Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- OLED TV topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Szia!
Ezt tettem fel és használom már egy ideje:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/rom-cube-u30gt2-android-4-4-2-kitkat-custom-root-firmware-20140219/Verzió: kasty-cube_u30gt2-442-20140219-rooted7_mu.zip
Amiket írtál lentebb az engem is zavar. Nem értem, miért erőszakolják az emberekre a felső kis csíkot, szerintem is helypazarlás. De megbékéltem vele, mert ahogy írtam, 3X gyorsabb a táblagépem. De lehet, hogy ez a gyorsulás csak az én esetemben tapasztalható, nem tudom.
A kurzor nekem meg se jelenik, csak a kék nyíl a szöveg alatt. Oké, ezt még elviselem, gondolom a hardveres gyorsítás miatt hullik szét.
Ebben a verzióban jó a gyári bill. is, de amúgy én a Thumb Keyboard-ot használom, nagyon testreszabható.
-
vlevi
nagyúr
Szóval, hogy mi is a gondom a telefon UI-val?
Az, hogy ez a kijelző nagy hozzá, nem érem el két kézzel minden sarkát a kijelzőnek, csak, ha fogást váltok a gépen.
Teszemazt, két kézzel fogom alul, és olvasok. Akkor az értesítősávot, ahol az emileket jelzi, nem érem el, csak, ha megfogom felül a tabot. De az értesítők törléséhez a == ikont még így sem, mert nem az ujjaimnak az messze van. Át kell fogni felül középre a tabot, hogy odaérjek. A másik beállítás panel pedig a jobb felső sarokban van, azzal ugyanez a helyzet.Telefonon ezzel semmi gondom nincs, mert 4.5"-os méretben, hüvelykujjal elérek bárhová a kijelzőn. 10"-on viszont már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest