- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a töltőm, tudnátok esetleg linkelni egyet ami jó hozzá?
Csak a csatlakozó romlott el amit be dugok a tab-ba.Köszi.
-
geloczigeri
tag
Sziasztok!
Eladnám a Cube tabletem 10000-ért. Áttértem laptopra.
A következők miatt adom ennyiért:
- A hátsó kamera nem működik
- A háza egy helyen megsérült, oda lett ütve valamihez és behorpadt az oldala a HDMI csatlakozónál.A kijelző az pixelhiba mentes.
Az akksik is teljesen jók benne.
Használható, csak esztétikai hibái vannak és nem műküdik a hátsó kamera. Android 4.4 van rajta.Ha érdekel valakit, kérem privátban keressen meg, azt biztos észreveszem egyből
-
Tim72
tag
Jelez valamit a gép amire feldugod? Felismeri?
Power gomb hoszan nyomvatartása néha segít.
Meglepődtem milyen jól van megcsinálva, hiába nem boot-olt még be, de a frissítés már lehetséges.
Kit-kat, ha jól emlékszem más boot-loadert használ. Ezért lehetnek gondok upgrade-nél, downgrade-nél.
2 frissitő programról tudok. Egyik át tudja kapcsolni frissítés flash módba.
Ha felismerik (valamelyik felismeri), nyert ügyed van.
Ha nem, javaslom az aku leforrasztását. Szétszedéshez Torx 2-es csavarhúzó kell.
Én akkoriban innét töltöttem le. Azért ezt linkelem, mert tudom, hogy benne van a boot loader is. (ez nem tudja flash módba kapcsolni)
[link]"02-01-2014, 09:57 AM
Originally posted by 900supersport View Post
I've uploaded a KitKat ROM based on cubes beta ROM.https://drive.google.com/file/d/0B7_...it?usp=sharing
With this ROM you will need to flash the included boot loader. If you decide to go back to jellybean you will need to flash a suitable jb boot loader.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Loader not included, first flash http://www.freaktab.com/showthread.p...-4-Version-0-9, then you can flash this one02-01-2014, 10:07 AM
Sorry, my script for copying the loader into the ROM kit has an error. The file *.IMG in the ROM folder is RK3188Loader(L)_V2.08.binRename and flash this loader to use my ROM kit.
Or use the attached
" -
blade4
aktív tag
Szoftvert akartam frissíteni, de most se kép se hang, nem tudom mi lett vele, mit lehetne kezdenem vele?
-
blade4
aktív tag
Mindegy milyen romot teszek fel, újra indulgat amikor úgy van kedve.
Mi lehet a baj? Az akkumulátor? Olyan több mint 2 óra kijelző használatot bír. -
blade4
aktív tag
Illetve még olyan is előfordul hogy nem fut le az antutu, újra indul mindig a tablet, van hogy kilépek játékból akkor is. Ez lehet rom hiba?
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég hozzájutottam egy ilyen tabhoz.
Valaki le tudná irni nekem hogy lehet kitkat-re frissiteni?
Fájlokat és leírást tudna linkelni valaki?
Köszi! -
Tim72
tag
-
Tim72
tag
Hosszan nyomva tartva?
Próbáld meg a tápot teljesen levenni (akku leforraszt)Nekme is hasonló volt, most szeritnem csak újra kell húznom az enyámet, csak win8.1-et próbálom rábeszálni, hogy tudjak frissíteni.
-
SZULTA
tag
üdv
a mai napon meghalt a cube u30gt2-es tabletem. nekem csak rossz tapasztalataim voltak vele.talán 1 + volt hogy az akksi idő elfogadható volt. semmire nem reagá,l nem kapcsol be.
hangszoró hamar megadta magát, ezt javítottam,kitkatra kellett várni h használható legyen erre most ennyi.
valakinek esetleg ha kell az akksi azt kiárulom belőle, privibe várom a jelentkezéseket -
Tim72
tag
-
kazmerr
aktív tag
-
Tim72
tag
Sziasztok, Van itt még valaki?
A héten kb meghalt a gépem. Nem tölt be rendesen. Megakad a "resistance is futile" képernyőn, a csillagok villognak, de semmi értelmes nem történik. (Supersport V1.1 J6) A power gomb hosszú nyomvatartására kikapcsol. (szerencsére ez még működik)
Az akku feszültségem múltkor (szerintem pont a fagyás miatt) leesett ha jól emlékszem 4.6V?-ra. Akor kis időre rövidre zártam. De azóta nem indul el .
Van valami csoda ujraindításos mód ami resetel-i?
Sajnos épp nem vagyok abban ahelyzetben, hogy újra húzzam a rom-ot. Esetleg próbáljam meg azt?
Lehet az aksi az oka?Előre is köszi,
Tim -
kazmerr
aktív tag
A régi akku annyira feldagadt hogy a fémkeret 2 sarkát kiszakította. Az új akkukkal szépen megy, de nincs érintés érzékelés. Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Esetleg tipp melyik részén nézelődjek? Előre is köszi!
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Pár napja feltettem egy android 4.4-t. Volt már régebben rajta, is de egy kezdetleges rom, az rossz volt. De ez most hibátlan. És az aksit sem meríti. Ajánlom másoknak is.
Ez az -
SZULTA
tag
Udv ujra
Akit érdekel van egy karckentes eladó u30gt2 tabletem, privatba varom erdeklodoket.
Koszonom -
Baku
aktív tag
Sziasztok! Most nézegetek egy ilyen tabletet. Alig használt karcmentes fóliás. Mire kell figyelni nála és mennyi a reális ár amit szabad érte adni?
Android 4.2.2
processzor tipusa: Cortex A9 es (4x1.800)
GPU: Mali 400
RAM: 2GB DDR3
Belső memória: 32GB ( micro sd-vel bővíthető)
Kijelző: 10,1 inch 1920x1200, 10 pontos capacitiv -
kormos76
csendes tag
Ez van az enyémben:
http://m.aliexpress.com/item/1615709571.html -
siryeti
tag
válasz
kormos76 #882 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Aksit honnan érdemes rendelni bele?
Nincs egy hónapos a csere akksi benne de este azt produkálta hogy hirtelen 40%-ról leesett 0-ra és kikapcsolt.
Utána kb 1 óráig nem vette a töltést, csak azt írta ki hogy töltés 0%, utána hirtelen felugrott 89%-ra, reggel meg levettem teljesen feltöltve és 15 perc játék után lement 0-ra.
Jelenleg itt pihen mellettem töltőn bekapcsolva és nem töltődik,
Kicsit kezdem unniElőre is köszönöm a segítséget!
Szép napot
-
kormos76
csendes tag
Kicsi megkésve bár, én 4.2.2-eset használok, v2.06 20131017-es, ez nekem tökéletes, 4.4-eset is próbáltam, de még ha kikapcsoltam akkor is ette az akkuidőt meg produkált befagyásokat is. Most ha kikapcsolom semmit nem merül, kikapcsolt képernyővel meg wifivel kb 1%-ot óránként, bár akku cserés, 12000-es akku van benne, lehet gyárival ez ennek a duplája lenne. Fagyni se fagy, legalábbis nem emlékszem, hogy ezzel bármikor lefagytam volna. Olvasgatva arctabletet, elképzelhető, hogy 5-ös is jön ki hozzá.
-
siryeti
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy ki melyik romot találta a legjobbnak jelenleg, látom hogy elég gyér a rom gyűjtemény és azokkal is gondok vannak legtöbbször.
Előre is köszönöm a javaslatokat!Szép napot
-
vlevi
nagyúr
Azt látom, hogy 4.2.2-es droid, de ez melyik?
És amúgy normálisan megy vele? Mert nekem majdnem mindegyik ROM-al az a bajom, hogy ami megy, azzal nincs gond, antuttuban 18-20 körül van a pontszám, de olyan, mintha csak 1 magos lenne a gép, mert pl. frissítés, letöltés, satöbbi közben szinte mást nem tudok vele csinálni. (Asszem ezt már többször leírtam). A 4.4-es ebből a szempontból jobb volt, de annál meg a képernyő olyan késésben volt (kb fél másodperc), hogy azt sem bírtam sokáig. -
vlevi
nagyúr
válasz
ész ventura #870 üzenetére
Persze, úgy van beállítva, hogy kapcsoljon ki.
-
vlevi
nagyúr
Most kipróbálom a régi, Supersport 1.05 ROM-ot. Ez nemhogy kitkat, de még nem is 4.2, hanem csak 4.1
Hócipőm tele van ugyanis azzal, hogy a 4.2-es verziókkal, mindegy melyiket próbálom, olyan, mintha a wifi blokkolná az egész gépet, már többször is írtam róla ide. Ha pl. fut egy play store frissítés, akkor addíg semmit nem tudsz csinálni, ráadásul maga a play store is fogja saját magát, tehát egyszerre egy dolgot képes csinálni, nagykínkeservesen. Ha megjelenik 4-5 frissítés, a telefonom töredékannyi idő alatt végez, mint a tábla. Pedig a teló is csájnafón. A Cube eközben használhatatlan, nem reagál semmire. A telefonon viszont észre sem veszem, hogy frissül, csak abból, hogy az állapotsorban megjelenik az ikonja. És természetesen nem csak a play store fogja vissza, ez csak egy példa volt, mert ez a legjobban észrevehető dolog. A többi háttérfolyamatról fogalmam sincs. Természetesen amikor már belelendül, akkor jól megy, azzal nincs gond, csak a párhuzamos feldolgozással. Sőt, megkockáztatom, a kétmagos Mk808 minipc-m is jobban teljesít ilyen téren, mint a táblagépem.Kíváncsi leszek ennek a 4.1-es ROM-nak az akksi használatára, mert szerintem az sem természetes, hogy egy vadonatúj akkuból óránként 1% körül merüljön. Ismét a telefon az összehasonlítási alap, ami egy éjszaka alatt merül 1%-ot, úgy, hogy nincs repülő módba rakva. És az csak egy 2000mAh akksi, nem 13000. Igaz az is, hogy nem Rockchip, hanem MTK. A Cube ezzel szemben reggelre 10%-ot is képes merülni.
-
varmi2
nagyúr
Mit ajánlottok 4.4 -es romok közzül, jó volna, ha cwm telepítős lenne
-
vlevi
nagyúr
Na, basszus, valami szarság történt a tabletemmel
Vissza akartam rakni a freaktabos supersport ROM-ot, és egyszercsak a flashelés közben lekapcsolt, és azóta semmi.
Hiába nyomogatom a power gombot, dugom rá töltőre, meg se nyekken. -
varmi2
nagyúr
válasz
ész ventura #852 üzenetére
Én is várom már, az enyém már használhatatlan, ha leveszem töltőröl, kb 1-2 percig bírja, és kikapcsola.
szerintem azt fogom csinálni, ha megjött az aksi, felteszek itt egy hírdetést, hogy debrecen közzelében, ki foglalkozik javítással, és elviszem majd neki. Gondoltam, hogy veszek pákát, meg mindent, de így olcsóbban kijövök. -
vlevi
nagyúr
Azt veszem észre ebben a kitkat romban (oma féle), hogy olyan, mintha az általános gyors működés kedvéért feláldoztak volna valamennyit a képernyőn megjelenő dolgokból. Értem ezalatt azt, hogy összességében jobban hasznalhatonak tűnik a gép, de néha nem olyan gördülékeny a megjelenites. Igaz, korabban meg olyan volt, hogy hosszu ideig, fel percig semmi, meg az ANR ablak sem jelent meg, aztan amikor befekjezte pl. a play frissitest, akkor megint mukodott tokeletesen.
Hozzateszem gyorsan, hogy egyaltalan nem eroltetem a gepet, bongeszes, hirolvasas,ilyesmikre hasznalom. Nem jaccok rajta. Annyit tudok, hogy Antutuban 18 ezer koruli pontot kap, eszerint nem gyorsabb, mint korabban. Pedig erzetre igenis sokkal jobb. De pl. a gyari bongeszo kicisit furcsan rajzol. Elobb kiteszi az oldalt, aztan fel, egy masodpercen belul kinagyitva hozzaigazitja a kepernyohoz. Korabban rogton igazitva jelent meg. -
vlevi
nagyúr
Most, hogy nagyjabol fél délelőttön át nyomkodtam az oma féle kitkatot, azt kell mondjam, igenis tetszik. Ez marad. Korábban a 4.2 alatt valami állandóan megfogta a gépet, de most sokkal simábban megy. Egyedül ezzel a felső állapotsor dologgal nem bírok megbarátkozni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #844 üzenetére
Nnna, közbe végigolvastam az arctablet fórumot, és vanegy cwm frissites file, ami javitja az elforgatasi problemat. Igy mar mondhatni tokeletes az ome verzio. Gyorsan hozzateszem, hogy nagyon sok funkciot nem probaltam vegig, csak a nagyon alap aprosagokat. De azok mukodnek, es gyors a gep.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #847 üzenetére
Tökéletes az sosincs, de azért érdekes, hogy több másféle rk3188-as tabletre már rég jött gyári kitkat, pl. Pipo-ra, de a Cube-ra csak ilyen teszt izé béták.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Most felraktam az arctablet forumrol az oma fantázianevű kiktat romot. Nem pont a cubehoz van, de van hozza idevalo kernel. Nos, ezzel sokkal jobb. Viszont ez meg rosszul forgatja atabot, mindig 90°-al arreb van, mint kellene ☺
Nem is nagyon erőltetetem a dolgot. -
vlevi
nagyúr
válasz
Akkor ez még a korábbi kitkat verzió. Én azthiszem, azt fel sem raktam.
Majd a hétvégén még nézelődök egy kicsit, de valószínű, hogy megint megy vissza a korábbi 4.2
A freaktabon van egy supersport rom, amiben olyan flash frissítő van, amihez adják az 1.04-es loadert, ezzel vissza lehet tenni a 4.2-es rendszert. -
geloczigeri
tag
Szia!
Ezt tettem fel és használom már egy ideje:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/rom-cube-u30gt2-android-4-4-2-kitkat-custom-root-firmware-20140219/Verzió: kasty-cube_u30gt2-442-20140219-rooted7_mu.zip
Amiket írtál lentebb az engem is zavar. Nem értem, miért erőszakolják az emberekre a felső kis csíkot, szerintem is helypazarlás. De megbékéltem vele, mert ahogy írtam, 3X gyorsabb a táblagépem. De lehet, hogy ez a gyorsulás csak az én esetemben tapasztalható, nem tudom.
A kurzor nekem meg se jelenik, csak a kék nyíl a szöveg alatt. Oké, ezt még elviselem, gondolom a hardveres gyorsítás miatt hullik szét.
Ebben a verzióban jó a gyári bill. is, de amúgy én a Thumb Keyboard-ot használom, nagyon testreszabható.
-
vlevi
nagyúr
Szóval, hogy mi is a gondom a telefon UI-val?
Az, hogy ez a kijelző nagy hozzá, nem érem el két kézzel minden sarkát a kijelzőnek, csak, ha fogást váltok a gépen.
Teszemazt, két kézzel fogom alul, és olvasok. Akkor az értesítősávot, ahol az emileket jelzi, nem érem el, csak, ha megfogom felül a tabot. De az értesítők törléséhez a == ikont még így sem, mert nem az ujjaimnak az messze van. Át kell fogni felül középre a tabot, hogy odaérjek. A másik beállítás panel pedig a jobb felső sarokban van, azzal ugyanez a helyzet.Telefonon ezzel semmi gondom nincs, mert 4.5"-os méretben, hüvelykujjal elérek bárhová a kijelzőn. 10"-on viszont már nem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #840 üzenetére
Háááát, nemtudom. Melyik ROM-ot tetted fel? Én ezt : kasty-cube_u30gt2-442-funromstudio_20140606-rooted7c Mert nekem marhára nem jön be.
- Az a hacker keyboard, amit az arctableten emlegettek, az valami rettenetbűnszar. Próbáltam swiftkey, meg más playről letöltött, lehető legegyszerűbbet, de nem. Kérem vissza a gyári google billentyűzetet... Automatikus kiegészítésektől a falnak megyek, a saját nevem nem bírom beírni sehova.
- Kurzor neked sem villog a szövegbeviteli helyeken? Pl. levélíráskor email címzettje, tárgy, satöbbi, sehol. Néha, 1-1 helyen mintha láttam volna villogó kurzort, de túlnyomórészt nincsen.
- Nincs tablet UI mód. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mert már régóta szó van róla, hogy a Kitkatból valamiért kihagyták. Ami nagy kár, mert felesleges helypazarlásnak érzem azt a felső értesítő sávot. Telefonon, ahol nincs alsó gombsor (mert a telónak saját gombjai vannak),ott még rendben van, de táblán nem az igazi. Ráadásul külön van a bal és a jobb széle, macerás elérni, főleg egykézzel.
- És a fő probléma, hogy szerintem a felhasználói felület korántsem olyan gördülékeny, mint a 4.2-esben volt. Tudom, rövid ideje próbálgatom, de akkoris. Az összes görgetés valahogy erőlködősnek, szaggatottnak érződik. Természetesen GPU gyorsítás be van kapcsolva, és az animációk is 0.5-re vannak állítva. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #840 üzenetére
"Hála a 4.4-es firmware-nek, mégse válok meg a géptől!"
Hát, ha ilyeneket írogatsz, akkor csak felrakom már én is -
geloczigeri
tag
Hála a 4.4-es firmware-nek, mégse válok meg a géptől!
Nálatok mi a helyzet az írási/olvasási sebssséggel?
Nekem kb a 3x-osára gyorsult a belső tárhely írái sebessége, hihetetlen. 4.2-es firmware-ig 5-6MB/s volt most meg 15MB/s (fájl másolása a készülékre).
Gondolom a Rockchip rendes driver-t írt hozzá végre! -
-
vlevi
nagyúr
-
galbi1972
tag
válasz
ész ventura #820 üzenetére
Szia! Nekem ugyan az a problémám mint Neked! Akku 100% lehuzom töltőről kb. 6 percig 100% utána hirtelen leesik 70%-ra majd másodpercenkén csökken a % kb.53-ig ott kikapcsol hirtelen. 4.4.2-vel csinálja, előtte 4.2.2 vel nem volt gond. Ezért gondolom nem HW hiba! Mobiloknál (Android) is irtak hasonló jelenségről, ott valami TXT-t kellett törölni.... Ha valakinek van infója erről az jól jönne!
-
Cathulhu
addikt
Azt kell mondanom a 4.4-es frissites csodat tett a tablettel (meg a regebbi 4.4, de csak nemreg tettem fel). Meg mindig nem egy villam, nem ugy dolgozik, ahogy egy 4 magos 2GB-os geptol varnam, de legalabb hasznalhato. Nem akad be percekre, nem kell naponta ujrainditani, teszi a dolgat stabilan. WiFi okorkodik, de az magaban az Androidban se stabil, 4.4.3-ban fixaltak, nem tudom mi megkapjuk-e valaha. Orulnek.
De osszessegeben a kinai szemet kategoriabol ezzel egycsapasra egy hasznalhato korrekt tablet valt. -
vlevi
nagyúr
válasz
ész ventura #828 üzenetére
Az akksinál a töltési feszültség hogyan van?
Mert a minap láttam egy ehhez hasonló akkumulátort az aliexpressen, ahol alá volt írva, hogy a töltési feszültség 9V. Viszont egy másik akksihoz 9-12V van odaírva. Mostakkormelyikmelyik?
Mert a Cube töltője 12 Voltos. -
ész ventura
aktív tag
válasz
geloczigeri #826 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Korábban nem a gyári launcher volt, most épp nova van rajta, de nincs változás.
Azóta nem forog , amióta az akksi szarakodik. MOst már megvárom amíg megjön, lehet magától helyreáll a hiba. -
geloczigeri
tag
Eladó
Egyszerűen feleslegessé vált. Nagyon elkezdett hiányozni a fizikai billentyűzet, meg vettem egy Kindle-t olvasásra
A kamerája nem működik, de aki tud hozzá szerezni kamera modult, az könnyen ki tudja cserélni, mert dugaszolós csatija van az alaplapon. Sajnos elszakítottam a kábelét amikor szétszedtem -
geloczigeri
tag
válasz
ész ventura #825 üzenetére
Szia!
Milyen launcher-t használsz? Én Apex Launcher-t tettem fel, és ott a beállításokban több opció közül is lehet választani, hogy hogyan reagáljon a forgatásra. Lehet, hogy nálad le rögzítve van.
Akksi csere nem bonyolult, kell hozzá csavarhúzó, meg forrasztópáka. Meg szigszalag. Az első hozzászólásaim valamelyikében tettem fel képeket a táblagép belsejéről, azokat nézd át amig megjön az akksid
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #824 üzenetére
A probléma megoldódott!
Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni -
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #823 üzenetére
Az még az érdekes, hogy ha kihúzom a töltőt és az usb kábelt a tabletből akkor nem csinálja az újraindulást.
De amikor bedugom vagy egyiket vagy másikat akkor ismét megjön a kínai nyelvű boot menü. -
ész ventura
aktív tag
PRóbáltam frissíteni 4.4-re.
Úgy tűnt, hogy sikerült, viszont bootolás közben egy kínai szöveg jön be 2-sel a végén, de ezután semmi.
Hiába resetálom, magától újra elindul és ismét a kínai szöveg jön be.
Mit lehet ezzel tenni?
Pc nem ismeri fel, ezért nem tudok a firmware-ekkel sem operálni. :-( -
varmi2
nagyúr
válasz
ész ventura #821 üzenetére
Igen, engem, írok privit.
-
ész ventura
aktív tag
Én megrendelnék innen 1 pár akksit
http://www.aliexpress.com/item/7-4V-12000mAh-CUBE-U30GT-U30GT1-U30GT2-tablet-battery-plates-66MM-3-7MM-Length-125MM-2/1635161114.htmlMit szóltok?
Most ingyenes kiszállítással, igaz 15-60 nap alatt érne ide.
Kb 18 USd, a cucc, ami nem túl sok érte + ingyenes szállítás, nekem ennyit megérne.
Érdekel még valakit? -
ész ventura
aktív tag
KÖszönöm!
TElepítés sikerült, de ugyanúgy kikapcsol a gép teljesen változó idő után (5-30 perc között) és csak a töltőre dugás segít visszahozni az életbe. 30 perc alatt 100%-ról lemegy 30 %-ra úgy, hogy még a wi-fi sem megy, hanem csak a beállítások képernyője világít. Kicsit gyorsan meríti le.
Ez szerintem akku probléma lehet.
Akkucserében tud valaki segíteni? -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Megtenne nekem valaki, hogy csinal a geppel egy videot, aztan megnezi gepen hogy mennyi a kepkockasebessege?
Anyamnak keresek tabletet ami normalis videot csinal. Paromnak van egy pipo m9pro gepe, de az csak 20fps sebessegu videot csinal, emiatt lassabb es kisse elmosodott a mozgas a felvetelen.
-
M.Moe
csendes tag
válasz
ész ventura #815 üzenetére
8-as hozzászólás
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #815 üzenetére
A probléma abból fakadt, hogy játék közben elment a képernyő. CSak a töltő bedugásával volt életre kelthető, pedig előtte töltve volt, majdnem 100%-os állapotban. Ezt tegnap 5X megcsinálta és nemcsak játék közben, hanem üresjáratban is.
Továbbá nem működött a képernyő elforgatás sem. -
ész ventura
aktív tag
SZiasztok!
Szarakodott a tabletem, ezért csináltam egy gyári beállítás visszaállítást, ami minden adatot törölt a gépről.
Hogyan tudom ismét rátelepíteni valamelyik androidot?
Cube U30GT2-m van, nem is gondoltam, hogy van saját topikunk is.Üdv
András -
kazmerr
aktív tag
ha az összedugós töltőd van akkor nagyon nagy eséllyel az adta meg magát, nekem is kontaktos lett, de merimobiles-ről küldtek cserét. Az már nem átalakítós. Ami nekem sos megoldást adott hogy az átalakítót szétszedtem és összébb nyomtam az érintkezőit. Ha ezzel tölt akkor egyből rendeld meg a friss töltőt.
-
spawn85
csendes tag
Sziasztok!
Valaki foglalkozik itt U30GT2 javítással? Úgy jártam a tablettel, hogy használat közben elment a kép (mintha lemerült volna az akksi). Egyébként lehet, hogy tényleg lemerült az akksi, és a töltő romlott el (ugye van hozzá átalakító, és lehet hogy abban van kontakthiba) Ezt ki tudom elvileg próbálni úgy, hogy kérek egy másik töltőt. Viszont ha másik töltővel sem megy a cucc, akkor gondban vagyok. Ezesetben valakitől segítséget kérnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
varmi2
nagyúr
Aki szette már szét, az mondja már meg nekem, hogy milyen csavarhúzó kell hozzá?
-
vlevi
nagyúr
Nem lattam a topicban, hogy valaki ilyet vett volna. Esetleg az arctablet forumon.
En kikonyorogtem a geekbuyingtol egy potakksit garanciaba, volt, aki egy masik 8400mAH-st vett.
Nekem valahogy igencsak gyanusnak tunik a masfelszer akkora kapacitas egy ugyanolya akksitol, de hat ki tudja? -
varmi2
nagyúr
Most már terljesen bedöglött az aksi, alig bír 1-1.5 órát, úgyhogy venni kell másikat bele, ezekből választanék, szerintetek a 12000mAh-s megfelelő lenne? Mert vastagabb, mint a gyári, 0.4mm-el.
-
varmi2
nagyúr
Íme egy újabb kitkat erre a tabra, reméljük, hogy kiforrottab, mint az előző volt.
Akinek van kedve kipróbálni, az tegye meg, és várom a tapasztalatokat. -
SZULTA
tag
Esetleg ilyen alaktrészt honnan tudnék beszerezni?Könnyű lehet a javítása?
Látom volt már ilyen " zsokfel " kollega is így járt.
Valami megoldást javaslatot szívesen várok! -
SZULTA
tag
sziasztok!
sajnos egyik pillanatrol a masikra behalt a hangszoroja a tabletnek...recseg ropog.
mit javasoltok?
esetleg kicserelni?gariba viszakuldeni? -
varmi2
nagyúr
válasz
wyattthoearp #802 üzenetére
És honnan tudod, hogy pontosan melyik alkatrész ment tönkre? Van oszcilloszkópod? Ki tudod mérni? És kapcsolási rajzod hozzá? És van megfelelő elekrtonikai tudásod a hiba megállapításához?
-
wyattthoearp
tag
Sajnos mégsem működik. Több romot is feltettem, de mindegyik kifagy 5 perc után.
Nem tudtok valami infót, honnan tudok hozzá alkatrészt venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest