- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
okakat
csendes tag
Sziasztok!
Mi is ilyen táblagépet vettünk, májusban érkezett...
Amire mi használjuk, arra tökéletes, még talán túl sok is, de árban és tudásban vétek lett volna "kihagyni"!Erről az oldalról rendeltük:
http://www.buyincoins.com/item/26552.htmlEgy "őstag" ajánlotta, és nem bántuk meg, minden flottul működött!
Én azt szeretném megkérdezni, használtok-e hozzá külön hangszórót.
Filmnézés közben néha jól jönne...Ilyeneket nézegetek, de nem nagyon tudom, beválna-e!
http://www.buyincoins.com/item/17197.htmlEbayen esetleg?
Köszönöm előre a válaszokat, remélem, valakinek van tapasztalata
Kati
-
Arver
csendes tag
Vki nyomon követte a csomag érkezését?
A http://www.track-trace.com/post oldalon követve ilyenekre lettem figyelmes ami érdekesen hangzik:2013.07.21
22:15
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.21
22:26
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.22
13:42
Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureMost ez szokásos eljárás mint mindenkinél vagy most kajak fel fognak számolni még vámot meg stb..??
-
blackfox
csendes tag
válasz
wyattthoearp #295 üzenetére
Köszönöm a segitséget,megprobálom újra.
-
vlevi
nagyúr
válasz
blackfox #293 üzenetére
Nekem ugy remlik, nem kell mindket gombot nyomni.
En ugy csinalta, hogy tablagepet kikapcsolta, es kihuztam aznusb-bol
Ezutan nyomtam le a hangero gombot, es a gomb nyomasa kozben csatlakoztattam az usb kabelt. Ekkor pittyen egyet, es elkezdi a driver telepitest. Ekkor mar elengedheto a gomb, mert mar benne van a recovery modban. -
blackfox
csendes tag
Sziasztok!szükségem lenne egy kis szakmai segitségre!Nem tudom sehogyan sem a fw-t frissiteni.Kikapcsolt állapotban a két gombot egyszerre megnyomva(hangerő+és a bekapcs gomb)közben cstlakoztatom a tablethez a kábelt,nem csinál semmit a laptomom amin Win7 home premium van.fél percig is nyomva tartottam a két gombot de akkor se,ha pedig elengedem a gombot a gép bekapcsol.Tudna segiteni nekem ebbe valaki,hogy mit rontok el?Előre is köszönöm a választ!!
-
wyattthoearp
tag
Úgy tudtam, hogy a 4.2-es android hozza el, a várva várt 1,8Ghz-et. Nekem még mindig 1,6Ghz a max. órajel. Nem tudtok valami infót, vagy trükköt arra, hogy a soc elérje a tervezett frekijét?
-
M.Moe
csendes tag
válasz
wyattthoearp #290 üzenetére
Igen, az a menüpont az.
Amúgy normál HD felbontáson, 17500 pont felett értékeli az Antutu a gépet.
Kipróbáltam a legmagasabb bitrátájú (>11Mb/s) full HD filmemet és hibátlanul tudtam streamelni.
Úgy látszik a CUBE az elsők közt talált megoldást az rk3188-as SoC gyenge videólejátszási képességére. -
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #287 üzenetére
Szerintem az, amit en is hasznalok, es a 275. hozzaszolasban beraktam. A julius 6.-i valtozat. Azert fontos kiemelni, hogy jul.6, mert v2.04 romot adtak ki jun.26-n is, de erdemes a kesobbit felrakni.
-
M.Moe
csendes tag
A legutóbbi teszt firmware odacsap rendesen. Bíztam benne, hogy valamelyik custom romból előbb-utóbb csinálnak egy 720p-s változatot is, de nem hittem volna, hogy ez egy gyári firmware-be is belekerülhet. Azt pedig végképp nem, hogy ilyen elegánsan oldják meg a dolgot hogy, egy egyszerű újraindítással válthatok a fullHD és a HD közt. Normál HD-ben végre a combosabb játékok is játszható minőségben futnak.
A videók lejátszásával is bütyköltek valamit, mert azokat a filmeket, amiket korábban USB-rõl is csak akadozva tudtam lejátszási, most akadásmentesen futnak akár wifi-n keresztül streamelve is.
Ennek a firmware-nek hála végre tökéletesen elégedett vagyok a géppel. -
Bélaaaa
őstag
válasz
geloczigeri #277 üzenetére
Van benne, méghozzá 2 megás az előlapi.
-
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #282 üzenetére
"Beállítások - gépház - általános - speciális rendszerindítás - újraindítás- hibelhárítás - speciális lehetőségek - indítási beállítások - újraindítás - az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása"
ÚÚÚÚÚÚBakkker, ezt hogy találtad meg? Még jó, hogy ebben a windowsban egyszerűbb minden, mint korábban volt (legalábbis ezt reklámozzák).
Nekem is most éppen nyócas van a gépen, szégyenszemre el kellett mennem a haverhoz, akinek XP gépe van, hogy engedjen már egy ROM-ot frissíteni, mert nem bírom 8-ason a drivert fellökni
Hetesen amúgy megy a driverezés, mert az mk808 ketyerémet, amit ugyanezekkel a szoftverekkel és driverekkel kell frissíteni, többször frissítettem már, csak win7 alól."A tabletnek kikapcsolt állapotban kell lennie, úgy pedig eddig is zöld volt."
Még annyit, hogy létezik egy másik rkbackhtool (asszem az arctabletes ROM-hoz is azt adják), abban van egy reboot to flash gomb. Ez azt tudja, hogy nem kell variálni a kikapcs/bekapcs/powergomb, volume trükkökkel, hanem simán bekapcsolt állapotban összedugod a géppel, akkor ennek hatására újraindul flash módban. És onnantól kezdve a "másik" flashelő progi is látja flash módban a táblagépet. -
M.Moe
csendes tag
válasz
wyattthoearp #278 üzenetére
Mivel zöld az ikon, így a drivert már sikeresen telepítetted.
A gépet nem kell bekapcsolni, mikor zöld az ikon, indulhat a flashelés.(látom közben sikerült)
-
wyattthoearp
tag
ÁÁÁÁÁáááá
Bakkkker.....
A tabletnek kikapcsolt állapotban kell lennie, úgy pedig eddig is zöld volt.
Csak a romot nem töltöttem be a batchtoolba, anélkül pedig nem megy...
Egyébként windows 8-nál így kellett felrakni:
Beállítások - gépház - általános - speciális rendszerindítás - újraindítás- hibelhárítás - speciális lehetőségek - indítási beállítások - újraindítás - az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltásaHátha segít valakinek...
-
warcat
veterán
válasz
wyattthoearp #280 üzenetére
Akkor valóban nem,de egyébként elég sokat szívtam vele mire hajlandó volt drivert felrakni,majd utána még be is zöldülni ha ez vigasztal valamennyire
Nem tudom 100%-ra azt sem,hogy az alap usb slot segített-e végül,de nagy nehezen felment.Persze biztos én vagyok a béna. -
warcat
veterán
válasz
wyattthoearp #278 üzenetére
Hát 1 ötlet: mindenképp olyan usb csatira dugd amelyik nativ,tehát nem valami alaplapi extra chipen keresztül biztosit extra usb slotokat.
-
wyattthoearp
tag
válasz
blackfox #276 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném használni a rockchip batch toolt, de a driverekkel nem tudok dűlőre jutni.
3 számítógépen is ugyanazt tapasztalom.
Ha a tabletet kikapcsolva dugom rá akkor zöld az eszközt jelző ikon, de amint bekapcsolom rózsaszín lesz.
A driver mappában található összes kombinálciót kiróbáltam, de nem talál megfelelő illesztőprogramot.
Mit rontok el?
Kikapcsolt tabletnél persze nem működik a batchtool.
Nem értem a dolgot, volna valakinek valami ötlete? -
geloczigeri
tag
Aki ilyen tabletet szeretne vásárolni, nézze meg ezt:
http://www.wayteq.hu/hu/xtab100qcrDe nincs előlapi kamera (ha jól látom)... Balf*szok, pont ezt kihagyni róla, inkább hátlapi ne legyen
-
vlevi
nagyúr
válasz
blackfox #274 üzenetére
Rakd fel a július 6-i verziót, az szerintem sokkal jobb.
A korábbival (azthiszem az is a 2.03-as volt) nekem is volt olyan gondom, hogy a képernyő elfordításakor többször újraindult. Ezzel a ROM-al semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Itt az arctablet féle változat : [link] Rootolva van, a kínai limlomok kigyomlálva, CWM recovery beépítve.
Vagy a teljesen gyári : [link]
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Ma érkezett meg nekem is egy ilyen Cube tabletem,de problémáim vannak vele,mégpedig néha megzavarodik az érintőképernyő.lefagy ,nem reagál semmire csak akkor áll helyre ha nehezen ujrainditom a gépet.gyárilag 4.2.2-vel adták V2.03 buidl-al szerintetek lehet ez a baja,mert itt azt olvastam,hogy a 4.2 esek még csak béta verziosak és sok velük a gond!?Várom válaszotokat,köszönöm.
-
varmi2
nagyúr
Íme a hiba, levideóztam.
-
Gondoltam megosztom a vásárlás előtt állókkal:
A július 4-én rendelt (és 8-án postára adott) tabom ma szerencsésen megjött a merimobiles.com-ról. Nem vámolták, gondolom ott is szabin van mindenki...
Eddig semmi hibát nem találtam rajta, pedig már nyúzom 4-5 órája. Kicsi melegedés tapasztalható a hátulján bal kéz felöl de nem vészes, télen még szeretni is fogom ez miatt.A kamerája kicsit gyengébb felvételeket készít beltérben mint amire számítottam, de ezt alig fogom használni így nem is érdekel.
2.03 firmware van rajta, a napokban majd frissítem. -
geloczigeri
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #267 üzenetére
Szia!
A geometria is számít, nem csak a fém mennyisége
Hasonlíts össze egy GSM antennát egy WiFi antennával. Ugyebár a kettő más frekvencia, eltérő alakjuk leszIlletve a "fázis" résznek (nem tudom szaknyelven hogy hívják, bocsi), de a földelés az szinte tökmindegy, az mindegiyknél egy nagyobb téglalap, ezt forrasztod rá az antenna vezetékének az árnyékolásásra. A belső kis vékony szál (amit hibásan fázisnak hívtam) pedig megy a "csavarosabb, tekergősebb" rész felé, na és ennek az alakja már nem mindegy, ugyanis ezt az adott frekvenciához formázzák. Ezért nem egyezik a GSM antenna és a WiFi antenna alakja.
A másik dolog meg az, hogy akkor mi lesz a test? Mert ha a vékony drótot rákötöd a belső fémkeretre, akkor hova kötöd az árnyékolást?
-
kazmerr
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #267 üzenetére
Elsőre nem is rossz ötlet, de valahogy el kell szigetelni a két végpontját.
Egy próbát megér, de szerintem nem lesz nagy sikere. -
varmi2
nagyúr
Szerintetek, hogy küldjem vissza, maradjon ez az arctablet féle fw rajta, vagy tegyem vissza a gyárit?
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
geloczigeri #53 üzenetére
Szia! Olvastam a megoldásod az antennára- egy hirtelen jött ötletem támadt- a fémkeretből amit hátrányként említettél előnyt is kovácsolhatnál ugyanis, ha rákötnéd a vezetéket a keretre antennaként funkcionálhatna!! Mivel a keret teljesen körbefut a készüléken nem lehet leárnyékolni a tapizással!!
-
kazmerr
aktív tag
ok, de ha már így vizsgáljuk akkor hirtelen hűlés miatti páralecsaódás tönkre is teheti...
Én nem raknám a hütőbe, simán hagynám 20 fok körül hogy lehüljön. Ha szobahőmérsékleten nem megy, akkor úgyis megette az egészet a fene, és mehet vissza. Viszont ha visszaküldi a tulajdonos, kicsit pörköljön oda, hogy ez így nagyon nem oké, hogy oda-vissza utazik a ő pénzén a garanciális ügyintézés ami kibukott 1-2 nap után... -
Tim72
tag
Meleg ido van, ha a hutobol kiveve jol mukodik, melegedessel kapcsolatos. Ez persze nem zar ki komolyabb hibat, de pl visszakuldeskor akar hasznos is lehet ez a tudas. Sajnos az eltuno, feltuno hibak a legszenyabbak.
5 C fok kornyeken meg normalisan kell mukodnie az elektronikaknak.
-
vlevi
nagyúr
Nekem a 0706-i Arctabletes ROM van fenn, CWM-el, de semmi ilyesmit nem tapasztalok.
-
geloczigeri
tag
Tedd fel a CWM nélkülit, volt aki szerint bugos a CWM-es verzió, de ezt nem tudom alátámasztani, mert én nem próbáltam ki, csaka simát.
Idézet:
I installed the previous version (the 06/21 version), and it was the smoothest ROM that I had used on this tablet. Earlier today, I installed the CWM version above and had tons of issues. USB mass storage didn't want to connect. It claimed my microusb card was damaged and wanted to format it. ezPDF viewer and Aldiko wouldn't import files.I reflashed, but it didn't improve, so I'm going to flash the non-CWM version.
Anyone else have the same issues? Anyway, thanks for the frequent updates! If I figure out my problem, I'll update the thread so that nobody else has to make whatever silly mistake I'm making.
Szóval tedd fel a sima verziót, az nekem is tökéletesen megy mai napig
Ha meg valóban hardveres a gond, akkor én visszaküldeném, nem kockáztatnám meg, hogy később romlik el telejsen.
-
kazmerr
aktív tag
Így hirtelen három dolgot tudok tippelni:
- melegedés
- ram hiba
- softwares gondAz elsőt könnyű kideríteni, tapintás alapján nézd meg hogy amikor előjön akkor melegebb-e mint egyébként. (valami fullos 3d-s programot pörgess meg rajta)
A másodikat nehezebb dió, ehhez szerintem google utánakaparás kell, a harmadikat is egyszerű, rakd vissza gyári fw-t. -
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #253 üzenetére
Akkor jön elő a hiba, ha nezetek, és lefagy a router, utánna pár perc mulva elkezd vibrálni a kép, és ilyen lesz. De a boot kéernyő is, meg a recowery menü is. Majd helyre jön, mint, ha mi sem történt volna. Nem értem.
-
varmi2
nagyúr
Ma ismét előjött a hiba. Net közben elkezd vibrálni a kép, majd teljesen elmegy, és a nem rég feltett képernyő fogad.
-
varmi2
nagyúr
Érdekes, azóta is teljesen jól működik
-
varmi2
nagyúr
Az az érdekes, hogy közben teljesen meggyógyult, most is arról írok.
De akkor a töltő képernyő is olyan volt. Én a cwm-s fw-t szedtem le. És van egy bugom is, ha elindítom a kamerát, a kijelzőn nincs kép, de közben a kamera működik, csinálja a képeket. A galériában vissza tudom nézni.
Ha hardveres probléma lenne, az nem javulna meg. Várom mások véleményét is. -
Zol77
aktív tag
Hello,
ez nem néz ki túl jól. Akkor is csinálja amikor bekapcsolod,és a boot animáció megy,meg a töltésjelzés?
Vagy csak ha bejött a rendszer? Eseteleg visszarakhatsz egy régebbi fw-t,egy próbát megér,bár lehet ez inkább hardveres hiba lesz.Ezen a LINKEN tudsz írni a merimobilesnek.
A lenti lenyíló fülnél meg válaszd a Warranty/Repairs kezdetűt. A többi egyértelmű : név ,mail cím,rendelési azonosító. A hiba leírásába meg beírod,hogy mi történt a kijelzővel,meg linkeld be oda is a képeket.Ezután már csak várnod kell,nekem 2 vagy 3 nap múlva válaszoltak,egy fórumszerű,webes felületre fognak irányítani,ahova majd külön be kell regisztrálnod. Először én a merimobilesen használt jelszóval akartam oda is belépni,de nem engedett,mire rájöttem,hogy ide is külön kell regelni,hiába a merimobiles oldala ez is.
A többit meg ott majd megbeszélitek,hogy hogyan tovább. -
varmi2
nagyúr
üdv!
Ismét én kérdezek.
Úgy néz ki, hogy elromlott a tablet. Szerintetek ez hardveres probléma, ugye?Hogy kezdjem a garancia ügyintézést. Kinek volt már hasonló?
-
varmi2
nagyúr
Tudom, hogy hülye kérdés, de hogy tudom előcsalni a widgeteket? A modulokba nincs az ami nekem kell, pedig fel van telepítve.
-
warcat
veterán
Persze de ez ugyanaz amit már linkeltek itt korábban [link]
Ha megnézed van egy stock recovery meg egy CWM recovery -vel ellátott verzió is egymás alatt vannak.
Nálam az előbbivel nem volt gond,a másikra írtak páran,hogy valami nem volt teljesen jó,persze user error is lehet.A felrakás módja meg ahogy itt a topicban is le van írva meg a linken is megtalálható(talán 3. oldal)Arra figyelj,mert én szívtam vele,hogy csak natív USB csatira csatlakoztasd,ami extra alaplapra rakott chipen/hubon keresztül megy az nem volt jó nekem(persze lehet én voltam a béna)
-
varmi2
nagyúr
Felfrissítettem az arctabletes firmwarrel, és eltünt a 32 GB-os háttértár. Mit tudok csinálni?
-
varmi2
nagyúr
Tényleg zavaró ez a 20fps-s video dolog, van rá megoldás?
Van értelme feltenni az új romot? Jobb lesz a tab? Gyorsabb? Vagy mi értelme? -
varmi2
nagyúr
Ma megérkezett a tab végre
Milyen romot ajánlottok rá? Telepíteni úgy kell, ahogy az első hozzászólásban le van írva?
Nekem 4.2.2 van fen gyárilag. -
vlevi
nagyúr
Nekem ebbe a gumimatracba volt becsomagolva : [link]
u.i.: Én felraktam a legújabb firmware-t, méghozzá az arctablet fórumon "megpiszkált" változatot. [link]
Ebből kigyomlálták a rengeteg kínai lomot, rootolva van, és benne van a CWM recovery. Ez azért jó, mert a belakott rendszerről pár perc alatt lehet rendszermentést csinálni, ami baj esetén 5 perc alatt visszállítható a mentés.
Ja, és rendesen működik ez a júliusi 4.2.2-es verzió. Nekem korábban volt olyan, hogy a képernyő forgatásakor néha újraindult. Ezzel a verzióval még egyszer sem csinálta. Én csak annyit vettem észre vele, hogy a kikapcs gomb valami miatt időnként csak a második lenyomásra reagál. De ezt letojom. Működik, gyors, fasza. Igaz, hozzáteszem, túl sokat nem teszteltem, hogy mi megy benne és mi nem. Videólejátszás, kékfog működik, netezni lehet, más most hirtelen nem kell nekem. -
warcat
veterán
Királyság,a júl 4-én hajnalban geekbuyingon rendelt gépet ma délutána Magyar Királyi Posta megkísérelte kiszállítani,sajnos pont lekéstem egy fél órával,holnap megyek érte,a cetli szerint nincs extra fizetendő,már csak a csomag legyen jó állapotban
-
vlevi
nagyúr
En kulfoldrol vettem, nehany hozzaszolassal korabban be is linkeltem.
En viszont arra lennek kivancsi, matt kijelzo vedofoliat latott-e mar valaki?
Mert erre a tipusra nem talatam, es pl a galaxy tab 10.1 kijelzoje (korulotte az uveg resz) mas meretu, az nem jo.
Meregettem a mediamarktban egy rakas tabot, de mind mas meretu, egyikre se lenne jo a folia. -
Arver
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül idehaza is lehet hozzá kapni megfelelő tokot vagy érdemesebb inkább azt is külföldről rendelni ?
-
Cathulhu
addikt
nem akarok hulyeseget mondani, de igen, es arra meg rajon a vam ami asszem 9%.
Az AFA mentesseg hatara igen alacsony (30 koruli eurora emlekszem) mig a vammentesseg 150 euro. Azaz nem a vam a gazos a vamkezelesnel, hanem ha megfogjak, akkor bizony az AFA. Ha kamu osszeg van rairva, akkor a vamosnak joga van utananezni a valodi arnak es az alapjan vamolni. Valamint felszolithatnak, hogy mutasd be a nyugtat (pl paypal atutalasrol) -
Bélaaaa
őstag
Volt már valaki, akinek a VÁM rátett valamit a csomagjára?
-
Zol77
aktív tag
Megnéztem az én tabom tracking numberét,szintén a merimobilesről vettem:
4.18 küldemény felvéve
5.10 kézbesítés regisztrálvaEgy másik rendelésem a merimobilesről meg : 5.24 küldemény felvéve , 6.5 kézbesítés regisztrálva.
Szerintem legkésőbb a 3. héten megjön mindenkinek. -
kazmerr
aktív tag
neked már írtam:
"Merimobiles-on van kézbesítési idő zámító, a három közül a köztes időpont vontakozik rád. Ráadásul még levélben is megkaptad hozá a linket..."
Ez tartalmazza hogy a küldéstől kezdve hány nap. Amennyiben ennél jelentősen több, akkor esélyes hogy megfogták a vámon. De a csomagkövetésen látod hol tart... -
Arver
csendes tag
Igen levonták már néztem. Paypalon keresztül fizettem master cardos lehetőséggel. Már írtam nekik, előző e-mailjükben am azt írták h folyamatban van a rendelésem. Idézem: Order Status: Awaiting Fulfillment
Order Date: 9th Jul 2013 @ 5:38 AM
Order Total: $261.98 USD.Remélhetőleg nem igen lesz probléma am belőle mert a paypal is küldött visszaigazolást e-mailben h kifizettem.
-
Arver
csendes tag
Leadtam a rendelést írtak is h követhetem a következő számon erre küldenek egy ilyen e-mailt:
You recently visited our online store and we noticed that you didn't complete your order for the following items:
1 x Cube U30GT II RK3188 Quad Core 10.1 inch 1920*1200 with Android 4.1 OS Dual Camera HDMI Bluetooth 32GB 1.8GHz
$257.99 each
To complete your order right now, just click on the link below:
Complete Your OrderTehát h nem teljes a rendelés kattintsak rá viszont itt megint kéri az adataimat stb.. meg h fizessem ki újból...-.- Ilyenkor mégis mivan ?
-
Arver
csendes tag
Na a mai nap megrendeltem egy ilyen készüléket én is a merimobilestól. Türelmetlenül várom hogy mikorra fog már ide érni
Remélem azért nem 3 hét lesz
-
Cathulhu
addikt
Csatlakozva az elottem szolohoz: Az S2 felbontasa pontosan hatoda ennek a tabletnek, mig a GPU mindkettoben tobbe kevesbe ugyanaz a kicsit mar koros Mali400(MP). Ez azt jelenti, hogy 6x akkora terheles van ugyanazon a GPU-n. A CPU magok szama es a memoria mennyisege ebben az esetben irrelevans.
-
Zol77
aktív tag
-
kazmerr
aktív tag
legfrisebb 2.04-es teszt:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/ -
vlevi
nagyúr
Na, csak felraktam a 2.04 teszt verziót, nem bírtam ki
Hát, 1-2 dolog bosszant benne, tudom, hogy teszt verzió, de akkor sem
A sok kínai vackot kerülgetni kell, ez még talán rendben van, Noval launcherrel elrejtettem őket, és kész.
De azon sajnos meglepődtem, hogy a gyári böngésző nem szinkronizál a chrome-os beállításaimmal. Eddig mindegyik 4-es droidos böngésző megtette ezt. Kénytelen vagyok krómot használni.Amúgy tényleg jó így, hogy lekerült a státuszsor, tulajdonképpen ezért raktam fel.
Meg azért, mert mintha a tablat lóbálásakor a korábbi verzióval a képernyőforgatásoknál 100-ból egyszerkétszer újraindult a tablet. -
vlevi
nagyúr
Én a geekbuyingon vettem a tabletet, ezt [link] a tokot vettem hozzá. Pont hozzá gyárották, minden oldalról fogja a tabletet, amikor benne van, a kameráknak ki van vágva, és elég jó kemény borítást ad a tabletnek, ha össze van zárva.
-
Sziasztok!
Végigolvastam ezt a topikot majd a merimobiles.com-ról rendeltem tegnap egy ilyen tabletet
Egy kérdésem elnne : tokot tudnátok ajánlani hozzá?
Nem kell billentyűzet csak egy sima műbőr tok, ami illik rá és lehetőleg felállítható legyen filmezéshez. Ha valakinek van bevállt ilyen kérem küldje el a linket, köszi szépen előre is! -
vlevi
nagyúr
Találtam egy dolgot, ami nem tetszik az U30GT2-ben. A hátlap. Fényesre lakkozott valami, de szerintem nagyobb ujjlenyomat mágnes, mint a kijelző. Le sem kell tölteni a CSI 1-10 évadot, elég megfordítani a táblagépet
És valahogy a fogása sem az igazi, izzad bele az ember keze. A Samu Galaxy Ace recés műanyag, vagy a Concorde 9.7 matt alu hatású hátlapja sokkal jobb volt.
-
Arver
csendes tag
Hali!
www.merimobiles.com-ról milyen megoldásokkal lehet fizetni ? Ilyen postai utánvétel lehetőség itt van ??
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #204 üzenetére
Asszem a geek forumon irta valaki, hogy probalt oda irkalni valamit, de a kinai chapta kod kifogott rajta
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #200 üzenetére
"A kijelző az ilyen sajnos"
Nincs vele bajom, mert nem feltűnő, tényleg hófehér háttér kell hozzá, hogy észrevehető legyen. De a fehér háttér amúgy sem jó, mert vakító. -
geloczigeri
tag
Mikrofon sercegés
Közben sikerült reprodukálhatóvá tenni a skype-os hibát. Dióhéjban egy kis előzmény: Amikor skype-al videóhívást indítottam, a partnerem fura hangokat hallott "belőlem". Később a skype echo service-el visszahalgattam saját magamat, és tényleg "zizis" volt a hang. Aztán kiadtak újabb és újabb firmware verziókat, és egy idő után a skype már jól működött az echo service-el, de amikor rendesen beszélgettem valakivel, még mindig rossz volt. Nem értettem mi a gond, mert az echo service-el már jó volt a hangom. Aztán felhívtam úgy a partnerem videó nélkül, és a hang ebben az esetben tökéletes volt. Na mi a fene...
Feltettem egy normális sound recordert, és elkezdtem próbálgatni a tabletet, hogyan tudnám reprodukálni a dolgot. Sikerült bebizonyítanom, hogy a probléma a kamerával áll összefüggésben.
Lépések a reprodukáláshoz:
1. Indítsd el a sound recordert. Én ezt használtam: Hi-Q MP3 Recorder v1.6.10
2. Teszt közben néha mondj majd valamit a mikrofonba.
3. Indítsd el a Camera alkalmazást. Közben menjen a sound recorder is, ne állítsd le.
4. Mondj valamit a mikrofonba.
5. Zárd be a Camera alkalmazást.
6. Mondj valamit megint.
7. Állítsd le a felvételt és halgasd vissza.A felvételen jól hallható, hogy amikor a kamera bekapcsol, egy furcsa zizis hang képződik, és utána ha beszélsz, kicsit torz lesz a hangod (illetve ez a hülye hang belevegyül a beszédedbe, nem is tudom hogy foglamazzam meg). Kamera kikapcsolása után ismét jó minden.
Na én arra tippelek, hogy a kamera áramkörei szépen bezavarnak a hangchip-nek, ez durván hardveres gondnak tűnik, főleg a hangok alapján. Ez pont olyan, mint alaplapi hangkártyáknál, hogy hallod a merevlemez sercegését meg ilyesmik, mert sok az elektromos zaj, ami bezavar a hangchipnek. Na hogy ezt hogyan oldjam meg, nem tudom. Árnyékolással nem tudom mire mennék, szerintem a kamera tápáramkörénél lehet a probléma, ebben az esetben meg az árnyékolás lehet nem érne semmit. Talán egy jobb kondenzátort be lehetne tenni elé, de azt se tudom hol kezdjem.
Bocs ha valakinek elvettem ezzel a kedvét, csak leírtam amit tapasztaltam az én masinámmal. Arra szeretném kérni azokat, akiknek van ilyen gépe, hogy próbálják meg reprodukálni a ezt a mikrofonos problémát. Szeretném tudni, hogy csak nálam rossz, vagy szériahibáról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest