- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
válasz
wyattthoearp #798 üzenetére
Milyen windows-od van? Win8? (Az a szívás)
Kapcsold ki a gépet.
Hangerő felfele gombot nyomva tartva dugd rá az usb-re, pár másodperc után hangerő gombot elengedheted.
Elvileg flash módban van ettől kezdve... -
wyattthoearp
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Sajnos nem indul el a tabletem, a legtöbbször az arctablet logonál megáll, néha tovább megy, de akkor töltés közben áll meg.
Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak vele?
A rockchip batchtool nem látja eszközként, így nem jutottam előrébb. -
torokmate
csendes tag
Sziasztok!
ha visszaszeretnétek rakni a 4.2-t 4.4 után nagyon egyszerű, annyi hogy a loadert is vissza kell rakni. http://www.freaktab.com/showthread.php?8032-Cube-U30GT-2-v2-06-20131017-900supersportROM&highlight=u30gt2 erről a honlapról letöltitek és az egyik mellett alapból nincs pipa, nah ott azt ki kell pipálni és megadni az elérési utat a fáljhoz. nekem különbözött ezért át kellett írnom.(minden mást úgy ahogy le van írva a honlapon). Nekem elsőre működött remélem tudtam segíteni, Üdv Máté
-
vlevi
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Ez az aksi jó lenne ebbe a tabletba?
-
vlevi
nagyúr
Ha hazaérek, felrakom a google driveomra az enyémet.
Gyári 2.06-os firmware, nem arctablet, és ilyenek. Én azért cisnáltam, mert kíváncsi voltam rá, hogy az arctableteshez képest milyen. És, mivel nem tűnik rosszabbnak, ezért meghagytam.
rootolás után (ezzel kínlódtam egy ideig, mire rendes ADB drivert találtam hozzá), kigyomláltam belőle a kínai vackokat, és raktam rá egy cwm recoveryt, és ebből csináltam egy cwm mentést. Tehát, ha felraksz egy bármilyen romot, amire van cwm, akkor egy factory reset után ezt a mentést visszatöltve kapsz egy gyári 2.06-ost, rootolva, cwm-el felszerelve.
Csak ne felejtsem el felrakni, ha hazaérek -
varmi2
nagyúr
Gyári romot honnan töltöttök le? És hogy tudom rootolni, hogy kigyomlálhassam a kínai apokat?
-
varmi2
nagyúr
Ezt az oldalt nézd meg a tabon.
Nekem akkor tünt fel, mikor youtubot néztem, mert nem volt kockás a kép, ami máskor az volt, ekkor néztem rá a felbontásra. -
varmi2
nagyúr
Feltettem afreaktabos romot. Jóval jobb, mint az arctabletes. De most nem fullHD a kép. Át lehet állítani fullhdra?
-
Tim72
tag
l
Letöltöd, kicsomagolod,bbenne van a flash alkamazás.
Elindítot az exe-t
Elindítod a tab-ot flash modba (kikapcsolt állapotban Hangerő fel nyomva tart, és így dugod be az usb-t
Delete imdb
FlashA loader ebből hiányzik, de neked mivel már kitkat van, nem fog kelleni. Olvasd el a kovetkező bejegyzéseket hozzá.
Nekem a fraktabra feltoltottet nem sikerult letoltenem, de az a végleges a beta-bol. -
varmi2
nagyúr
Ezt a freaktabosat hogy kell felltenni? Itt nem csak egy imige file van, mint az arctabletes romoknál. Adnátok egy linket, ahol angolul le van írva.
-
varmi2
nagyúr
Tudnátok limkelnimegy aksit ehez a tabhoz, hirtelen nem találok. Mióta feltettem a kikatot, azóta rettenetesen merül. Ezt akár betudhatnám a teszt fázisban lévő firmwerrel, mert eléggé melegszik hátul. De gyanusan gyorsan feltölt.
-
Tim72
tag
Kit-Kat:
http://www.freaktab.com/showthread.php?8032-Cube-U30GT-2-v2-06-20131017-900supersportROM&p=141103#post141103Nálam gyorsabbnak tűnik a wifi...
Antutu jellemzően nem változott.
cpu: 312Mhz-1.6Ghz, governorok 6 db, ugyanaz mint eddig. -
vlevi
nagyúr
Igazat megvallva, most egy kicsit a gép ellen fogok beszélni.
Nem azért, mert szar, hanem azért, mert az utóbbi fél évben egyre többször megvámoltatják (szóval túlnyomórészt vámoltatják) a Kínából érkezett dolgokat. Akkor pedig úgy kell számolnod, hogy 55-56000Ft + Vám (4-5%) + 27% ÁFA.
És ez ellen szól az, hogy az elmúlt év végén jelentősen leestek az itthon kapható, hasonló tudású, szintén kínai, de ismerős névvel rendelkező tabletek árai, amit bemész a boltba, és kihozod, nem kell rá hónapot várni, és kínlódni az esetleges garanciával.
Tavaly tavasszal, amikor a GT2 megjlenet, de még nyáron sem volt hasonló tudású, hasonló árú gép a piacon, nagyfelbontású talán csak az ipad3 létezett. Ezért akkor még nagyon versenyképes gépnek számított. Most sem rossz, csak már nem az egyetlen. -
alexadh
tag
Sziasztok,
Végigböngésztem a fórumot és kicsit megijedtem .
A wifis/aksis probléma mennyire általános? Vagy csak néhány esetben ?
A stock romot mindenképp frissitsem majd?
Ez a kinézett vas: U30GT2 Peas 2 10.1"
Cél: netezés,esetleg videó,zene,kevés játék.
Innen rendelném,de elbizonytalanodtam:Ajánljátok a tabletet amúgy ? és a fenti oldalt?
Köszi a választ.
Üdv. -
vlevi
nagyúr
Az arctablet forumon mas is beszamolt errol a problemarol. Marmint, hogy a 442 telepitese utan,'amikor vissza akartmallni 422-re, akkor firmware download errorral elszall a telepites:-(
Ugyhogy en egy jo ideig nem fogom eroltetni azt a macskaeledelt, majd ha kijon a vegleges, es az arctableten is jokat irnak rola, akkor esetleg... -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Venni akarok magamnak egy tabletet netezesre meg film nezesre. Parom Pipo M9Prp gepet hasznaltam ma es netezesre eleg jo, de amikor elinditok egy filmet, max hangerore kell venni, kulonben alig lehet hallani a beszedet a hatra fele allo hangszorok miatt.
Lattam hogy ennek az U30GT2-nek oldalt van a hangszoroja. Mindket oldalon van egy hangszoro, vagy csak egyik oldalon van egy darab? Mennyire szol ez hangosan? Lehet hallani normalisan fel hangeron is, vagy ezt is max hangerore kell venni hogy normalisan lehessen hallani? -
vlevi
nagyúr
Na, mostvanszarság
Vissza akartam tenni a 2.04-et, de firmware áttöltése legvégén beledöglik
Nagy randa piros csík, és ennyi. Próbáltam másik firmet, másik flashtoolt, de semmi.
Sőt, még egy freaktabos, 1.05-ös fw-t is megpróbáltam felrakni, ami nem rkbatchtool, hanem rkandroidtoolal megy, (menne), és nem egyfileos telepítője van, de az is ugyanúgy beledöglik
ÁÁÁÁÁ. -
varmi2
nagyúr
Na feltettem a kitkatot ☺
Első benyomások. Mikor át akartam írni a build.prop filet, hogy tablet ui-t kapjak, nem bootolt be utánna. Ismèt újra kellett tenni a szoftot. Most egyenlőre nem írom át, várok egy kicsit. Más túl erős a leggyengébb fényerő is. És egy érdekes bug, akkor csökken a fényerő, ha jobbra húzom a csúszkát. Eléggé meleg a tablet hátulja, eddig csak akkor volt ílyen, ha komolyabban megterheltem. Most e sorok írása során is eléggé meleg. Egyenlőre ennyit tudok mondani. -
vlevi
nagyúr
Nem az igazi
Nem sikerült benne beállítani a tablet módot (hogy ne legyen felül értesítő sáv, mint a telefonooknál, hanem alul az óra, satöbbi), ez az egyik baj.
De a másik, hogy, ahogy már az arctablet fórumon is olvastam, hogy tényleg lagol, akadozik másnak is feltűnt, nem csak nekem.
Szerintem megy vissza a 204.De az akksiidő mintha annyit javult volna, hogy reggel 7-kor letettem 39%-al, most, 10 óra elteltével ránéztem, 35%-on áll. Korábban, még szűz rendszerrel is fogyasztott saccperkábé 1%-ot óránként, ezek szerint ez jelentősen csökkent.
De pl. ébresztőórának továbbra sem alkalmas, mert a reggel 6:30-ra beállított ébresztő csak akkor kezdett csipogni, amikor 7 körül először hozzányúltam -
Brave_86
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Hát, fennvan. Wifi megy, tobbet nem tudok mondani, mert meg semmilyen alkalmazast sem raktam vissza. Az majd holnap delutan jon. Kicsit ujabb a gyari launcher, de ez ugyis cserelve lesz novara.
Gyari bongeszo megy.
De szerintem meg mindig nem vegeztek tokeletes munkat a cubeos fiuk (vagy a rockchipesek, nemtudom) mert pl. a bongeszo scrollozasnal tizedmasodpercnyi kesessel indul csak el, es mintha az egesznek lenne egy hangyanyi kesese. -
varmi2
nagyúr
Jöhetne már a kitkat. Egy hónapja már, hogy a u30gt megkapta, bár csak tesztverzióba, de az is valami.
-
Tim72
tag
Akinek alvó álapotban merülési problémája van, próbálja ki DS Battery Saver-t. Esetleg slumberer módban. (Ilyenkor mindet lekapcsol, deértesítések sem nagyon jönnek).
Ismert hiba, hogy a wifi-t nem mindíg kapcsolja vissza.
-
Grandytata
csendes tag
Sajnos nálam sem jó a HDMI. Rákötöm a Dell U2711-re, 5-6 másodpercig jó, majd elmegy a kép 1 másodpercre, aztán visszajön... és ezt ismételgeti.
Már vettem egy másik HDMI kábelt is, de ugyanaz a hiba.Tettem még egy próbát és rákötöttem a Samsung 245B-re (24 ", 1900x1200) egy HDMI-DVI átalakítóval, na, azon még a kép sem jön be. Reménykedem, hogy az olcsó (1500 Ft) átalakító hibája, de valahogy nem volt kedvem Hamát venni 8000-ért.
-
Tim72
tag
KitKat vállalkozó kedvűeknek:
http://www.freaktab.com/showthread.php?9395-Neomode-Custom-Rom-U30GT2-Android-4-4-Version-0-9 -
SZULTA
tag
Sziasztok
Végre megjött a tab.
Viszont én is tapasztaltam, hogy a beállításoknál a "megjelenítésnél" opcionál kilép és bezárja.
Erre sikerült valami megoldást találni?
4.2.2
Kernel 3.0.36
Build v2.06 -
Grandytata
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet!
Én "csak" áfát fizettem (13 ezer) a futárnak, tehát vámot nem raktak rá.
A geekbuying-ról rendeltem és a DHL hozta el. Mikor még Hong-Kongban van a cucc, de már meg vannak a DHL papírok, előreküldik a célország DHL kirendeltségére a papírok beszkennelt változatát. Ezt megkapja email-ben a megrendelő is. Tőlem bekérte a DHL a PayPal fizetési bizonylatot is.
Ha meg van a DHL kód, érdemes értesítést kérni a mozgásról DHL honlapján. Vám után én még a DHL-t is felhívtam, pár óra pontossággal meg tudták mondani, mikor csönget majd a futár.Üdv,
-
SZULTA
tag
-
Brave_86
aktív tag
Itt hamarabb kapsz választ.
2 folytatása lehet (de én a 2.-at sejtem):
1:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted -
SZULTA
tag
Sziasztok!
A geekbuyingról rendeltem meg a tabletet, és érdeklődni szeretnék mire számítsak ha így áll a tracking.
2013.12.23
09:55Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.12.27
12:00Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedureKöszönöm!
-
vlevi
nagyúr
Erre én vagyok az ellenpélda. Pont, hogy nekem a gyári tűnik akadásmentesebbnek. Felraktam az arctablet féle 2013.10.29 dátumút, és alvásból feléledve igencsak nyögvenyelős. Ellenben a gyári 2013.10.29 dátumú ROM-ot megrootoltam, tettem rá CWM recoveryt, kigyomláltam belőle a kínai alkalmazásokat, más módosítást nem csináltam rajta, és így sokkal gördülékenyebb. Az, hogy benchmarkban mérhető-e a sebessége, azt nem néztem, de ez a "felélesztés után percekig erőlködik" dolog nincsen.
A Kitkatot én is várom. Ha az U30GT-re megcsinálták, akkor nemsokára lesz a GT2-re is, legalábbis remélem.
-
Grandytata
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam meg az U30GT2-t, de – mint másoknak is – akadnak vele gondjaim. Egyelőre minden gyári rajta és talán pont ebből adódnak a problémák. Az lenne a kérdésem, hogy segítene-e valaki rátenni egy új, bevált, vagy legalábbis egy jobban működő rendszert??
Nem szeretnék vele itthon barkácsolni, Budapesten elviszem az illetőhöz és nem is kérném ingyen. Semmi extrát nem várok el a kütyütől, csak hogy normálisan működjenek az alap dolgok rajta, ne kelljen szálanként kitépnem a hajam.Előre is köszönöm, ha ír valaki privátban!
Üdv
Grandytata -
Motaba78
addikt
Sziasztok, hozzajutottam egy ilyen kis gephez.
Elso kerdesem lenne, hogy a playrol letoltott facebook alkalmazas masnal is teljesen megakassza a gepet, olyannyira, hogy szinte hasznalhatalan ?
Vagy ennyire gyenge lenne ez a tablet,vagy valami mas a gond?
Gyari 4.2.2 a rendszer rajta, 32GB valtozat.
Elore is koszi a valaszt.
-
Tim72
tag
Akku merülés:
Elkezdtem egy tesztet:
U30GT2_V2.06-20131029.zip Eredeti kínai, restore, majd update is (bár szerintem ennek nincs jelentősége)
Nyelv magyarra átállítva, semmi egyéb beállítás
24h - HW kikapcsolva (power gomb sokáig nyomva tartva)
24h - sima kikapcsolt
24h - suspend
Wifi kapcsolat és gmail account beállít , majd fentiek megismétlése.Hasonlót kezdek wayteq 79qci-vel is, de csak az első felére lesz időm..
-
vlevi
nagyúr
Tehátakkor? Mégiscsak merülget készenlétben az 1.05 ugyanúgy, mint a 2.xx-es firmek?
Azért bosszantó egy kicsit a dolog, mert az idő 80-90%-ban üresjáratban megy a tábla. És ilyenkor marha jó lenne, ha nem fogyasztana. Csak az a napi össezesen 1-2 órányi netezés, hírolvasás az, amikor valóban használatban van, reggel, este. -
Tim72
tag
Nem hozta meg nekem a megváltást az 1.05.
Amiket meg kellett tanulnom:
- Flash után battery calibration
- Battery calibration után agy pár teljes lemerítési-feltöltési ciklus
Ezek nélkül a "mérési" eredmény nem igazán használható. (persze ha valaki kivárja, hogy alvóban teljesen lemerüljön az más téma lehet)
A fenti eljárás nekem túl sok időbe telik...Eddig nem zavart valójában (igaz 1.0x volt fent nagyrészt) engem. (Az arctab féle 2.0x-en viszont lepődtem meg párszor, hogy lemerült.)
Kitkat-ben ígérnek magas készenléti időt. Optimista nem vagyok, de majd kiderül.
-
Tim72
tag
Rom tesztek
Freaktab ROMKit4.2.2v14_V2 .06_20131017 -merül idle-ben
Freaktab ROMKit4.2.2v10_V2 .04_Test -merül idle-benFreaktab ROMKit1.05 - 3 óra alatt 1%-ot sem merült
(és megy az USB hub, ráadásul nekem ennek a kinézete tetszik legjobban)
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
futizoli #699 üzenetére
B****s megnéztem, és tényleg. Este 11 körül 81%-al tettem le, úgy, hogy leállítottam (nem csak a képernőt kapcsoltam ki), és reggel 78%-n volt.
Valami áramszivárgás van? Vagy ennyi energiájába kerül figyelni azt, hogy hosszan nyomják a power gombot, és be kell kapcsolnia? Dúúúúrva. -
Tim72
tag
Wifi beállítás, ha itt is kérdés lenne:
Nálam ez működik jól:TPlink TL WR-1043ND.Vargalex OpenWRT, v1.1.7 r35342
802.11g
WPA-PSK
CCMP(AES)Nekem ez a legjobb mint Cube U30GT2-n, mind Wayteq xtab-79qci-n
Cube-om ezzel megy egy fél éve.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
futizoli #702 üzenetére
Nekem az a furcsa, ha be van lőve a wifi, akkor 100%-ról lemerűl 18%-ra 2nap 14 óra 25 perc alatt.
Úgy hogy wifi/tablet idle fogyasztása egyaránt 50-50%. Emellett még csak nem is frissít ha nincs bekapcsolva a képernyő. Ellenben ha kikapcsolom a wifit, akkor hajszálra ugyanennyit frissít viszont lényegesen többet megy el. (Korábban írtam, azt hiszem 5-6 napot) Nem lehet hogy érdemes taskerrel, vagy juicedefenderrel belőni egy rendszeres frissítést és egyébként kikapcsolva tartani a wifi-t? -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Ennek a cube-nak vannak kapacitiv gombjai (back, home, menu)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- gerner1
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iPhone topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest