Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Jelez valamit a gép amire feldugod? Felismeri?
Power gomb hoszan nyomvatartása néha segít.
Meglepődtem milyen jól van megcsinálva, hiába nem boot-olt még be, de a frissítés már lehetséges.
Kit-kat, ha jól emlékszem más boot-loadert használ. Ezért lehetnek gondok upgrade-nél, downgrade-nél.
2 frissitő programról tudok. Egyik át tudja kapcsolni frissítés flash módba.
Ha felismerik (valamelyik felismeri), nyert ügyed van.
Ha nem, javaslom az aku leforrasztását. Szétszedéshez Torx 2-es csavarhúzó kell.
Én akkoriban innét töltöttem le. Azért ezt linkelem, mert tudom, hogy benne van a boot loader is. (ez nem tudja flash módba kapcsolni)
[link]"02-01-2014, 09:57 AM
Originally posted by 900supersport View Post
I've uploaded a KitKat ROM based on cubes beta ROM.https://drive.google.com/file/d/0B7_...it?usp=sharing
With this ROM you will need to flash the included boot loader. If you decide to go back to jellybean you will need to flash a suitable jb boot loader.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Loader not included, first flash http://www.freaktab.com/showthread.p...-4-Version-0-9, then you can flash this one02-01-2014, 10:07 AM
Sorry, my script for copying the loader into the ROM kit has an error. The file *.IMG in the ROM folder is RK3188Loader(L)_V2.08.binRename and flash this loader to use my ROM kit.
Or use the attached
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- JBL BoomBox 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest