Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nem, ez nem olyan, mint a viber. Amikor visszater alvasbol, akkor latszik, hogy nincs wifi, es akkor csatlakozik.
De valami van, mert ugyanez a greader fenn van a telefonomon, es a telefon lazan kibir 4-5 napot keszenletben, negyedekkor akksival, es termeszetesen folymatos telefonkapcsolattal. Raadasul a telefonomon van valami okossag, mert idonkent azert megiscsak bekapcsolja a wifit, es kapok emaileket. Ennek ellenere nagysagrenddel takarekosabb. Tovabbra is tartom azt az allaspontomat, hogy valami nem szazas a rockchip, vagy a cube altal megbabralt androidban, mert egy gyari allapotu, rootolatlan, csak alap alkalmazasok (gmail, naptar, bongeszo,....) volt fennt, es ugy is fogyasztott alvas kozben. Ha erre meg egy nagyon keveset ratesz valamelyik applikacio, akkor mar konnyen felmegy 1% fogyasztas fole orankent.
Azonban, most, hogy az eredeti kinait tettem fel, es rootoltam, toroltem rola a kinai vackokat, cwm-t telepitettem ra, igy sokkalta jobb, mint az arctablet fele 2.06-os.
Gondolkodom rajta, hogy csinalok egy wipe data-t, es arrol mentek egy cwm backupot, es kozzeteszem, ha erdekel valakit.A másik tuning, amit a napokban elkövettem, az ennek a szövet toknak a beszerzése volt : [link] A kék egész jó színű, elég sötét. Két előnye van ennek a toknak. Az egyik, hogy ha ebben van a tablet, akkor csak miliméterekkel lesz nagyobb, és sehol nem takar bele a kijelzőbe. A másik pedig, hogy eltakarja a fényes csúszós hátlapot. Kis hátránya viszont, hogy az USB kábel csatlakozóba egy kicsit beleér, ezért kicsit ferdén kell beledugni az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest