Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #815 üzenetére
A probléma abból fakadt, hogy játék közben elment a képernyő. CSak a töltő bedugásával volt életre kelthető, pedig előtte töltve volt, majdnem 100%-os állapotban. Ezt tegnap 5X megcsinálta és nemcsak játék közben, hanem üresjáratban is.
Továbbá nem működött a képernyő elforgatás sem.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
M.Moe
csendes tag
válasz ész ventura #815 üzenetére
8-as hozzászólás
-
varmi2
nagyúr
válasz ész ventura #821 üzenetére
Igen, engem, írok privit.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #823 üzenetére
Az még az érdekes, hogy ha kihúzom a töltőt és az usb kábelt a tabletből akkor nem csinálja az újraindulást.
De amikor bedugom vagy egyiket vagy másikat akkor ismét megjön a kínai nyelvű boot menü.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #824 üzenetére
A probléma megoldódott!
Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használniAzt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
geloczigeri
tag
válasz ész ventura #825 üzenetére
Szia!
Milyen launcher-t használsz? Én Apex Launcher-t tettem fel, és ott a beállításokban több opció közül is lehet választani, hogy hogyan reagáljon a forgatásra. Lehet, hogy nálad le rögzítve van.
Akksi csere nem bonyolult, kell hozzá csavarhúzó, meg forrasztópáka. Meg szigszalag. Az első hozzászólásaim valamelyikében tettem fel képeket a táblagép belsejéről, azokat nézd át amig megjön az akksid
GG
-
vlevi
nagyúr
válasz ész ventura #828 üzenetére
Az akksinál a töltési feszültség hogyan van?
Mert a minap láttam egy ehhez hasonló akkumulátort az aliexpressen, ahol alá volt írva, hogy a töltési feszültség 9V. Viszont egy másik akksihoz 9-12V van odaírva. Mostakkormelyikmelyik?
Mert a Cube töltője 12 Voltos. -
galbi1972
tag
válasz ész ventura #820 üzenetére
Szia! Nekem ugyan az a problémám mint Neked! Akku 100% lehuzom töltőről kb. 6 percig 100% utána hirtelen leesik 70%-ra majd másodpercenkén csökken a % kb.53-ig ott kikapcsol hirtelen. 4.4.2-vel csinálja, előtte 4.2.2 vel nem volt gond. Ezért gondolom nem HW hiba! Mobiloknál (Android) is irtak hasonló jelenségről, ott valami TXT-t kellett törölni.... Ha valakinek van infója erről az jól jönne!
-
varmi2
nagyúr
válasz ész ventura #852 üzenetére
Én is várom már, az enyém már használhatatlan, ha leveszem töltőröl, kb 1-2 percig bírja, és kikapcsola.
szerintem azt fogom csinálni, ha megjött az aksi, felteszek itt egy hírdetést, hogy debrecen közzelében, ki foglalkozik javítással, és elviszem majd neki. Gondoltam, hogy veszek pákát, meg mindent, de így olcsóbban kijövök.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
vlevi
nagyúr
válasz ész ventura #870 üzenetére
Persze, úgy van beállítva, hogy kapcsoljon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest