Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Megtenne nekem valaki, hogy csinal a geppel egy videot, aztan megnezi gepen hogy mennyi a kepkockasebessege?
Anyamnak keresek tabletet ami normalis videot csinal. Paromnak van egy pipo m9pro gepe, de az csak 20fps sebessegu videot csinal, emiatt lassabb es kisse elmosodott a mozgas a felvetelen.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Venni akarok magamnak egy tabletet netezesre meg film nezesre. Parom Pipo M9Prp gepet hasznaltam ma es netezesre eleg jo, de amikor elinditok egy filmet, max hangerore kell venni, kulonben alig lehet hallani a beszedet a hatra fele allo hangszorok miatt.
Lattam hogy ennek az U30GT2-nek oldalt van a hangszoroja. Mindket oldalon van egy hangszoro, vagy csak egyik oldalon van egy darab? Mennyire szol ez hangosan? Lehet hallani normalisan fel hangeron is, vagy ezt is max hangerore kell venni hogy normalisan lehessen hallani? -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Ennek a cube-nak vannak kapacitiv gombjai (back, home, menu)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest