- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Bagira01
veterán
-
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #10123 üzenetére
Huh.. a vid tényleg nem alacsony (bár más prociknál már láttam, hogy mostanában "divat" a magas vid), de gondolom cserébe nem melegedős.
Annyira nem rossz darab, ha 1,16-on megy a mark06, 1,2v körül talán stabilan is tudja a 4GHz-et.Marad Nálad annyi ideig, hogy ezt is megnézd, vagy csak kifejezetten tesztre van?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #10111 üzenetére
Hmmm..
Kíváncsi vagyok, főként azért, hogy mekkora különbség van a HD4870-hez képest. Esetlegesen megéri-e váltani. Bár most nem költök semmire.
Most vettem a karira egy AC TwinTurbo-t.. Legalább jóval halkabb, mint a gyári, közel ugyanazon a teljesítményen, bár a gpu jóval hűvösebb, az tény.
@Aggregátor: Jam, elvileg jön a hideg, gyakorlatilag meg megint lesz hó, aztán másnap meg elmossa az eső...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #10106 üzenetére
hát nemtudom igazábol. lehet ki kellene probálni egy másik lapban is.
1.24Val viszi ezt az 500as FSBt. és sok validot láttam 500 feletti, majdnem 600as FSBvel Q8200ről. nemhiszem, h kifogtam egy olyat, ami 500nál wallos lenne.
elcsábultál, megvetted, leteszteled, aztán joáron megválsz tőle?
-
Mankó
veterán
válasz
Bagira01 #9550 üzenetére
Hát nem is tudom mit mondjak erre a p45 és magasabb fsb-re. Nálam nem akar összejönni a magasabb fsb, max az 500 de az is csak sok fesszel.
Nagyban gondolkodom még, hogy csere p35-ds4-re, csak hát az a fránya pci-e 2.0. Annyit számít ez, vagy még nem ki se forrta magát teljesen? Max vid.kari 5850 lesz, ha annyira sokat számít a pci-e 2.0, akkor el is vetem a lapcsere lehetőségét. Szerinted? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #9565 üzenetére
Nekem most ilyen van. Nem tom már hány éves lehet, de 4-5 biztos van, ha nem több. Még a régi s939-es configomat költöztettem bele.
Azóta csak az oldallap megfestve, airbrush-olva [link] meg az elejébe lett belevágva egy venti, de azt meg pont nemrég húztam ki, mert elkezdett szegény zörögni, de az is má vagy 2 éves.
Ennek meg lehet kivágom majd a tetejét, majd meglátom.
Szerszám van hozzá.
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #9515 üzenetére
Jó reggelt!
Dehogy untad meg,ezt már párszor hallottam többektől...........,átmeneti elmezavar,semmi több
Figyeld meg,egy-két hét,és már megint azt veszed észre,hogy itt jársz nállam,és viszed valamelyik procimat,vagy lapomat
Vagy épp fordítva,én jövök hozzád..........Lipi meg...............,mostanában belenyúl a jóba,rendesen.
Jó procik,feleségek tömkelege,pálesz........ -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #9504 üzenetére
Nocsak..Érdekelne ez is engemet
(nem, nem gyüjtöm a procikat, csak keresek egy utódot)
(#9503) Lacpac: Persze, láttam én, de egy próbát és egy validot megérne!!
kulerr: Ha fényes elmém és a 3xxx-es topik információiból kikövetkeztetett"adat"nem csal, akkor Chaser 3200-es procija megy a gépedbe..Igaz?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #8952 üzenetére
bakker, az igaz. Elírás akkor. Se rá fütty, nekem toyone szólt, le is álltam. (addig sorra gyártottam 20-as eredményeket, de azt mondták, hagyjam, pontot úgy se kapok.
Holnap majd mén 20 alá, csak..már kvra unom a PI 32M 1M wPrime teszteket meg ilyesmi pifast. dmarkozni nem lehet ezzel a szarral (soha többé ATI), s úgy néz ki, a lap 550 felett képtelen futni q9550-nel. Más deszka kellene, ha ezt megfizetik.. Ha nem kitűzöm a kapura s csúzlival lövöldözgetem.
A lényeg: kell-e vkinek rev1-es UD3R. Dobozában, minden tartozékával(méh a pciE és a ramfoglalatokon lévő matrica is megvan. Több mint 32 év számlás papíros Ipon garancia. -
sz.j
nagyúr
válasz
Bagira01 #8861 üzenetére
Igen, a p45 biosában egész mások vannak mint a p35-ben. A link alapján valószinű, hogy a cpu term lesz a vtt, de ezt kérdezd meg mástól mert a p45-ös lapokhoz nem értek.
Valahol UD3R-hez azt olvastam, hogy a
cpu term 1,1V
cpu pll 1,5V
A cpu ref biosban 0,673/0,696V, ET6-ban 0,74/0,76V
mch core 1,2V
mch ref biosban 0,656V, ET6-ban 0,72V
De erre ne adjál, mert ez UD3R-hez írták és nem biztos, hogy a Te lapodhoz is jó -
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #8171 üzenetére
Ebben a pillanatban kaptam én is egy infot, hogy elvileg ez el van forgatva, tehát a két kis bevágás elvileg 90fokkal másképp van, mint a 775-ös procikon.
Hát én is eléggé sajnálom, mert ez tényleg jó lett volna.
Am abban igazad van, hogy ha jó lett volna, akkor már annak igen csak nyoma lenne. És valszeg itthon sem lehetne ennyiért megvenni (a "sima" 3360 azért valahol 70k körül mozog).
Mindenesetre egy misét így is megért - vesztenivaló nem volt.
Remélem senkinek nem okoztam ezzel a hirtelen ötlettel túl nagy lelki traumát. -
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #8168 üzenetére
akoska07: esetleg megpróbálok egyből 2-t szerezni, egyet természetesen Neked ajándékba.
Hát pont ezért érdekelne engem is.
20k-t még akkor is majdnem megérne, ha alapon elszaladgálna.Bagira01: hát ha valami oknál fogva nem tudom azt kipróbálni amiről szó volt, valahogy húzok egyet a nadrág szíjjon és veszek egyet. Annyira felpiszkált, hogy még akkor is megéri ha utána csak papírnehezék lesz.
-
válasz
Bagira01 #8165 üzenetére
elméletileg mennie kellene annak a procinak is.
#8166 lizakattila : elsőként szeretnék értesülni a proci müködéséről.
jobbat tudok... küldesd el nekem és te fogsz elsőként értesülni a müködéséről.egyébként ha az müködni fog,eláraszthatja a PH-t az a proci
tényleg kva jó áron van a boltban.
olyat én is kipróbálnék.
20k-ért eldöcögne 3.6-on a kicsike -
válasz
Bagira01 #8023 üzenetére
igen,az volt... meg nagymamám is volt
meg olyan is volt,hogy 45-ért nem tudták eladni,én meg 55-ért adtam el.még ha csak pár hétre is,gondolom tesztekhez kell.
ahhoz hogy jó eredményt tudj elérni,nem lesz jó a talán veszek 40k-ért procit.
oda bizony drágább cucc kell.
és ha drágább,akkor jobb is,és azt szivesen fogják megvenni majd tőled.ja... és sokan szeretnének olyan lerágott csontot mint "egyes" Q9550 proci
-
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #6166 üzenetére
A cortemp nálam is annyit ír, az Everest meg egész mást: LINK.
A hőcsövek kézzel megfogva teljesen hidegnek tűnnek, ezért én valószínübbnek tartom, hogy az everest által írt hőfokok a jók.
Na de mindegy, a múltkor már a Wolf is szivatott ezzel, úgyhogy mostmár lesz@..m. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #6058 üzenetére
Majd felmegyek akkor esténként. Egyetem, jó az!
1,1-es 7200-es is betyáros lehet. Tesód, mutid, vaddisznótok? Na..majd msn-en!
krammerka: Az a baj, hogy kvra tömör a mezőny, s látod 1-2 fsb 1-1 hely. Tudom, szart se ér, de akkor is motívál(t). Ha 100MHz-ekre lennének leszartam volna, de így..
Veled mizu? -
válasz
Bagira01 #6052 üzenetére
lehet nem is baj,hogy nem tudjuk mi zajlik a gépben
2.0v-nál nem szivesen lennék processzoramig figyeli a hőfokokat az user (léggel) és kellően le is reagálja,addig nem lehet gond.extrém hütésnél már más a helyzet.
persze ott is lehet épp ésszel dolgozni,kell is,ha nem akarjuk kinyirni a cuccot.
döglött már meg proci -190 fokon is. -
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5803 üzenetére
akkor fogalmam sincs mi van ..a gépemen a kép 415KB!!!! lehet akkor a képfeltolto a bibis akkor talán a másikon jobb...
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #5777 üzenetére
Hát alulfeszeléshez nem kell vízhűtés az biztos.Amugy meg igazad van hogy sok felesleges csere,de hát ez a hobbi.Ez érdekel.Sok cserének nálam se volt sokszor semmi értelme de kipróbáltam ,teszteltem,stb.Aztán kicsit buktam rajta mikor eladtam és ennyi.Ha épp unatkozom ez az időtöltésem.Tudnák sokkal költségesebb időtöltéseket is a gépezésnél de sajna arra nem tellik.
Hát ha nem is minden hűtést minden tesztbe ,de ezek a tesztek te is tudod hogy milyenek.A lényeg hogy jól szerepel mindenhol.Gyengének,közepesnek sehol nem hozták ki,és a lényeg az egyszerűség.Kevés hely,nincs karbantartás,stb.Mindeggy.Mint írtam nálam egy próbátmajd megér az biztos.Aztán vagy marad vagy megy a háztól.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #5775 üzenetére
Hát tesztekbe még is megveri a léghűtéseket.Vízhűtésbe biztos van jobb,de vízhűtést épp a bonyolult elrendezés,karbantartás,csövek stb miatt nem épít a többség.Pl én se.Nem tetszenek ezek a nagy batár hűtők se mert az egész gépet elfoglalják,komolyabb vízhűtés ugyszintén.Csövek ide-oda stb.Azért ha olyan sz@r lenne nem szerepelne így a tesztekbe szinte mindenhol.Meg ismerős is elég válogatós és teccik neki is.Egy próbát megér.Meglátjuk.Az biztos hogy ki fogom próbálni,már csak kíváncsiságból is.
Zsubi:
Én még nem tudom mikor rendelem.Lehet jöv hét de lehet utána.Az is lehet jöv hónap.Meglátom még.Mindenképp kifogom próbálni de nekem most nem ez a legsűrgősebb mert jó a noctua hűtőm. -
válasz
Bagira01 #5328 üzenetére
azért sztem ez is proci függő volt,hogy ennyit ment
nem feltétlenül a lap érdeme.
ahogy te is leirtad ott:
q6600-ról pár eredmény:
6 fázisú lapba ami azért nem rossz, tekintve h p35-dq6-ba ami 12 fázisú, szoktak jobban menni a q6600-ak, persze lehet h abba ennél is jobban menne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged