Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Házimozi belépő szinten
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - OLED TV topic
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Milyen processzort vegyek?
 - RAM topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vlevi
nagyúr
válasz

geloczigeri

üzenetére
						Háááát, nemtudom. Melyik ROM-ot tetted fel? Én ezt : kasty-cube_u30gt2-442-funromstudio_20140606-rooted7c Mert nekem marhára nem jön be.
- Az a hacker keyboard, amit az arctableten emlegettek, az valami rettenetbűnszar. Próbáltam swiftkey, meg más playről letöltött, lehető legegyszerűbbet, de nem. Kérem vissza a gyári google billentyűzetet... Automatikus kiegészítésektől a falnak megyek, a saját nevem nem bírom beírni sehova.
- Kurzor neked sem villog a szövegbeviteli helyeken? Pl. levélíráskor email címzettje, tárgy, satöbbi, sehol. Néha, 1-1 helyen mintha láttam volna villogó kurzort, de túlnyomórészt nincsen.
- Nincs tablet UI mód. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mert már régóta szó van róla, hogy a Kitkatból valamiért kihagyták. Ami nagy kár, mert felesleges helypazarlásnak érzem azt a felső értesítő sávot. Telefonon, ahol nincs alsó gombsor (mert a telónak saját gombjai vannak),ott még rendben van, de táblán nem az igazi. Ráadásul külön van a bal és a jobb széle, macerás elérni, főleg egykézzel.
- És a fő probléma, hogy szerintem a felhasználói felület korántsem olyan gördülékeny, mint a 4.2-esben volt. Tudom, rövid ideje próbálgatom, de akkoris. Az összes görgetés valahogy erőlködősnek, szaggatottnak érződik. Természetesen GPU gyorsítás be van kapcsolva, és az animációk is 0.5-re vannak állítva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!

- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő