Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
KÖszönöm!
TElepítés sikerült, de ugyanúgy kikapcsol a gép teljesen változó idő után (5-30 perc között) és csak a töltőre dugás segít visszahozni az életbe. 30 perc alatt 100%-ról lemegy 30 %-ra úgy, hogy még a wi-fi sem megy, hanem csak a beállítások képernyője világít. Kicsit gyorsan meríti le.
Ez szerintem akku probléma lehet.
Akkucserében tud valaki segíteni? -
vlevi
nagyúr
Próbáltam az afptool-t is külön, de csak ez van :
D:\VLevi\Downloads\OS\kasty-cube_u39gt-422-104_20130723-rooted4\RK3066_IMG_Mod_T
ool>AFPTool.exe -unpack ..\update.img xxx\
Check file... Failed
UnpackImage:CheckImageFile failed,Err(-1)
------ FAILED ------
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Lehet, hogy az arctabletes verzió nem tetszik neki, az eredeti ROM-ot viszont nem találom.
-
Cathulhu
addikt
De legalább csinálják ezerrel. Nekem pl az utolsó béta nagyon tetszik, sokkal fluidabb mint a 4.1 már amíg ki nem fut a memóriából. sajnos az a legnagyobb baja, hogy ezt hihetetlenül gyorsan megteszi, a rendszer gyakorlatilag üresen is felzabálja a 2/3át, és pár app után jön az ezt bezárom azt megnyitom játék az androidtól... Ha ezt megoldják, akkor sok elvárásom nem lesz feléjük.
-
Cathulhu
addikt
köszi, ehhez kerestem volna adb-t, mert azon keresztül tudtam hogyan kell megoldani. Így még egyszerűbb.
Amúgy kicsit több mint egy nap intenzív használat után a tapasztalataim.
- 05.15 abszolút jó állapotban van már, állandó használatra is alkalmas. A rendszer gördülékenyebbnek hat.
- Deep sleep módban a wifit teljesen kikapcsolja, üzeneteket így nem fogad, közvetlen ébresztés után rakja tele a notification bart
- Az ébresztések eléggé nyögvenyelősek, a tablet kb egy percig szinte használhatatlan
- 12 óra alatt nyugalmi állapotban 5%-ot veszít
- Dungeon hunter 4 a maximálisan engedélyezett részletességen (medium) meglepően korrektül fut, néha röccen csak be
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest