el.
Unicreditnél néztem, pl a Spotify előfizetést mennyiért váltották és az SMS-be elég közel volt a bankközihez.
Persze mások monták itt talán (?) hogy a zárolás és könyvelés árfolyamával szoktak szórakozni a bankok... majd megnézem mit és mennyit változott, ha. De csak nem ennyit -
Az év végén lejáró kártyám helyett ma érkezett meg - automatikusan - az új.
Új kártyaszám, HUF, jó limittel. Google Payhez a hozzáadása simán ment. -
pictigjis
Topikgazda
ja, és még annyit, hogy ha a magyar bin-es kártyámról kipörög a november közepi nagy költés, tesztelni fogom, hogy van-e különbség a hamarosan mindenkinél kifutó uk bin és hun bin kártyaszámokra dobott rate-ek között. remélem, egyforma lesz a két érték
-
pictigjis
Topikgazda
bújtam még egy kicsit a curve fórumot, és előkerült ez a topik 2020 áprilisából, amikor már többen kezdték szóvá tenni a curve árfolyamos trükkjeit
ezt átolvasva, illetve a korábbi és e heti tapasztalatok alapján sajnos egyre biztosabb vagyok abban, hogy
1. a curve teljesen szándékosan nem biztosít átláthatóságot az aktuálisan használt árfolyamokról, és
2. ezzel a kis trükközéssel tesznek szert némi extra haszonravégül is nem bonyolult (bár ezeknek...) beállítani a rendszert x napra mastercard árfolyamra, de közben bankközi árfolyamon elvégezni a tranzakciókat. leesik belőle valamennyi pénz, de vajon megéri így átverni a usereket? szerintem nem, és mivel nem hiszem, hogy véletlen anomáliáról van szó, ez gusztustalan vezetői húzás
ma, amikor éppen tíz forintos szakadék tátong a bankközi és a curve árfolyama között, csak azt tudom mondani, hogy ezentúl csak akkor használjátok váltásra a curve-öt, ha GBIT vagy valami más miatt muszáj. amúgy felejtős
az utoljára szeptember 30-án frissített feltételekben ezt írják amúgy a használt árfolyamról
Standard exchange rate. On a weekday we will normally use an exchange rate collected from our wholesale provider, though when the exchange rate is volatile we may use the rate as of midnight on that day. We’ll use this rate during the hours foreign currency markets are open in London, UK. We can let you know the rate for a transaction if you get in touch with us. (nyilván, miközben ennél fontosabb kérdésekre se válaszolnak napokig)
az persze nincs meghatározva, hogy mikor minősül volatilisnek egy árfolyam, szóval ügyesen meg van teremtve annak a lehetősége, hogy bármikor, amikor akarnak, mastercardos napi árfolyamot használjanak
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
fabrik #10193 üzenetére
az oké, hogy a curve a mastercard árfolyamát használja éppen, de az 372, nem 379. ennek eléggé dupla konverzió szaga van, esetleg paypal nem volt bekeveredve a történetbe?
vagy ahogy ACE is írja, az az eurós kártya éppen forintra volt állítva az appban, és még az 500 fontos váltási limit túllépése miatti felárat is fizetted
-
fabrik
csendes tag
Üdv! Valami nagy gebasz van a curvenél. Vettem 1000 euróért egy terméket curve-vel, egy eurós kártya volt mögötte. A Curve szépen átváltotta az 1000 eurót forintra valami brutál rossz árfolyamon ( 379 ) bankközi 363, majd beterhelte a 379000 forintot az eurós kártyámra
Teljesen elment az eszük szerintem
-
margithid
veterán
Egyik visszatéritést megkaptam, remélem a másik is hamatossan megérkezik.
-
vnorbi
aktív tag
Én ezt azzal küszöbölöm ki, hogy a mögöttes kártyán pont annyi forint van, amennyit a próba alapján látott árfolyammal számolva terhelne. Ha a valós vásárláskor elmászik, akkor majd újratervezek. Olyan már volt, hogy addig szerencsétlenkedtem, hogy lejjebb ment az árfolyam, és maradt egy kis apró, de olyan még nem, hogy többet tudtak volna beterhelni, mint amennyit előzetesen már fejben elfogadtam.
Macerás, nem életszerű használat, de havi egyszer nekem belefér.
-
Fifi
őstag
-
pictigjis
Topikgazda
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pictigjis #10183 üzenetére
Hát ja. Jó, hogy ez most előkerült, mert legalább nem lepődök meg, ha pénteken (akkor lesz esedékes) nem a Curve-öt kell választanom a rossz árfolyam miatt.
Most a próbavásárlás 372,3457-es árfolyamot mutat 100 euróra. Amikor elkezdtem használni tavaly, akkor is volt valami hasonló "hiba" az árfolyamokkal, ezért a kezdetektől próbavásárlással nézem az árfolyamot, így ilyenbe nem ugrok bele. Ha a mostani állapot állandósul az alapján, amit kiszúrtál a dokumentumok közt, akkor pénzváltós tranzakciókra már felejtős.
-
pictigjis
Topikgazda
ma 372,3 forint a mastercardnál az euró, miközben éppen 364,7-ért forog a piacon. lassan már csinálni kell fixen egy próbavásárlást, mielőtt az ember más devizában akar fizetni curve-vel... hátha éppen a mastercard árfolyamát dobná a gép
-
gabikiraly2
aktív tag
Ezt én értem, nincs is ezzel semmi baj. De a komoly szabályozás úgy tűnik, csak arra vonatkozik, ha szabadulnék tőlük. Mivel a regisztráció egész könnyen ment, gondoltam a megszüntetése is hasonlóan fog működni, ha már nincs szükségem a szolgáltatásaikra.
Mindegy írtam nekik, remélem hamar válaszolnak. -
xcsabo
senior tag
Valószínű mindenféle mosodáknak engednének teret ha a törlés olyan egyszerű lenne.
-
ACE-
addikt
válasz
gabikiraly2 #10177 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy ez egy pénzügyi intézmény, amelyekre elég komoly szabályzás vonatkozik. Ugyanakkor ne gondold, hogy a fiókod lezárása azt jelenti hogy bármilyen adatod eltűnik tőlük, mert nem fog, jogszabályok alapján szerintem minimum 5 évig meg kell őrizniük...
-
Somatom
veterán
Elqrtam egy vásárlást. Euróban fizettem, miközben a Curve mögötti kártya Forintos volt. Gbit -oltam. Átterheltem egy Eurós kártyára. De, a most még Forinton levő Erste kártyámat is át kéne állítanom az Eurós számlámra, hogy tudjak vele tölteni Revolutot. Mi lesz, ha átállítom, a Curve meg visszaküldi rá a GiB -olt Forintot?
-
ACE-
addikt
válasz
gabikiraly2 #10173 üzenetére
Azért nem találsz infót mert nem sok értelme van a törlésnek. Ha később újra akarnád aktiválni, akkor nem lehet, enni nem kér, tedd a fiókba, ha később mégis valami miatt szükséged lenne rá (pl. hitelkártya használat) akkor előveheted.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Cancelling my account
To cancel your account you'll have to contact us and we'll do it for you. All we’ll ask will be the reason for your decision (if you’d like to share it with us) and some security details. -
xcsabo
senior tag
válasz
Szerintem csak ügyfélszolgálaton keresztül.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Kihasználatlanság miatt törölni szeretném a curve fiókhoz hozzáadott bankkártyámat és a fiókot is.
Hogyan tehetem meg ezt?
Sajnos az összefoglalóban erről nem találtam információt.
Előre is köszönöm. -
pictigjis
Topikgazda
egyébként az egy dolog, hogy mennyire "vacak" a mastercard árfolyama a jelenlegi bankközihez képest, de megnéztem a visáét is mára
1 Euro = 372.361943 Hungary Forint
nagyszerű, olyan szar lett a devizánk, hogy banánköztársaságokhoz illő mark-upokkal dolgoznak a kártyatársaságok...
-
xcsabo
senior tag
Most néztem. Az enyém '19 márciusi rendelés, mint a Revolutomé. Covid alatt gyorsan telik az idő. Lassan cserés sajna. Oda a UK bin.
-
xcsabo
senior tag
válasz
szilasz007 #10164 üzenetére
Végre
-
ACE-
addikt
válasz
szilasz007 #10164 üzenetére
UK bin-es a Curve kártyád?
-
szilasz007
aktív tag
Megjott nekem az Auchan-os error code 050-re a javitasom Unicredit jovoltabol: [link]
Szepen be is nyalta a kartyakat. Innentol nekem is foleg majd nyaralaskor kerul elo a curve tema
Vegre...
Kisse idegesitett mikor ezzel a hibaval elutasitott Auchanba, futarnal, stb.... -
PSheeper
újonc
válasz
pictigjis #10157 üzenetére
Nekem nem azzal van bajom, hogy magammal kell vigyem a kártyákat, hanem hogy néha működik, néha nem. És általában a közepes-nagyobb tranzakcióknál nem működik, akkor persze beragad az összeg 3-5-10-20 napra. Akkor nem lenne gond, ha tudnám, hogy pl. 50e alatt mehet az Apple pay, fölötte chip+pin. Vagy valami ilyesmi. De ez a szabályrendszer számomra kibogozhatatlan. Pláne úgy, hogy nem tudom, hogy a Curve utasította vissza vagy a Binance. Apple pay fizetésre az órámat használom egyébként, akkor nem gond a maszk.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #10156 üzenetére
valójában nem teljesen értem egyesek ódzkodást a fizikai kártyától sem. oké, nekem is kényelmesebb a mobillal fizetni (kivéve, amióta megint maszkban kellene bohóckodni a face id-nek...), de ha minden tizedik/huszadik tranzakciónál elő kell esetleg venni a fizikait, azt ne kezeljük már világvége problémaként
a személyi meg a jogsi mellett azért csak elfér 1-2 bankkártya is
-
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
xcsabo #10152 üzenetére
pont erről beszélünk, hogy fogalmad sincs, mikor mit kapsz. nekem sincs fogalmam, mikor lesz napi fix árfolyam, és mikor normális. ma napi van, de ezt csak akkor tudod meg, ha már vásároltál
novemberben többször is volt olyan nap, amikor messze nem interchange rate-en mentek a váltások, ennyit tudok
-
xcsabo
senior tag
Most visszanéztem egy bg-s vásárlást nov 4. Fillérre ugyanannyi volt a curve árfolyam és az xe chart. Mikortól van ez a napi fix árfolyam?
-
pictigjis
Topikgazda
sajnos nem mindig lehet kerülni, mert vannak olyan tételek, amiket aztán később gbit-elni kell, és az erste árfolyamánál bármi jobb...
a múltkor "szerencsénk" volt a 670 eurós hotelszámlánál, akkor épp jó árfolyamot "nyertünk" a curve-től, de már előre görcsbe volt szorulva a gyomrom
-
xcsabo
senior tag
Az xe.com árfolyamellenőrzővel szoktam megnézni külföldi vásárlás előtt. Általában a curve is annyiért vált a végén. Revoluttal rég próbálkoztam.
-
-
PSheeper
újonc
Sziasztok!
Kb egy éve használom/használnám a Curve kártyámat mint fő fizetőeszközt egy Bin-es kártya elé téve, de a folyamatosan változó szabályok miatt nem igazán tudom, hogyan a legbiztosabb.
Legutóbb hétvégén szerettem volna egy üzletben 110k HUF-ot fizetni, de három variáció és némi kínos várakozás után OTP-s kártya lett belőle. Amt eddig kitapasztaltam: Apple Pay elvileg jó lenne, fizettem már nagyobb összegeket is vele, működött. Magyarországon viszont egy csomó retailer (Shell, Auchan stb) nem fogadja el, csak egy bizonyos értékhatárig (15k talán?)
Curve kártya érintéssel majdnem mindig jó, de mint kiderült, néha csak chip+pin a megfelelő.
Én igazából az Apple Pay-t preferálnám, de 15k felett sok a visszautasított tranzakció. Ami biztosnak tűnik 10.600 felett, az a Curve card Chip+Pin. Bár igazából Bin kártya Apple pay bekötés miatt csináltattam a CRV-t. Van valakinek jobb ötlete? -
pictigjis
Topikgazda
válasz
xcsabo #10142 üzenetére
én aztán tényleg kedvelem a curve-öt, de azért vannak olyan húzásaik (köztük ez is), amelyek majdhogynem vállalhatatlanok. a revolut is veszteséges, mégse trükközik az árfolyamokkal, és világosan meg tudja mutatni, mennyi az annyi
lehet, hogy ma még az a műszaki hiba, hogy van olyan váltás, ami bankközihez közelihez történik, és hamarosan csak a mastercard napi árfolyama játszik majd. de nem tudjuk, mert nem kommunikáltak róla, ami egy rossz vicc
-
xcsabo
senior tag
Azért azt ne feledjük, hogy egy ingyenes termékről (is) van szó. És valszeg még mindig negatívban van az üzleti mérlegük.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
vnorbi #10139 üzenetére
egészen elképesztő amúgy, hogy se azt nem mutatja a curve, hol tartasz az 500 fontos limitben, se azt, hogy milyen árfolyamot fogsz éppen kapni. ez lassan már jogi probléma lesz, és egyébként szó nélkül át is írtak egy help cikket ezzel kapcsolatban október végén, amiben az szerepel, hogy a curve valójában már nem is "live fx" árfolyamokat használ, hanem egy fix napit (ezek szerint a mastercardét)
When you make a transaction in another currency, we use a wholesale fixed daily rate to make the conversion.
ezt szó nélkül átírni szemétség volt. és egyébként meg nem is igaz, mert vannak napok, amikor meg teljesen normális árfolyamon megy a váltás, egy múlt pénteki vásárlásom mid rate+0,1 huf-on történt. átláthatatlan és kiszámíthatatlan, ami rohadt nagy probléma szerintem
-
warcat
veterán
Ja, ez így egy kalap szart sem ér, az egy dolog, hogy bebiztosítják magukat, hogy ne veszítsenek pénzt, de soha nem adják vissza hanem csak zsebreteszik.
Jelenleg a cashback miatt beraktam a revolutot euró alapú kártyaként curve alá, még a 0.5% fee-vel is 367.9 körül váltott.A minimum az lenne, hogy bármikor láthatod mennyi lenne az aktuális árfolyam amin váltana ha terhelés érkezik rá.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
geleati #10137 üzenetére
az a tapasztalat (újabban), hogy amikor beragad az árfolyam, egyszerűen a mastercardét kezdi használni a curve. és te is pont így járhattál, mert az most 1 Euro = 370.9850692 Hungarian Forint
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
geleati #10135 üzenetére
az utóbbi hetekben eur/huf és huf/eur irányokban is előfordulnak komoly anomáliák. semmiképp sem normális, de sokat sajnos nem tehetsz, a curve fórumán is megy már a teljesen jogos háborgás. korábban volt ilyenekre példa, hogy amikor hirtelen nagy mozgásokat produkált a forint árfolyama, "beragadt" egy korábbi (rosszabb) árfolyam
viszont mivel a kérdésed másik fele az 500 gbp-s váltási limitre vonatkozik, nem zárom ki, hogy sajnos kifutottál belőle - és nem, sajnos nem lehet követni sehol, hol tartasz, évek óta nem sikerült lefejleszteni. a limit nem naptári hónaponként értendő, hanem 30 napos gördülő ablakban, ami még nehezebben követhetővé teszi a dolgot
-
geleati
tag
Sziasztok!
Jelenleg kb 365,85 Ft = 1EUR, váltottam a Curve-on keresztül és így 370,98Ft-ra jött ki egy EUR, ez így normális?
A másik kérdésem pedig, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyit használtam el az 500GBP-s limitből? -
ddsteel
aktív tag
Köszönöm mindkét válaszod, elég fontos kérdezni úgy tűnik
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10130 üzenetére
ha átváltod kunára, azzal nem fogsz jól járni, mert a bankod fogja a kunás vásárlásaidat forintra váltani, és az biztosan elég rossz árfolyamon fog történni
külföldön pont, hogy hagynod kell forinton, így a curve vált a bankodénál biztosan jobb árfolyamon. ilyenkor viszont természetesen lesz hétvégi felár is. ha átállítod kunára, nem lesz hétvégi felár, csak sok árfolyamveszteség
-
ddsteel
aktív tag
Na még egy kérdés: A curve-el ingyenesen felvett kb 74E Ft beleszámít-e a mindenki által ingyenesen felvehető 150E Ft-ba? Magyarul fel lehet venni-e összesen 150+74E kb 224E Ft-ot vagy összesen 150E?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
pictigjis #10129 üzenetére
Tök jó, akkor ez az infó nekem félrement. Akkor használom bátran hétvégén is. Egy utsó kérdés mára: ha mondjuk elutazunk nyáron HR-be, egyszerűen átváltom a kártya melletti currency-t kunára és ennyi? Ha meg hazaértünk, akkor vissza? Semmi más dolgom nincs? És akkor gondolom az adott ország pénzében mutatja a limiteket is. És ott van hétvégi felár? Vagy ha annak az országnak a pénznemben fizetek, ahol vagyok, akkor nincs? (esetleg a kártyámtól függ, ami ugye magyar címre szól és van hétvégi felár bármilyen másik országban)
-
ddsteel
aktív tag
válasz
pictigjis #10127 üzenetére
Nálam a saját bankom kártyája van mindig ott...Aztán ha nem megy, majd legközelebb viszem a Curve-t is... Pont azért csináltam, hogy ne kelljen sok kártya plusz NFC legyen. Hát akkor várom a következő blamát
Egy kérdés: nem vettem észre, hogy a hétvégi fizetéseknél többet vonna le, mint hétköznap. Elvileg ugyanannyit zároltak a Curveben és a bankomnál is, mint amennyi a lidlis számlán volt. Vagy később, amikor ténylegesen levonásra kerül, akkor vonnak le nagyobb összeget?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
pictigjis #10124 üzenetére
Nekem is volt elutasításom. Azóta a Lidliben fizettem chip-pinnel, ok volt. Tapasztalat szerint milyen gyakran jelentkezik az elutasításos probléma? Én kizárólag azért kezdtem curve-özni (GPayjel) hogy NFC-vel tudjak fizetni. Marha idegesítő lenne, ha állandóan vinnem kéne a kártyát és azzal fizetni...
-
margithid
veterán
Nekem 2 érintéses kártyás fizetést utasított el.
-
pictigjis
Topikgazda
úgy tűnik, a lejáró kártyák helyett automatikusan megy az új, most kapta a feleségem
Hi,
Looks like your Curve Card is expiring soon. Before we send out a new one, we just want to check if this is the right address. If it is the correct address, you don’t need to do anything – we’ll send out your card before it expires.
...
HUWant your card sent to a different address?
You can quickly change your saved address in the app. Go to Account, tap Settings and click on your address to edit it. -
pictigjis
Topikgazda
tavaly év vége felé (ilyentájt...) volt egy időszak, amikor a magyar bin-es kártyák általánosan szarul működtek, akkoriban sajnos mindegy volt, hogy apay, gpay vagy fizikai kártyával próbálkozott a user. azóta viszont legtöbbször a gpayes fizetések problémásak, bár a revolut topikban meg épp egy apay-revolut kapcsolati hiba képe rajzolódik ki. nehéz tisztán látni ezekben az ügyekben sajnos
-
ACE-
addikt
válasz
pictigjis #10119 üzenetére
Szerintem a Curve-Google Pay-el lehet valamilyen kapcsolati probléma, mert Erste kártyával fizetve még sosem futottam bele. Általában nekem DCC-nél jön elő, és ilyenkor ha a fizikai kártyával Chip-PIN tranzakciót csinálok, mindig működik. Nem tudom hogy magyar BIN-esnél előfordul-e, ott ugye nincs DCC, nekem még UK bin-es a kártyám.
-
-
margithid
veterán
válasz
razorbenke92 #10117 üzenetére
Azért ez elég gáz.
Miért lehet ez a sok sikertelen fizetés vajon? -
válasz
margithid #10116 üzenetére
Ma nekem is volt több fizetésem is ami duplázott. Ebédeltünk, hárman három helyről. Az első helyen sikertelen volt a mekis kislány kijelzőjén egy hosszú idő után a válasz (nekem addigra a háttérbank már jelezte a tranzakció sikerességét). Másodjára jó volt ott, és utána még két helyen. Kis idő múlva, egy másik helyen megint sikertelenre vitte az elsőt, és utána a második rendben. Ez utóbbi azért kellemetlen, mert jelentős összeget zárt a Vivid kártyámon fölöslegesen duplán, és várhatok (ki tudja meddig) mire visszajön...
-
PSheeper
újonc
Nagyon valószínű, hogy csak egyszer könyvelték. Binance Card Transaction History-ban "Paid" vagy "Completed" a tranzakció? Csak a "Completed"-et vonta le a kereskedő. Ha csak "Paid", akkor az lehet a sikertelen, előbb-utóbb visszatérítik (azt hiszem, a Funding Wallet EUR egyenlegre)
-
margithid
veterán
Binance kártyával fizettem.
Első tranzakció:
Fizettem sikertelenül curva kártyával, aztán Binance kártyával már sikeressen.
Curvben ott a tranzakció, Binanceben kétszer lett lekönyvleve.
Második tranzakció?
Fizettem Curva kártyával sikertelenül, majd megint Curva kártyával sikeressen.
Egy tranzakció van lekönyvelve Curveben, binancen kétszer lett lekönyvelve. -
ACE-
addikt
válasz
pictigjis #10112 üzenetére
Akkor nem én vagyok a hülye mert én sem értem.
margithid: Milyen pénzt húztak le? Volt egy terhelés egy mögöttes bankkártyával, ami nem látszik Curve-ben, mégis terhelve lett? Ez könyvelve is vag csak zárolva? Ha csak zárolva akkor banktól függően 1-2-4 hét is lehet. Gránit Banknál pl. 30 nap. Ki kell várni és feloldják a zárolást. -
margithid
veterán
22.-i téves levonást még mindig nem írták jóvá.
Blokk persze nincs meg.
Gondolom igy felesleges is lenne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest