- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
-
Zol77
aktív tag
Eleinte én is furcsállottam,hogy az adobe reader,meg gyakorlatilag minden reader a marketen akadozva lapozza a pdf-et , legyen az 10MB, vagy éppen 150MB , ez a kis smartq reader kb már a 10. reader volt a tabon, mire azt mondtam,hogy na végre! ez működik! Azóta mindenkinek ezt ajánlom,mert ahogy vlevi is írta,még egy kisebb teljesítményű telefonon is szépen megy. Azt gondolom láttátok,hogy a beállításokban lehet kisárgult könyvlap szerű hátteret beállítani,este ez jól tud jönni,mert nem világít a fejetekbe a fehér háttér
-
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #156 üzenetére
Én is szét fogom szedni , tetszett az antenna modos írásod.
Úton van az antenna is , meg még Ez . Remélem beválik nekünk is a mod, ugyanis 3 tableten fogom megcsinàlni -
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #161 üzenetére
Köszi a jótanácsokat, meg a részletes leírást!
Mindenképpen visszajelzek ha megcsináltam a tabot,csak jönne már az antenna.
Amúgy ezt az antennát rendeltem : [link]
Azt vettem még észre,hogy eléggé routerfüggő a tab. Otthon egy Asus N66U van,semmi gond vele,stabil 65Mbit a kapcsolat. Asszonyéknál legolcsóbb tplink,csatlakozik 65-el, majd 24-18-5-2 és ennyi,megáll kb 2-5 Mbit -nél. Haverom tabja , a tplink 841-es routeren szintén ezt csinálja,de a kölcsönkapott tplink 1043-on meg oké minden, csak kicsi a térerő. ( router emeleten ,tablet földszinten)
És itt jött a képbe az antennacserés komment,meg a gondolat,hogy ezt megcsinálom mind a három tabon.
Majd csinálok képeket,az előtte - utána állapotról, a wifi analyzer appal, hogy mennyit dob a térerőn az új antenna.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #156 üzenetére
Írtam fentebb,hogy én is belevágok az antenna cserébe.
Az antenna meg is jött már több mint egy hete,de a torx készlet az még nem,gondoltam sebaj,kérek kölcsön T4-est,ahogy említetted ez kell bele. Megkaptam ma a T4-et,és jött a hidegzuhany,kb 2x akkora mint a csavar. Így kb ránézésre T2 -lesz az,nem T4. Amit rendeltem készletet,az szerencsére T2-től indul.
Amit kaptam bitfejet,az tuti T4,mert bele van marva az oldalába,viszont a csavarba már nem ment bele.
Megnéznéd esetleg megint? Nem hinném,hogy több fajta csavarral szerelik a tabot. -
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #190 üzenetére
Holnap kiderül mi a méret,mert kapok kisebbet is. Ha meg az se lesz jó,majd csak ideér az én készletem is,és abban csak lesz már megfelelő fej. Legalábbis remélem
-
Zol77
aktív tag
Az S2 felbontása mindössze 800x480, a tableté pedig 1920x1200.
Ugyanaz kb mint pc-n, minél fentebb viszed a felbontását,annál lassab lesz a játék.
Ezért van az, hogy pl antutuban ugyanez a cpu 1280x800 -as tableten több pontot kap, kb 3-4000 pontal,mint a CubeGT2.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Megnéztem az én tabom tracking numberét,szintén a merimobilesről vettem:
4.18 küldemény felvéve
5.10 kézbesítés regisztrálvaEgy másik rendelésem a merimobilesről meg : 5.24 küldemény felvéve , 6.5 kézbesítés regisztrálva.
Szerintem legkésőbb a 3. héten megjön mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Hello,
ez nem néz ki túl jól. Akkor is csinálja amikor bekapcsolod,és a boot animáció megy,meg a töltésjelzés?
Vagy csak ha bejött a rendszer? Eseteleg visszarakhatsz egy régebbi fw-t,egy próbát megér,bár lehet ez inkább hardveres hiba lesz.Ezen a LINKEN tudsz írni a merimobilesnek.
A lenti lenyíló fülnél meg válaszd a Warranty/Repairs kezdetűt. A többi egyértelmű : név ,mail cím,rendelési azonosító. A hiba leírásába meg beírod,hogy mi történt a kijelzővel,meg linkeld be oda is a képeket.Ezután már csak várnod kell,nekem 2 vagy 3 nap múlva válaszoltak,egy fórumszerű,webes felületre fognak irányítani,ahova majd külön be kell regisztrálnod. Először én a merimobilesen használt jelszóval akartam oda is belépni,de nem engedett,mire rájöttem,hogy ide is külön kell regelni,hiába a merimobiles oldala ez is.
A többit meg ott majd megbeszélitek,hogy hogyan tovább. -
Zol77
aktív tag
Na most jutottam odáig,hogy megcsináljam én is az antenna modot.
A tabot kétszer kellett szétszednem,mert az újonnan beépített antenna még rosszabbul muzsikált.
Visszatettem a régit, de annyit csináltam,hogy a gyári antenna fölött lévő lemezkeretet kivágtam,így már nincs kitakarva az antenna.
Fényképezni azt elfelejtettem a műveletről, ezért Geloczigeri által feltöltött képen (utlagos engedelmével) jelöltem be,hogy hol vágtam ki a keretet.A térerőről már csináltam képeket,amin látható,hogy eredményes volt a beavatkozás.
1 : gyári antenna, emeleten router mellett
2 : gyári antenna földszinten
3 : lemezkeret kivágva , emelet
4 : lemezkeret kivágva , földszint
5 : pirossal jelöltem,hogy hol vágtam ki a keretet az antenna fölöttLátható,hogy kivágás után,az emeleten jött két újabb hálózat,valamint a földszinten nagyobb lett a térerő (WIFI ssid), + lent is jött megint 2 új hálózat,amit eddig nem látott a tab.
A tabhoz ezt az antennát próbáltam : [link]
ez pedig a szerszámkészlet,amivel szétszedtem (T2-es torx kellett) : [link][ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #436 üzenetére
Teljesen stabil.
Az egyik végén ugye pont ott van a csavar helye,azt le lehet fogatni,de a másik se vészes,mert szépen felfekszik az akku keretén a kis lemezcsík. Na meg ugye ott az ipari ragasztószalag minden mennyiségben,azzal szépen odafogattam az akkuhoz a lemezcsíkot,amit elvágtam.
Még most felrakom rá az utolsó Arctabletes fw-t, mert az eredmények az 1.05-ös arctablet féle 4.1-es droiddal készültek.
Hátha pofoztak valamit a wifi-n is,abba 7-8 fw-be, ami azóta jött ki. -
Zol77
aktív tag
Na megcsináltam. Elég kiábrándító lett.
Az emeleten megint csak azt látja,amihez csatlakozik,
a földszinten ugyanez, csak az látható ,amihez csatlakozva van , és ugyanúgy gyenge,mint a kivágás előtt : -75dBm
Az 1.05 -ös nem hiába volt rajta, valahogy mindig úgy tűnt,hogy jobb vele a vétel,de úgy voltam vele,hogy lehet csak bemagyarázom magamnak. Az 1.02 ,amivel kaptam a tabot anno, az meg nem is tudott csatlakozni a céges wifihez,mindig csak annyit írt,hogy mentve. Az 1.03 már tudott oda is , az 1.05 meg az első olyan volt,ami ment több olyan routerrer is,amihez eddig nem tudtam csatlakozni.
De hogy teljes legyen a teszt,majd észben tartom azt,hogy ha legközelebb frissítek fw-t,előtte visszateszem az 1.05 - öt, hogy megint hozza e azokat a mért eredményeket,amit tegnap. -
Zol77
aktív tag
válasz geloczigeri #447 üzenetére
Mi konkrétan 3db tabot vettünk,de kettőn tutira nem tapasztalható a skype hanghiba.
A harmadikat majd megkérdezem neked jövő héten. Az egyik tab már kint van a gazdájával külföldön,napi használatban van a skype , video+hang együtt, a másikat meg az asszony nyúzza,ezt most ki is próbáltuk. Ugyanolyan tiszta marad a hang,amikor bakapcsoljuk a videót,semmiféle torzítás,recsegés,sistergés nincs a videó bekapcsolása közben/után.448 futizoli:
mivel mi csak lakásban használjuk,így mindig minimumon van a fényerő, így megy 8 órát wifivel.
Az a 3-4 óra szerintem nagyon kevés,olyan mintha az egyik akku hibás lenne.
(2db 3600mAh-s akku van a tabban)[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Dugd be az usb kábelt, tartsd nyomva 10mp -ig a bekapcsoló gombot,így tutira kikapcsol. Ezután hangerő fel,majd bekapcs gomb megnyom,de közben nyomva tartod még mindig a hangerő fel gombot,majd 5 mp múlva elengeded. Ha ezután zöldre vált a rockchip batch tool,akkor szerintem nincs még veszve minden.
Ezután betallózod a fw fájlt,és update. Ahogy fentebb is írták,olyan fw-t tölts le,amilyen chipset van a tabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest