Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri
üzenetére
Háááát, nemtudom. Melyik ROM-ot tetted fel? Én ezt : kasty-cube_u30gt2-442-funromstudio_20140606-rooted7c Mert nekem marhára nem jön be.
- Az a hacker keyboard, amit az arctableten emlegettek, az valami rettenetbűnszar. Próbáltam swiftkey, meg más playről letöltött, lehető legegyszerűbbet, de nem. Kérem vissza a gyári google billentyűzetet... Automatikus kiegészítésektől a falnak megyek, a saját nevem nem bírom beírni sehova.
- Kurzor neked sem villog a szövegbeviteli helyeken? Pl. levélíráskor email címzettje, tárgy, satöbbi, sehol. Néha, 1-1 helyen mintha láttam volna villogó kurzort, de túlnyomórészt nincsen.
- Nincs tablet UI mód. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mert már régóta szó van róla, hogy a Kitkatból valamiért kihagyták. Ami nagy kár, mert felesleges helypazarlásnak érzem azt a felső értesítő sávot. Telefonon, ahol nincs alsó gombsor (mert a telónak saját gombjai vannak),ott még rendben van, de táblán nem az igazi. Ráadásul külön van a bal és a jobb széle, macerás elérni, főleg egykézzel.
- És a fő probléma, hogy szerintem a felhasználói felület korántsem olyan gördülékeny, mint a 4.2-esben volt. Tudom, rövid ideje próbálgatom, de akkoris. Az összes görgetés valahogy erőlködősnek, szaggatottnak érződik. Természetesen GPU gyorsítás be van kapcsolva, és az animációk is 0.5-re vannak állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest